Kupadaki Kartalspor galibiyeti moralimizi biraz olsun yerine getirmisti..
Turkcell Super Ligi 11.Hafta Karsilasmasi
Vestel Manisaspor-Fenerbahce
![]()
Macin Yildizi=Edu Dracena
Moralimizi topladigimiz bir macta mutlak galibiyetle donmemiz gerekiyordu.Manisaspor cok iyi bir takimdi.Rafael Marques,Fhilip Holosko gibi her
an tehlike yaratabilecek oyunculari vardi.Ama biz sahada futbolumuzu oynayinca
Fenerbahce gibi oynayinca once Kezman in sonra Semihin attigi gollerle manisayi maglup ettik iste mactan goruntuler
UEFA Kupasi D Grubu
Fenerbahce-Dinamo Kiev
![]()
Macin Yildizi=Mateja Kezman
Iste guzel futbol iste Fenerbahce...Uefa Kupasi maci icin tribunler nerdeyse full cekmisti.Taraftarlar guzel futbol ve galibiyet bekliyorlardi.Beklentilerini karsiladik taraftarlarimizin.Harika bir futbolla,Kezmanla Alexle mactan 2-0 galibiyetle ayrildik.
Iste mactan goruntuler
Turkcell Super Ligi 12.Hafta
Fenerbahce-Gaziantepspor
![]()
Macin Yildizi=Yok
Bu macta Dinamo kiev macinin yorgunlugunu uxerimizde hissediyorduk.Takim yorgun dogal olarak da gol atamadi.Macta 0-0 bitti
Mactan sonra basin toplantim=
Muhabir=Fenerbahceyi bu macta yorgun gorduk??
Ben=Kardesim manyakmisiniz siz???![]()
Herhalde yorgun olacak takim daha 2 gun once uefa macimiz vardi
Muhabir=Mac hakkinda yorumlariniz nelerdir???
Ben=Bu mac icin soylenebilecek fazla birsey yok.Yalniz macin yildizi kimdi diye soracak olursaniz hakem Hakan Sivriselviyi gosterebilirim.![]()
Mikrofonlar Sivriselvi ye uzatildiginda ise tecrubeli hakem ofkeli bir dille karsilik verdi.
H.S=Ne demek efendim macin yildizi??Ben macimi daha iyi yonettim allahtan koridorda karsilasmadik Fenerbahce T,d siyle yoksa neler olurdu bilemiyorum![]()
![]()
![]()
Sonrasinda neler oldu??? muhtesem gecen FB-BJK derbisinde neler yasandi? Hepsi ve daha fazlasi ani anina birazdan
Sadece okuyosunuz yorum yazmiyorsunuz... Yorumda isterim![]()
![]()