işi bilmiyorsunuz bari konuşmayın..bursaspor 2.ligteyken kıl payı kaçırdı zaten.2.senesinde zaten belliydi çıkacağı.levent kızıl sadece vesile oldu...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
İyi de bu başkan değil mi Bursa'yı şampiyon yapan? Buralara getiren bu başkan değil mi?
. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
biz bu başkanı neden sewmiyoruz..bizi bazı deplasman maçlarına götürmedi.hele sakarya deplasmanı.olay çıkarmışş.birde şoyle lafı var''ben taraftarı götürürüm olay çıkar ama çıkmazsa özür dilerim.!!demişti.ee noldu bizden 50 kişi sakaryalıların arasındaydı.olay çıktı mı?? ahyır .niye özür dilemedi..bu hafta niye fenerlilere izin verdi.kapıların açılmasında.kalsalardı ya bursaspor tarafında bak sesleri çıkıomu.sen fenerbahçeliler hariç aziz yıldırım ı sevmeyen insanları hiçe saydın.sırf federasyonluk için ulusoy u çökertmek için .aziz yılırım la iş birliği yaptın.sen naptın gittin paraya fenerbahçe davetiyelerinden aldın ve cepten f.bahçe nin kasasına attın.Sen ilk önce takımının borçlarını ödemeye çalışda elalemi boşver..Bu taraftar UEFA ya FIFA ya binlerce mail gonderdi.ama sen imza topladın,basına karşı öyle böyle konuştun.sonuç kocaman bir 0.EE sen bu takımın başında kalırsan nolacak,taraftar seni sevecek mi? hayır.Yine protestolar olacak.Sayın Levent Kızıl birazcık kendine gel ve kendi kuyunu kazma federasyonla uğraşmayı,Aziz Yıldırım la iş birliğini bırakta Bursaspor için çalış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by sherryy View Post
[B]
Bu da yok Fener taraftarı çok iyi taraftardır,yok Fener taraftarı olay çıkarmaz diyenlere kapak olsun
katılıyorum.İstiklak Marşı okunurken bile kendi aralarında kavga ediyolar.İnsanın birazcık saygısı olur.Ayrıca polisle kavga edip sonra yukarı kaçan,koltukları kıran ben değildim..