Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: 2030'da İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default 2030'da İstanbul

İnternette son günlerde e - posta zinciriyle dolaşan afişler, dünyadaki su sorununun İstanbul'a yansımasını "gerçeküstü ve çarpıcı" bir şekilde ortaya koyuyor

Biraz abartı ama ilginç fotolar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Allah yaşatmasın o günleri.

Allah korusunda bu biraz daha sonra olur. 2030 biraz erken belki 2050 fln olabilir. İstanbul'u kimse böyle görmek istemez.. Şahsen böyle olacaksa ben öldükten sonra olsun lütfen..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saçmalıktan başka hiç birşey değil ALLAH dan başka 2030 ta ne olucağını kim bile bilir

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Offf be saçma falan ama içim bir garip oldu.. Ama 2030'da olacak demek çooook saçma olur. Geleceği kimse bilemez Allah'tan başka.. Bu şekilde giderse 2030'da olmasa bile 2070'lerde böyle olur.. Harbi kötü oldum ya..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ALLAH'tan başka kimse bilemez ileride ne olacağını ben inanmam böyle şeylere

7. Default

inşallah böyle günler yaşamayz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

İyi ama buzullar eriyor.Yani 2030'da bırak İstanbul'da su kalmamasını İstanbul'un Yalıları bile sular altında kalacak.Yani tam tersi boğazda sular artacak...

Nesil
    2006

Marmara'nın kuruyacağını sanmıyorum. Kurusa bile 2030 çok erken bir yıl en az 2050-60'larda bile gerçekleşebilir. İnşallah o günleri görmeyin.

Nesil
    2006

yaw hadi bu resimdekilerin aynısı oldu diyelim,, peki buzullardaki eriyen sular nereye gitti...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ARKADAŞlar heralde Allah'dan başka kimse bilees bu sadece bir tahmin ozaman hava durumlarıda saçmalıktır yarın ne olucağını Allah'dan başka kimse bilemez
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Marmaranin dünyadaki tüm su kaynaklari ile baglantisi var. Kurumasi imkansiz. Yok kurur diyorsanız bende diyorum evet Marmara kuruyabilir ama 2030'da degil en az 2100'lerde olur bu dediginiz.

Allahtan baska kimse ilerisi icin ne olur bilemez.Bunlar tamamen tahminler ve bence bos tahminler.Allah istese yarin bu fotografi olayi gerceklestirir veya ülkeyi sular altinda birakir.Hersey onun elinde.Bunlara inanmiyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2030'da da büyük okyanus kuruycakmış ben dedim çok saçma gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Allah bize göstermesin o günleri,zaten ileride ne olacağını bir tek Allah bilir.Durumun böyle olmaması için elimizden geleni yapmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

inanmayin ya, bunun tartismasini zaten Dunya gelismelerinde yaptik. Bilim okadar biliyosa bunada bi care bulur.

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    yaw hadi bu resimdekilerin aynısı oldu diyelim,, peki buzullardaki eriyen sular nereye gitti...
    buharlaştı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    inanmayin ya, bunun tartismasini zaten Dunya gelismelerinde yaptik. Bilim okadar biliyosa bunada bi care bulur.
    zaten bu konuda bir çok araştırma var yapılan kurulda japonların bir çalışması oldu: gevezelik yapıp anlatayım ozon tabakasındaki deliği -ki bu küresel ısınmaya neden olan 2 şeyden biridir- kapatmaya çalıştılar tasarladıkları balonvari cisimi oraya yerleştirdiler başarılı da oldular fakat kızılötesi ışıkları geçirmezken bize gerekli ollan mor ötesini de engelledi onun için geri çekildi bu proje. sırada denenilmeyi bekleyen projeler var hala ama untumamalıyız ki ozon tabakası kapansa ve atmosfer temizlense bile 2100 yılında önce etkisini göremeyeceğiz yani bu forumdaki herkes öyle ya da böyle kıtlık ve susuzlukla karşılacak. Maalesef... (balonla ilgili teknik detayları iyi bilmiyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by hezzo View Post
    buharlaştı
    İyide o buhar hep bulutlardamı kalacak....Üstelik küresel ısınma ile tüm Dünya'da sel olayları artacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kasım ayına kadar böyle giderse İstanbul ' da içme suyu bulunamayacak belkideAllah korusun.

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    İyide o buhar hep bulutlardamı kalacak....Üstelik küresel ısınma ile tüm Dünya'da sel olayları artacak...
    sel olayları 10-15 yıl içinde olacak ondan sonra yok diye düşünülüyor tam detayını bende bilmiyorum bi araştır istersen ben kendim prof diilm de

Nesil
    2006

Yaw Karma KariŞik BİŞey Ya BoŞuna Kafmizi Yormuyalim...
    İyİ Şeylerden Bahsedelİm...

Nesil
    2006
    Yer
    -

boş verin şimdi bunları gelsin o günler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=nY5qeTVKZfU&NR=1

Küresel Isınma sorununa en iyi yaklaşan bilim adamı şu vermiş olduğum linktekidir. İyi izleyin ve bilgi sahibi olun...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Böyle olmaması da olması da bizim elimizde..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

daha olmaz böle şeyler küresel ısınma deyip milleti kandırıyolar

omer-faruk-14 Misafir

Böyle olacağına ben pek inanmıyorum. Çünkü; nasıl biliyorlar böyle olacağını. Yanlız, küresel ısınma var da sular nasıl kayboluyor.

kızkulesini böyle görmek beni fena yaptı???

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bi istanbul sular altinda kalacak diyorlar bide su kalmayacak diyorlar hangi birine inanalim simdi

olamaz nasıl yaşıycaz 2067yi görmem lazım

Takmayın kafanızı bizim yerimiz Allah ın katıdır... Dünya sadece misafir oldugumuz bir yer sonuçta bir gün sonu gelicek YerKürenin...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri