1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Futbol Genel e Alt Bölüm

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Futbol Genel e Alt Bölüm

Futbol Genel bölümüne Turkiye Süper Lig maçları diye bir alt bölüm olsa daha iyi olmaz mı? Çünkü diğer başlıklardan maçlar aşağıya iniyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu tarz birşey daha faydalı olur. 4 büyüğün maçlarına ayrı konu açılır. Diğerleri bir konuda toplanır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Şu tarz birşey daha faydalı olur. 4 büyüğün maçlarına ayrı konu açılır. Diğerleri bir konuda toplanır.
    çünkü maçlar aşağıya inince tabi kımse göremiyo..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence iyi bir fikir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fikir güzel gerçekten teşekkür ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence 4 büyüklerin maçları adlı bi alt bölüm açılsın o konuda sadece maç skorları olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Çok iyi bir fikir Mert..!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

anadolu kuluplerini de unutmayalim. O haftanin tum maclari bi alt bolumde acilsin, boylece istedigimiz maca yorum yazabiliriz

Futbol bölümüne, "Turkcell Süper Lig Maçları" diye bir alt forum açılabilir. Her hafta oynanan maçların konuları bu bölüme açılabilir. Böylece futbol bölümü daha düzenli hale gelebilir.

Güzel fikir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Güzel fikir Mertcan sana katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aslında bu başlığı açarken korka korka açtım.Yıne bölüm sorumluların işine karışıyormuş gibi sanarlar diye ama çok şükür tepkiler çok iyi ve bu uygulanırsa gerçekten futbol genel bolümünde konular karışmaz.Bunu forumda karışıklık olmasın diye açtım..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Aslında bu başlığı açarken korka korka açtım.Yıne bölüm sorumluların işine karışıyormuş gibi sanarlar diye ama çok şükür tepkiler çok iyi ve bu uygulanırsa gerçekten futbol genel bolümünde konular karışmaz.Bunu forumda karışıklık olmasın diye açtım..
    Bunda korkacak birşey yok.. Tavsiye ve önerilere herzaman açığız.. Herzaman iyi niyetle yaklaşırız.. Yeterki üyelere karışmayın. Sen neden bu konuyu açtın. Konu gereksiz vs.. Konuların veya mesajların gereksiz veya kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüzde uyarı sistemimizi kullanmanız yeterli. Yöneticiler gerekli müdahaleyi yaparlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bence de çok mantıklı bu şekilde bir alt başlık yapmak hatta lig a ve lig b' yi de bir diğer alt başlık yapabiliriz. Çünkü son günlerde bu liglere ait haberleri de sitemizin futbol köşesinde görüyoruz bundan saonra daha da ağırlık vereceğiz bu liglerin haberlerine

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence bir an önce uygulamaya geçilmesi gerekiyor.Çünkü futbol genel iice karışmaya başladı.

15. Default

bencede mantıklı

ewet 4 büyüklerin maçları için acılabilir bende bir kere trabzonun maçını görememiştim acmadılar dedim ama açıkmış.çok iyi fikir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fikir güzel aslında benimde aklıma gelmişti
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ee dikkate alınmıyor galiba adminlerimiz tararındann

19. Default

Buraya yöneticiler bakmıyor sanırım =(

Sheriff Misafir

Arkadaşlar öneriyi yaptınız.Teşşekkür ederiz. Ama bu kesin olacak diye birşey söylenmedi. Bari biraz sabır gösterin. Gerekli görülürse yapılır zaten..

Mesaj Yetkileri