1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Ümit Milli Kadro Açıklandı ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Ümit Milli Kadro Açıklandı ..!

Antalya'da İsviçre'yle özel bir maç oynayacak olan Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takımımızın kadrosu açıklandı...

Türkiye-İsviçre Ümit Milli takımlar arasında 24 Mart'ta Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. 19 Mart Pazartesi günü saat 12.00'de Antalya Sheraton Oteli'nde toplanacak Ümit Milli Takım maç gününe kadar Antalyaspor Tesisleri'nde çalışacak.

Ümit Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş), Ferhat Öztorun, Mehmet Topal (Galatasaray A.Ş), İlhan Parlak, Uğur Uçar (Kayserispor), Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaşspor), Ali Güzeldal (Büyükşehir Belediyespor), Alp Ergin (Altay), Volkan Babacan (İstanbulspor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Eyüp K. Ataoğlu (Sarıyer), Evren Özyiğit (Muğlaspor), Colin Kazım Richards (Sheffield United), Zafer Yelen (FC Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Spvgg Unterhachıng)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor'dan ve Fenerbahce'den bi tane bile futbolcu yok. yazik valla

Vestel manisa bu kadar kötü olmasaydi oguz da giderdi.Aydini cagirmasi gerekiyordu,mehmet güveni cagirmasi gerekiyordu,ÖZGÜRCAN KESINLIKLE CAGIRILMALIYDI!!!

Diyarbakirspor iyi yetenekler cikariyor,burhan eserden sonra baris atasta cagirildi.Bence diyarbakirspora iyi yardim gelirse türk futboluna büyük yetenekler cikarir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[QUOTE=EmperoR;556370]Vestel manisa bu kadar kötü olmasaydi oguz da giderdi.Aydini cagirmasi gerekiyordu,mehmet güveni cagirmasi gerekiyordu,ÖZGÜRCAN KESINLIKLE CAGIRILMALIYDI!!!

QUOTE]

aydın konusunda katılmasamda özgürcan konusunda katılıyorum.oynamayan mehmet topla'ı alıpda oynayan özgürcan neden alınmaz ki?

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    aydın konusunda katılmasamda özgürcan konusunda katılıyorum.oynamayan mehmet topla'ı alıpda oynayan özgürcan neden alınmaz ki?
    Aydin konusunda niye katilmiyon?Yeteneklerinden süphen mi var?Aydina biraz anlayis gösterseydi gerets aydin simdi A milli takimdaydi.

inşallah yeneris

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ooo mehmet guveni niye cagirmadi bence olcanda cagirmaliydi

richards kimya

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.youtube.com/watch?v=NB1D8XvrtVA bu seneki yilin golune adayi bi gol

http://www.youtube.com/watch?v=fJwuhouUJ_A

eski takimlardaki performansi, dusunun bunlar ESKI, suan 20 yasinda Kazim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ya bu essen takiminda cok yetenkli turkler var bunlari niye cagirmiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Aydin konusunda niye katilmiyon?Yeteneklerinden süphen mi var?Aydina biraz anlayis gösterseydi gerets aydin simdi A milli takimdaydi.
    ümit milli takımda takımlarında oynayanların oynamasını istemiyorum kesinlikle çok iyi bi genç ama fazla oynayamıyor.semih'in eskiden alınmasına da karşıydım.oynayan oyuncular oynamalı

Mesaj Yetkileri