1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Azerbaycan Ligi

Hybrid View

Merhaba arkadaslar, bugun uzun sure ugrastim ve Azerbaycan liginin kucuk bir bolumunu olusturdum. Ligi Slovakya ligi uzerine kurdum, ancak bir problem var, yeni oyun ile oyunu actigimda ne slovakya ligi, nede azerbaycan ligi secilebiliniyor. Yardim edebilecek biri varsa iyi olur. Diger database'i secince Slovakya ligi mevcut, ama bu degistirdigim oyunda iki ligte gorunmuyor.

Saygilar

Ewt kardes aynısı bndede olmustu maalesef iki ligde kayboluyor. Çok uğrasmıstım düzeltmek için ama yapmamamıstım.Bölüm yöneticileri umarım bu konu hakkında yardımcı olabilirler...

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Merhaba arkadaslar, bugun uzun sure ugrastim ve Azerbaycan liginin kucuk bir bolumunu olusturdum. Ligi Slovakya ligi uzerine kurdum, ancak bir problem var, yeni oyun ile oyunu actigimda ne slovakya ligi, nede azerbaycan ligi secilebiliniyor. Yardim edebilecek biri varsa iyi olur. Diger database'i secince Slovakya ligi mevcut, ama bu degistirdigim oyunda iki ligte gorunmuyor.

Saygilar
    oyunun orjinal mi?

Quote Originally Posted by oguzkahn View Post
    oyunun orjinal mi?
    Hayir degil..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tmac_91 View Post
    data base i nerden sçiyorsun
    Yeni oyun secerken database secimi yapilabiliniyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by philips View Post
    "swap_teams""zilina""neftci"

"swap_teams""banska Bystrica""inter Baku"

"swap_teams""inter Bratislava""baku"

"swap_teams""slovan Bratislava""shahdag"

"swap_teams""trnava""genclerbirliyi"

"swap_teams""dubnica""xazar"

"swap_teams""trencin""simurg"

"swap_teams""ruzomberok""qarabag"

"swap_teams""senec""turan"

"swap_teams""artmedia""araz"

"swap_teams""nitra""karvan"

"swap_teams""kosice""gilan"
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    slovakya ligi takımları ama 1 takım boş kalıyo(slovakya takımı)onu ben halletmeye çalışırım
    Azerbaycan liginde 14 takim var. Ancak bu sezon bu takimlardan birisi mac oynamiyor. Ben bilgileri Vikipediden(hem Turkce, hem Ingilizce) almaya calistim. Yeterli bilgi yok ama maalesef

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

yeni oyuna giriyorum önüme küçük ekran geliyor ama bir türlü bulamadım data base seçimini ileri diom ilri idom hiç bir yerde yok
    gelişmişe tıklıom nereye girersem gireyim bulamıyorum

Quote Originally Posted by tmac_91 View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

yeni oyuna giriyorum önüme küçük ekran geliyor ama bir türlü bulamadım data base seçimini ileri diom ilri idom hiç bir yerde yok
    gelişmişe tıklıom nereye girersem gireyim bulamıyorum

Bunu sanirim sadece birden fazla database varsa yapabilirsin. Ben 7.02 yamasini ekledikten sonra, ya orjinal database, yada yamanin kurulu oldugu databaseyi secebiliyorum.

Bunu sanirim sadece birden fazla database varsa yapabilirsin. Ben 7.02 yamasini ekledikten sonra, ya orjinal database, yada yamanin kurulu oldugu databaseyi secebiliyorum.
    ben 7.0.2 yi bilgisayara indiridm 7.02 db nin içine girdi ancak oyunu aç.ınca gene 7.00

Saygilar
    data base i nerden sçiyorsun

Mesaj Yetkileri