allah ne bildiyse öyle yapsın bu geretsi yaa ben bişey demiyorum![]()
Helal Konya'ya GS li arkadaşlar geçmiş olsun...
o kadar oyuncumuz sakaltlandi deydimi yani simdi
Off yaa off şans yok bizde şans![]()
Batuhan çok yüksekten uçuyorsun![]()
of gerets of. yeter artık defol gitya. ümit i oynatmıyosun daha sana ne diyim. 3. bile olamıyacağız böyle puanları kaybedersek. artık bu sene bu takımdan ümit i kestim.inşallah uefa ya kalabiliz.
bugün başka maç varmıydı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
arkadaşlar futbol bu tabikide işin içinde şans olucak bu sefer onlar şanslıydı olabilir yani
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
inşallah bjk şampiyon olur. bu saatten sonra bizden geçti şampiyonluk. bjk favorim. bizde inşallah 3. bitiririz ligi. gerets de artık yavaş yavaş bavulunu,balizini toparlasın...
Gerets ile alakası yok yenilginin fakat Hasan Kabze'nin atabileceği rahat 2-3 gol daha vardı.
gs yi tebrik ederim.son dakıkada nasıl başardılar gol yemeyi yaw.konyayı tebrik ederim.gerçi beklenılen bir skordu ama
Birazda suçu geretsde değilde futbolcularda arasak olmaz mı maçlarımız berabere veya yenilince GERETS İSTİFA,GERETS DEFOl gibi kelimeler söyleniyor.Peki Gerets ne yapabilir? Ümit Karan oynasa nolucak oynamasa nolucak? illa ümit karan oynayınca yenicez diye birşey yok ya
Hasan Şaş bu moral bozukluğu ile hiç birşey yapamazdı fakat ,
Bir nokta varki yaklaşık 80 dk boyunca Hakan Şükür sahada idi ve yaptığı bir olmulu hareket görmedim,
Ardaya Üzüldüm Milli maçta oynayamayacak Olmasıda Ayrı bir Üzüntü![]()