Bir kaç Sözlerde çalıntı var gibi ama iyi gidiyor![]()
Bir kaç Sözlerde çalıntı var gibi ama iyi gidiyor![]()
Calinti demeyelimde esinleme diyelim(Cagri abiden)![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dedigim gibi kariyerimi yazarken Cagri abinin bana ilham verdigi yerler oldu.![]()
Anlayisla karsilarsiniz umarim diyor ve kariyere devam ediyorum![]()
-------------------------------------------------------------------
Sivasin yollarina,cikayim daglarina...
Turkcell Super Ligi 6.Hafta Karsilasmasi
Sivasspor-FenerbahcE
![]()
MacinYildizi=Servet Cetin(Sivas)
Maca cok umutlu baslamistik.21.dakikada Mehmet Yozgatlinin goluyle onede gecmistik.Ama sonra sahneye bir adam cikti=Servet Cetin.Saha icinde oyle iyi oynuyorduki.Defansta top gecirmiyordu.Oyun kuruyordu.Sanki Fenerbahce yoneticilerine^Beni yolladiniz bende size karsi bu kadar iyi oynarim^ dercesine
harika oynuyordu.Attigi golde cabasi.Biz 2.yari bol poziyon yakaladik ancak yakalagimiz firsatlari degerlendiremeyince mac 1-1 bitti ve Ligde 2 puani
Sivasta biraktik
Yorumlarinizi esirgemeyin arkadaslarr
Güzel gidiyor.
Lig devam ediyor....
Turkcell Super Ligi 7.Hafta Karsilasmasi
Konyaspor-FenerbahcE
![]()
Macin Yildizi=Abdelhazer El Saka (Konya)
Konya gibi gununde olan bir takima karsi oynadigimiz futbol idare ederdi.Konya harika bir alan
savunmasi yapan takimin oyununu son dakikalarda cozmus Alexin attigi golle maci kazanmistik.
Bu macta attigimiz golun asistini yapan Alper Balabanin performansi dikkatimi cekmisti.
Uefa Kupasi On Eleme Turu Rovans karsilasmasi
Brann SK-FenerbahcE
Macin Yildizi=Umit Ozat
Soguk bir Norvec aksaminda 17000 Brann taraftarinin takimlarina olan muhtesem destegi altinda
maca baslamistik.Hava soguk zeminde bozuktu.Takimin oyun icinde zorlandigini hisserder gibiydim.
Tam bunlari dusunurken Alexin frikikten attigi gol beni rahatlatmaya yetmisti.Ikinci yaridada baska gol olmadi ve
maci 1-0 kazanip UEFA kupasinda gruplara kalmayi basardik...
Bu mactan sonra ise Bursa maci vardi...
Turkcell Super Ligi 8.Hafta Karsilasmasi
Fenerbahce-BursaspoR
![]()
![]()
Macin Yildizi=Tumer Metin
Galibiyet serimize devam edip kolay bir galibiyet almistik.Burasaya karsi alinacak galibiyetin bu kadar kolay olacagini
beklemiyordum.Iyi futbol,Mateja Kezman ve Alex de Souza faktorleriyle maci kazanmasini bilmistik.
Bursa macindan sonra kisa ve oz konusmami dinleyin...
Muhabir=Fenerbahce en yakin rakibiyle puan farkini 6 ya cikardi.Bu futbolcularin uzerine bir rehavet yaratmiyormu?
Ben=Hayir yaratmiyor.Son birkac mactada gorulduki Fenerbahce iyi futbol oynayinca karsindaki rakibi dagitabiliyor...Hafta icinde Uefa Kupasinda gruplara kaldik.Bu kupada hedefimiz sampiyonluktur.
Basin toplantisi bitmistir arkadaslar dagilabilirsiniz.
Muhabir=![]()
![]()
![]()
![]()
Simdi Uefa Kupasi gruplari kura cekimi icin Sekip Mosturogluyla birlikte Isvicrenin Nyon kentine gidecegim...
Bu arada Turkiye Kupasi gruplari belli oldu Kartalspor,Mardinspor,V.Manisaspor ve Denizlisporla eslesmistik................
20.45 olayı süpermiş yaww birleştir oku 20.45süper yaw
I'm back...
Uefa Kupasinda gruplar biraz once belli oldu.
Kura cekiminde cekochan tvde oraadydi..
Fenerbahcenin Uefa kupasina katilan tek Turk takimi olmasi Fenerbahceyi kura cekiminde 4.Torbaya yerlestirdi.
Iste Fenerbahcenin Uefa Kupasindaki rakipleri..
Iste D Grubundaki takimlarin temsilcilerinden aciklamalar
Panatinhaikos Baskani Giannis Vardinogiannis=
Bu kupaya 1.Torbadan katilmamiz cok iyi birr avantaj oldu bizim icin.Cok zor bir gruba dustuk.Paris SG ve Fenerbahce takimlari cok tehlikeli takimlar.Ama bizim bu kupada hedefimiz sampiyonluk.
Paris SaintGermain Futbol Direktoru Bertrand Reazzeau=Zor bir gruba dustugumuzu soyleyebilirim.Zor maclar olacak![]()
Dynamo Kyiv T.Direktoru Anatoliy Demjanenko=Biz Dinamo Kiev olarak onumuze kim cikarsa ciksin yenmeye(!) calisacagiz.Bu grupta bence bizi en cok zorlayacak ekip Fenerbahce olur.![]()
Fenerbahce Teknik Direktoru Mert Ceken=Bu kupada artik zor mac kolay mac diye bir sey kalmadi.Her an herseyin olabilecegi bir gruba dustuk.Takimima guveniyorum ve 100.yilimizda gruptan cikip yolumuza adim adim devam edecegimizi dusunuyorum.
Frankfurt Futbol Direktoru Rainer Falkenhaidin ise kura cekimi sonrasi hizla mekandan ayrildigi gozlendi...![]()
Kura cekiminden sonra leptopuma gelen mesaj beni sok etmisti.
Ne yapacagimi sasirmistim.Volkan ve Serdara kalmisti kale..Turkiye ye donunce takimla ankaraspor maci hazirliklarina basladim.
Ankaraspor macinda neler yasandi???
Birazdan..........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sadece okuyosunuz yorumda isterimyorum yapinki kendi hikayemi dahada gelistireyim
![]()
arkadaş zevkle okuyorum.fenerin grubu ne zor öyle dinamo,paris,panathinakos,frankurt bu grubu geçersen artık uefa'da da baya ilerlersin
dostum rüştünün sakatlanması kötü olmuş gruplara gelince frankfurt teknik direktörünün mekandan hızlı bi şekilde uzaklaşması normalama ben sana güveniyorum bu gruptan sen lider çıkarsın panathinaikos çıkamaz inşallah
çıkmasınlar kibirli bunlar yaf
![]()
I'm back...
Frankfurt'un hocası arkasına bakmadan kaçmışRüstünün sakatlanmasıda kötü bir olay aynı gerçekteki gibi Serdar ve volkana kaldın tercih senin ikisinden birini oynat
![]()
spr devammm et
Evet Rustunun saktligi benim icn gercekten sok olmustu.. Elim kolum bagli kaleyi Volkana teslim edecektim.
Turkcell Super Lig 9.Hafta Karsilasmasi
Ankaraspor-FenerbahcE
Macin Yildizi=Wederson Luiz Da Silva Mederios
Ve Volkanin kaleye gectigi ilk macta kaybettik.Futbol adina hicbir mucadele vermedigimiz bu karsilasmada Jaba,Wederson gibi isimler maca damgasini vurdu.
Ankarada Fenerbahceliler yine stadi doldurmustu
Turkcell Super Ligi 10.Hafta Karsilasmasi
Fenerbahce-Kayserispor
![]()
Macin Yildizi=Hamad Kavianpour
Kezmanla 17.dakikada one gecerken dedim kendi kendime tamam aldik bu maci diye.Ilk yariyi 1-0 onde tamamladik.Ama ikinci yarida bir Kayseri vardiki sahada anlatamam.kendi takimimi taniyadim oynadiklari futbol uzerine.Baskilarinin sonucunda dogal olarak gol bulan Kayserispor Fenerbahceyi daha da kitledi ve mac 1-1 bitti.
Mactan sonra takimimla hic konusmadim,
Takimin uzerindeki kotu havayi dagitmasi gerekiyordu.
Sonrasinda neler yasandi???
Kartalspor Kupa maci ve D.Kievle oynanan UEFA Kupasi macinda neler oldu??
Hepsi ve daha fazlasi ani anina birazdan...................
allah allah ne olmuş öyle.Volkan çok mu kçtü kaleci.hiç bir fm serisinde iyi yapmadılar ki
normal yaw volkan gerçektede böle![]()
I'm back...
Gosterdiginiz ilgi icin tekrar tesekkurler diyor ve kariyere devam diyorum
------------------------------------------------------------------------
Turkiye Kupasi heyecani basliyor
Fortis Turkiye Kupasi A Grubu
Fenerbahce-Kartalspor
Macin Yildizi=Semih Senturk
Son bir kac mactir sahadan olumsuz skor ve kotu futbolla oynuyorduk.Bunlar skorlara da yansiyordu.Hafta icinde oyuncularima teker teker terapi seanslari uygulamistimKartalspor macini kazanip kupaya iyi baslangic yapmamiz ve
taraftarimizin gonlunu almamiz gerekiyordu.Bunu yaptikta iste macin ss si
Manisaspor ve D.Kiev maclarinda yasanlar birazdan....
Fenerbahce T.Dsi Mert Cekenin transfer listesinde kimler var??
Hepsi ve daha fazlasi ani anina yarin ve ondan sonraki gun....
Bizden ayrilmayin.......![]()
![]()
![]()
-------------------------------------------------------------------
Arkadaslar derslerimin yogun oldugu bir gun oldugu icin simdilik bu kadar yazabiliyorumyarin aksam ve cumartesi sabahi burda olun bomba gibi maclar
var
Okuyan arkadaslar sadece okumayin yorum da yazin lutfen =)
aslinda bu oyun bir nevi rpg oyunu oynarken kafanda bin bir turlu olay hikaye yaratiyorsun sen de bunlari yazmissin buraya.
Kupadaki Kartalspor galibiyeti moralimizi biraz olsun yerine getirmisti..
Turkcell Super Ligi 11.Hafta Karsilasmasi
Vestel Manisaspor-Fenerbahce
![]()
Macin Yildizi=Edu Dracena
Moralimizi topladigimiz bir macta mutlak galibiyetle donmemiz gerekiyordu.Manisaspor cok iyi bir takimdi.Rafael Marques,Fhilip Holosko gibi her
an tehlike yaratabilecek oyunculari vardi.Ama biz sahada futbolumuzu oynayinca
Fenerbahce gibi oynayinca once Kezman in sonra Semihin attigi gollerle manisayi maglup ettik iste mactan goruntuler
UEFA Kupasi D Grubu
Fenerbahce-Dinamo Kiev
![]()
Macin Yildizi=Mateja Kezman
Iste guzel futbol iste Fenerbahce...Uefa Kupasi maci icin tribunler nerdeyse full cekmisti.Taraftarlar guzel futbol ve galibiyet bekliyorlardi.Beklentilerini karsiladik taraftarlarimizin.Harika bir futbolla,Kezmanla Alexle mactan 2-0 galibiyetle ayrildik.
Iste mactan goruntuler
Turkcell Super Ligi 12.Hafta
Fenerbahce-Gaziantepspor
![]()
Macin Yildizi=Yok
Bu macta Dinamo kiev macinin yorgunlugunu uxerimizde hissediyorduk.Takim yorgun dogal olarak da gol atamadi.Macta 0-0 bitti
Mactan sonra basin toplantim=
Muhabir=Fenerbahceyi bu macta yorgun gorduk??
Ben=Kardesim manyakmisiniz siz???![]()
Herhalde yorgun olacak takim daha 2 gun once uefa macimiz vardi
Muhabir=Mac hakkinda yorumlariniz nelerdir???
Ben=Bu mac icin soylenebilecek fazla birsey yok.Yalniz macin yildizi kimdi diye soracak olursaniz hakem Hakan Sivriselviyi gosterebilirim.![]()
Mikrofonlar Sivriselvi ye uzatildiginda ise tecrubeli hakem ofkeli bir dille karsilik verdi.
H.S=Ne demek efendim macin yildizi??Ben macimi daha iyi yonettim allahtan koridorda karsilasmadik Fenerbahce T,d siyle yoksa neler olurdu bilemiyorum![]()
![]()
![]()
Sonrasinda neler oldu??? muhtesem gecen FB-BJK derbisinde neler yasandi? Hepsi ve daha fazlasi ani anina birazdan
Sadece okuyosunuz yorum yazmiyorsunuz... Yorumda isterim![]()
![]()
Güzel oluyor, kariyere devam.
Arada benim kariyerime de bakın. İmzada var.
yürü be arkadaş kim tutar seni
vayyyyyyyy süpersin
Gerçekten iyi gidiyor devam et.![]()
yapma bunu hakan sivriselvi'ye mert oda bir eskişehirli.....
I'm back...
Mustafa ben h.sivriselvinin eskisehirli oldugunu bilmiyordum saygim sonsuz..![]()
![]()
Bu arada arkaplanimi degistirdim neyse uzatmadan hikayeye devam=
----------------------------------------------------------------------
DERBI HEYECANI
Turkcell Super Ligi 14.Hafta karsilasmasi
Fenerbahce-Besiktas
![]()
Macin Yildizi=Stephen Appiah
Derbi heyecani...Basin hafta icinde benim Turkiyedeki ilk ciddi sinavima cikacagimi defalarca yinelemisti.Besiktasi mutlaka yenmemiz gerekiyordu.Stat yine civil civildi.Biz taraftarimizin bizden beklentilerini yerine getirerek ilk derbi sinavimizdan 4-1 gibi bir skorla ayrilmistik.Tumer,Alex maca damgasini vuran isimlerdi..
iki takim sahaya su kadrolarla cikmisti=
Iste mactan goruntuler=
harika bir futbolla besiktasi maglup etmistik.Simdi 2.Fransa yolculugumuza gidecektik UEFA Kupasinda....
[CENTER]
Paris SaintGermain-Fenerbahce
Macin Yildizi=Tuncay Sanli
Lille macindan sonraki 2.Fransa cikartmamizdi.Bu maci kazanmamiz gerekiyordu. Fakat Yine son dakika golleri kurbani olmustuk Sonuna kadar onde goturdugumuz macta son dakika goluyle 2 puani biraktik
Iste mactan goruntuler=
Bu mactan sonra grupta puan durumu soyle olustu...
Turkcell Super Lig 15.Hafta
Trabzonspor-Fenerbahce
Macin Yildizi=Edu Dracena
Fransa donusu daha dogru durust dinlenmeden Trabzonda bir maca cikmistik.Yorgun oldugumuz icin oynayamadigimiz macta son dakikalarda
Aurelionun attigi golle beraberligi kurtardik....
Iste macin ss si
Sonrasindaki Frankfurt maci ve Galatasaray derbisinde neler yasandi??
Oynadigi maclarda sac bas yolduran Deivid Frankfurt ve G.Saray macalrinda son sansini degerlendirecekmi???Hepsi ve daha fazlasi Ani Anina Birazdann.........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupasi D Grubu
Fenerbahce-E.Frankfurt
![]()
Macin Yildizi=Naohairo Takahara
![]()
Off ne macti ya.. Neye ugradigimizi sasirmistik bu mac icin daha guzel seyler soylenebilirdi.Ama neydi o Japonun adi Takashi mi Takahara mi her neyse adam costu costurdu..![]()
Iste mactan goruntuler
Mactan sonra grupta soyle bir durum olustu..
DERBI HEYECANI
Turkcell Super Ligi 16.Hafta
Fenerbahce-Galatasaray
![]()
Derbi serisinin son macinda ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasarayla karsilasiyorduk.Tribunlerde bize muhtesem bir destek vardi.Mateja Kezmanin kariyerinin en iyi macini cikardigini soyleyebilirim.
Bu arada Deividde sonradan oyuna girip bir gol atti.Cok mutluydum.Cunku artik
basin hakkimda iyi seyler konusuyordu.Iste mactan goruntuler.
Tesislerde Maraton programini seyrederken Erman Toroglu ve Sansal Buyukanin bizim maci yorumladigini farkettim
S.B=Sevgili Erman hocam sizce Fenerbahce T.D u Mert Ceken bu takimda iyi isler basarabilecekmi??
E.T=Simdiiii,Sevgili Sansal 3 Buyuklerin basina sokaktan herhangi 3 kisiyi gecir yine puan durumu simdiki gibi olmasin ben bu yorumculuk isini birakirim![]()
S.B=
Simdi ligde Denizliyle erteleme maci ve A.Gucu maci sonrasinda ise Yunan Panatinhaikosla oynayacagimiz Uefa kupasi maci vardi
Bu maclarda neler yasandi??
HEPSI VE DAHA FAZLASI ANI ANINA BIRAZDAN..
Arkadaslar okuyanlar yorumda yazsin lutfen yorum isterim![]()
Lutfen yorumlari esirgemeyelim
gzl hikaye çok gzl gidior..
Çok güsel kariyer böyle devam et![]()
Turkcell SupeR Ligi 13.Hafta Erteleme
Denizlispor-Fenerbahce
0-4
Benim korkum bu macin gecen seneki maca benzemesiydi.Ama Kezman bu macta yine kendini gosterdi.Klasini konusturdu..3 Gol atan Kezman ve benimle ilgili artik iyi yorumlar yapiliyordu.Iste mactan goruntuler
Turkcell Super Lig 17.Hafta Karsilasmasi
Ankaragucu-Fenerbahce
1-1
Soylenebilecek fazla bir sey yok.UEFA maci sebebiyle bazi aslari dinlerdigim karsilasmada 1-1 beraberE kaldik.
Iste mactan goruntuler..
Ve TSLde Ilk yari bitti iste puan durumu!!!
Bu maclardan sonra UEFA macimiz ve Turkiye Kupasi macimiz var.
Deivide hangi Alman takimi talip oldu???
Fenerbahce hangi arjantinli futbolcu ile anlasti??
Bizden ayrilmayin..![]()
takım yola girmeye başlamış mert beşiktaş galatasaray maçları baya iyi geçmiş kezman coşuyo anlaşılan hikaye süper devam ediyo
I'm back...
Süper gidiyor.
Panatinhaikos-Fenerbahce
![]()
Macin Yildizi=Alex de Souza
Ve avrupada birseyler ypabilecegimizi ispatladigimiz mac.Iste Fenerbahce.
Futbolcularim sahaya ciktiklarinda gozlerinde o galibiyet inancini gormemek mumkun degildi.Sanki Erkin Korayin Oyle bir gecer zamanki sarkisiyla sahaya cikar gibiydik
Harika bir takim oyunuyla mactan galip gelmeyi bildik.
Iste SSLer
Iste grup maclari bittikten sonra D grubu...
Iste basin toplantisi=
Muhabir=Macla ilgili yorumunuzu alabilirmiyiz???
Ben=Evet biz daha oncesinden hep soyledik.UEFA Kupasini kaldirmak istiyoruz diye.Bugun zaferimiz Fenerbahcenin zaferi degil Turkiyenin zaferidir![]()
Muhabir=Sizce Fenerbahce gruptan sansa bala mi cikti??
Ben=Seyy baska sorunuz varmi??![]()
![]()
Turkiyeye dondugumuzde gece leptopumda Yunanistandaki zaferimiz ile ilgili haberlere bakarken bir sitenin haberi dikkatimi cekti...
Anlasilan oyduki bizim Avrupada birseyler yapacagimizi sadcece Turk kamuoyuna degil avrupa kamuoyuna da gostermemiz gerekiyordu.![]()
Deividle hangi Alman takimi temas kurdu??
Hangi Arjantinli FenerLe anlasti??
Turkiye kupasinda kalan maclar ve daha fazlasi..
Hepsi birazdan...![]()
Bizden ayrilmayin![]()
Aa hic bakmiyonuz ama yorum?
Okuyosunuz sadece yorum da yazin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya arkadaslar siz yorum yazmayinca benim sevkim,hevesim kaciyor yorum da yazin
Merakla bekliyorum. Ayrıca sana katılıyorum. Yorumlar az olunca insanın şevki kırılıyor.