Bekledigim bir skor...
ardaya yazik oldu
Sakatlığı ciddiymiş mi Peki ardanın ??
ntv de sağ çapraz bağlarının koptuğu söyleniyor
çok üzüldüm ama carrusca için iyi olabilir
karşılaştığımız Konyaspor maçının son dakikasında genç futbolcumuz Arda talihsiz bir sakatlık geçirdi. İlk yarının son dakikasında Konyaspor kalecisi Özden ile çarpışan Arda sakatlık geçirdi ve sahayı terketmek zorunda kaldı. Arda'nın dizinde ciddi bir problem olabileceği belirtiliyor.
Son gelen haberlere göre Arda'da kopma yok ancak yırtık olabilir. Tam rapor çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.
Bizim takımlardakilere maçlardan önce toplu duş aldırmak lazım,olmuyor böyle...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Neyse Arda yoksa Carrusca var. Ben artık bu takımdan ciddi anlamda sıkıldım, adam gibi ne zaman futbol izleriz o zaman maçları izlerim..
bizim için güzel bir sonuç beklediğim skor
Bu sene ligde neler oluyor böyle, kolay galibiyet yok, seneye daha zor bir lig olacak bence...
Bu sene lige tamamen havlu attik.Artik sampiyonlar ligi icin oynayacagiz.Sampiyonluk hayal.Bu geretsi derhal göndermeliyiz,takimda herkes küskün,gerets ile herken dargin,takim ruhsuz,mac bitsede gitse havasinda herkes,gerets efendisi Songu gönderme planlari yapiyor.Eger geretsi göndermezsek bize büyük bir kazik atacak.Bence derhal gerets defolup gitmeli.Biz ruhsuz takim istemiyoruz.
Askimiz renklere sizlere degil!
valla ben şimdiye kadar bitane bile maçı kaçırmadım hepsini izledim ... ama bugün izlememeye karar verdim ve 300 spartalı filmine gittim sizede tavsiye ederim emin olun galatasaray maçını izlemekden daha zevkli ve heyecan vericiydi .... yok şöyle oynasak böyle oynasakla olcak bişey değil bu kökten bi değşiklik lazım .... onun için haftaya daha değşik bişey olucağını sanmıyorum .... eh be canaydın ts maçından sonra çıkıp konuşuyosun bi kerede puan kaybettiğinde çık konuş be kardeşim ....
GS havlu attı iyice lige...Konya deplasmanı çok zor artık...Arda da sakatlanmış kötü oldu ya milli maçlar öncesi...
Bu kadar gol kacarmi yaw
arda ve okan sakatlanmassa macbizimdi bu arada bu carrusca sahada hic birsey yapmadi
Ah Gerets Ah.Etmediğim küfür kalmadı sana.Ümiti'i niye oynatmazsın.Hasan'ı niye kadroya almazsın?
Git de kurtulalım
dostum ntv hicde oyle birsey demedi ridvan iyice soyledi bu arada taktidnyine caruscaya adam, macta hic birsey yapmadi dun eger boyle sanslari degerlendiremsse daha cok oynamaz carusca yerine aydin olsaydi iyidi valla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa kupasi bile riske girdi
Paniğe gerek yok .. İkinci bitirecez ligi .. ;![]()
inşallah umuyorumki öle olucak