1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Hem klüp Hem ülke takımı Yöneten Varmı?

Hybrid View

Denizlispor ve Azerbaycan. Azerbaycan'da averaj takimi olduk ciktik

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Denizlispor ve Azerbaycan. Azerbaycan'da averaj takimi olduk ciktik
    FM 2007 de azerbeycan oyuncuları çıkmıyo ki nasıl çalıştırıyorsun?

Portekiz Eskişehirspor

cesena ve şili milli takımını yönetiyorum,cesena yı italya lig b den lig a ya çıkardım.lig a da da 7. olup uefa ya katıldım

ama şili de işler zor dünya kupasına katılmak için güney amerika gurubundan çıkmam lazım ama bana takımı sonradan verdiler.ilk 5 e kalmak lazım 8 i sırada ve maçlar çok zorlu geçiyo.ve çıkabilmem için guruptan önümüzdeki maçların hepsini almam lazım oda çok zor.sanırım çıkamam.

Ya bu arada ilginç bişey oldu,milli takıma çağırdım oyunculardan birini çağırdım gelmek istemedi.sonra medyaya ben milli takımın başında oldukça birdaha kadroya giremez diye demeç ver.

1-2 hafta sonra futbolcu benden özürdiledi kabul etmedim.medya tekrar haber yaptı ve benim takımın başında oldum sürece x isimli futbolcunun milli takımı unutması gerektini filan yazdı.

çok hoşuma gitti ya,acayip gerçekçi yapmışlar

Quote Originally Posted by jaku88 View Post

Portekiz Eskişehirspor
    Yeni oyun acarken ligler sectiginde altta database buyuklugunu secebiliyorsun, onun altinda oyunda futbolcularini gormek istedigin ulkeleri secebiliyorsun. Ben Turki Cumhuriyetlerin hepsinide sectim, Azerbaycanli futbolcularin cogunu gorebiliyorum. Tabii hepside kotunun daha kotusu

Portekiz Eskişehirspor

EYER TAKIMI SEN ALIRSAN CIKAR Diye biliyorum...

Portekiz Eskişehirspor
    Oyun ilk olarak açarken Tüm oyuncuları yükle bölümünden seçtiğin ülkelerin tüm oyuncuları yüklenir ve milli takımınıda yönetebilirsin Örn.Azerbaycan Karadağ Irak Vs...

Mesaj Yetkileri