Allah yaşatmasın o günleri.
Allah korusunda bu biraz daha sonra olur. 2030 biraz erken belki 2050 fln olabilir. İstanbul'u kimse böyle görmek istemez.. Şahsen böyle olacaksa ben öldükten sonra olsun lütfen..
Saçmalıktan başka hiç birşey değil ALLAH dan başka 2030 ta ne olucağını kim bile bilir
Offf be saçma falan ama içim bir garip oldu.. Ama 2030'da olacak demek çooook saçma olur. Geleceği kimse bilemez Allah'tan başka.. Bu şekilde giderse 2030'da olmasa bile 2070'lerde böyle olur.. Harbi kötü oldum ya..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ALLAH'tan başka kimse bilemez ileride ne olacağını ben inanmam böyle şeylere
inşallah böyle günler yaşamayz..
İyi ama buzullar eriyor.Yani 2030'da bırak İstanbul'da su kalmamasını İstanbul'un Yalıları bile sular altında kalacak.Yani tam tersi boğazda sular artacak...
Marmara'nın kuruyacağını sanmıyorum. Kurusa bile 2030 çok erken bir yıl en az 2050-60'larda bile gerçekleşebilir. İnşallah o günleri görmeyin.
ARKADAŞlar heralde Allah'dan başka kimse bilees bu sadece bir tahmin ozaman hava durumlarıda saçmalıktır yarın ne olucağını Allah'dan başka kimse bilemez![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yaw hadi bu resimdekilerin aynısı oldu diyelim,, peki buzullardaki eriyen sular nereye gitti...
buharlaştı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zaten bu konuda bir çok araştırma var yapılan kurulda japonların bir çalışması oldu: gevezelik yapıp anlatayım ozon tabakasındaki deliği -ki bu küresel ısınmaya neden olan 2 şeyden biridir- kapatmaya çalıştılar tasarladıkları balonvari cisimi oraya yerleştirdiler başarılı da oldular fakat kızılötesi ışıkları geçirmezken bize gerekli ollan mor ötesini de engelledi onun için geri çekildi bu proje. sırada denenilmeyi bekleyen projeler var hala ama untumamalıyız ki ozon tabakası kapansa ve atmosfer temizlense bile 2100 yılında önce etkisini göremeyeceğiz yani bu forumdaki herkes öyle ya da böyle kıtlık ve susuzlukla karşılacak. Maalesef... (balonla ilgili teknik detayları iyi bilmiyorum)
Marmaranin dünyadaki tüm su kaynaklari ile baglantisi var. Kurumasi imkansiz. Yok kurur diyorsanız bende diyorum evet Marmara kuruyabilir ama 2030'da degil en az 2100'lerde olur bu dediginiz.
Allahtan baska kimse ilerisi icin ne olur bilemez.Bunlar tamamen tahminler ve bence bos tahminler.Allah istese yarin bu fotografi olayi gerceklestirir veya ülkeyi sular altinda birakir.Hersey onun elinde.Bunlara inanmiyorum ben.
2030'da da büyük okyanus kuruycakmışben dedim
çok saçma gerçekten
Allah bize göstermesin o günleri,zaten ileride ne olacağını bir tek Allah bilir.Durumun böyle olmaması için elimizden geleni yapmalıyız.
inanmayin ya, bunun tartismasini zaten Dunya gelismelerinde yaptik. Bilim okadar biliyosa bunada bi care bulur.
Kasım ayına kadar böyle giderse İstanbul ' da içme suyu bulunamayacak belkideAllah korusun.
Yaw Karma KariŞik BİŞey Ya BoŞuna Kafmizi Yormuyalim...
İyİ Şeylerden Bahsedelİm...
boş verin şimdi bunları gelsin o günler
http://www.youtube.com/watch?v=nY5qeTVKZfU&NR=1
Küresel Isınma sorununa en iyi yaklaşan bilim adamı şu vermiş olduğum linktekidir. İyi izleyin ve bilgi sahibi olun...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Böyle olmaması da olması da bizim elimizde..
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
daha olmaz böle şeyler küresel ısınma deyip milleti kandırıyolar
Böyle olacağına ben pek inanmıyorum. Çünkü; nasıl biliyorlar böyle olacağını. Yanlız, küresel ısınma var da sular nasıl kayboluyor.![]()
kızkulesini böyle görmek beni fena yaptı???
bi istanbul sular altinda kalacak diyorlar bide su kalmayacak diyorlarhangi birine inanalim simdi
![]()
olamaz nasıl yaşıycaz 2067yi görmem lazım
Takmayın kafanızı bizim yerimiz Allah ın katıdır... Dünya sadece misafir oldugumuz bir yer sonuçta bir gün sonu gelicek YerKürenin...