yaw bu sava game i kayitli oyunlar konusu na koy bence cok ilgi gorur hem bende bi bakmak isterim
yaw bu sava game i kayitli oyunlar konusu na koy bence cok ilgi gorur hem bende bi bakmak isterim
ohoooo sen bole gıdersen deıl turkıye kupası avrupada kupa bırakmazsın devam et begenerek okuorum![]()
![]()
Tranbzonspor 0-2 Galatasaray
Büyük maç gaatasaray'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Baştan sona iyi oynayan Aslan galibiyet elde etmesini bildi:
Maçın Adamı:
Daniel Carvalhoo!...
Arkadaşlar sizden ayrı kaldığım günlerde Cim Bom lyon a elendi CL'de. Deplasmanda 1-0 lık mağlubiyetin rövanşında ASY'de 1.dakikada Ümit ile öne geçtik. İlk yarının son dksında golü bulan Govou takımına Çyrek final kapısını araladı. İkinci yarı daha açık oynamamız sonucunda Kontradan 83'te Fredn Lyon'u zafere taşşıyan golü attı.
Fortis TK'da ne mi oldu?
Maalesf Çeyrk Final eşleşmesinde evimde 1-0 yendiğim Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 yenilerek elendim. Fener'in son golünü 90'da Kezman attı..
Ama ligde herşey yolunda gidiyor.
Trabzon maçı sonrası Ligde oynadığım maça Arda sakatlandı 3 hafta oynamadı. İyileşice Konya maçında oynattım. 89'da sakatladılar. 3 ay yok!!!
Bu arada transfer dönemiin sondan 2 önceki gününde Türk-Jamaika ortak yapımı, İngiliz-Jamaika-Türk uyruğu olması gerken Colin Kazim-Richards'ı transfer ettim. Oyunda geleceği iyi olabilecek oyunculardan birisi gibi gözüküyor..
İşte Kazım'dan birkaç kare:
__________________________________________________ ________________________
TSL'y btirip karşınıza geleceğim.. 6 hafta kaldı 10 puan farkla liderim..
Bilgisayar dersinden aldığım ve yaptğım ödevimi araya kaynatayım bari:
TSL bitince burdayım. Şampiyonluk büyük ölçüde bende!...