1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: TÜrk Mİllİ Takiminda İkİncİ Yabanci...

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Öyle degil,almanyada yasayan her türk futbolcunun babasi alman degil.Nereden cikardin bunu bilmiyorum.Bu oyuncu yerine ali bilgin milli takimi haketmiyormu?Dha niceleri var almanyada yetenekli olan.Oraya bir scout kadrosu gönderseler su anda mükemmel yetenekler cikmisti.
    Demek istediğim Almanya vatandaşlığı da olan oyuncular yabancı olarak sayılmıyor da sırf rengi siyah diye milli takıma 2. yabancı oyuncu diye lanse ediliyor?
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Quote Originally Posted by dick View Post
    Demek istediğim Almanya vatandaşlığı da olan oyuncular yabancı olarak sayılmıyor da sırf rengi siyah diye milli takıma 2. yabancı oyuncu diye lanse ediliyor?

o almanya vatandasligi olan isimler almanyaya eskiden göc etmis türk ailelerinin orada daha rahat yasabilmesi ve gerekli isleri bulabilmesi icin alman vatandasligini secmesidir.

Rengi siyah diye kimse dislanamaz,hele bu irkcilik olayi bizim ülkemizde bizim vatandaslarimiz tarafindan yapilmaz.Bunu biliyoruz.O futbolcuyu ben yabanci olarak görmesem bile milli takima yeterli kapasitede olmadigini düsünüyorum.Onun yerine daha iyi oyuncular var.Bundan dolayi onu milli takimda istemiyorum.

Mesaj Yetkileri