1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Al Necati'yi ver Semih'i

Hybrid View

birakin sacmalamayi ya,semih kimki galatasarayin bütün forvetlerinden iyi oluyor?

Sinan kaloglunu gidin bursaspordan getirin fenerbahceye koyun alexin,appiahin,tümerin,kezmanin paslariyla süper ligde gol kralligina oylar.Biraz mantikli konusun ya.Semihi hic siz 2-3 kisi gecipte gol attigini görüdünüz mü?Yada cok klas kafa vurusu ile gol attigini?Sirf belese gol atiyor,alex pas veriyor o atiyor.Bu gercektir.Sonra semihi gelmis en iyi forvetlerden biri ilan ediyonuz.Bu kadar fanatizm olmaz ya.Gözleriniz körermis fanatizmden.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    birakin sacmalamayi ya,semih kimki galatasarayin bütün forvetlerinden iyi oluyor?

Sinan kaloglunu gidin bursaspordan getirin fenerbahceye koyun alexin,appiahin,tümerin,kezmanin paslariyla süper ligde gol kralligina oylar.Biraz mantikli konusun ya.Semihi hic siz 2-3 kisi gecipte gol attigini görüdünüz mü?Yada cok klas kafa vurusu ile gol attigini?Sirf belese gol atiyor,alex pas veriyor o atiyor.Bu gercektir.Sonra semihi gelmis en iyi forvetlerden biri ilan ediyonuz.Bu kadar fanatizm olmaz ya.Gözleriniz körermis fanatizmden.
    Fanatizmden benim değil senin gözlerin kararmış.

Hasan Kabze mi Semih'ten iyi? Yoksa daha geçen gün bu takımda yeri yok dediğiniz Necati mi? Ölmüş, bitmiş, bomboş goller kaçıran Hakan Şükür mü?

Galatasaray forvetlerinden bir tek Ümit Karan Semih'ten iyidir. Semih 23 yaşında, ileride kimbilir nasıl olacak, çok gelecek vaat ediyor.

Semih Fenerbahçe gibi yabancı sevdalısı bir takımda değil de başka bir takımda oynasa ortalığı kasıp kavururdu. Adam Frankfurt maçının en kritik anında gol umudu olarak girip zor bir pozisyonda rövaşatasını atıp Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını sağlıyor. Ç.Rizespor maçında takım mağlupken girip oyuna Alex'e mükemmel top indiriyor ve gol olmasını sağlıyor. Geçen seneki Trabzonspor maçında giriyor oyuna, Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gereken maçta 2 gol atıp galibiyeti getiriyor. Semih Fenerbahçe'ye bu yaşında çok şeyler verdi, verecek de. Onu beğenmeyenler maçlarını, yaptıklarını tekrar gözden geçirsin, üstündeki GS, BJK veya her ne forma varsa onu çıkarıp öyle yorum yapsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Hasan Kabze mi Semih'ten iyi? Yoksa daha geçen gün bu takımda yeri yok dediğiniz Necati mi? Ölmüş, bitmiş, bomboş goller kaçıran Hakan Şükür mü?

Galatasaray forvetlerinden bir tek Ümit Karan Semih'ten iyidir. Semih 23 yaşında, ileride kimbilir nasıl olacak, çok gelecek vaat ediyor.

Semih Fenerbahçe gibi yabancı sevdalısı bir takımda değil de başka bir takımda oynasa ortalığı kasıp kavururdu. Adam Frankfurt maçının en kritik anında gol umudu olarak girip zor bir pozisyonda rövaşatasını atıp Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını sağlıyor. Ç.Rizespor maçında takım mağlupken girip oyuna Alex'e mükemmel top indiriyor ve gol olmasını sağlıyor. Geçen seneki Trabzonspor maçında giriyor oyuna, Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gereken maçta 2 gol atıp galibiyeti getiriyor. Semih Fenerbahçe'ye bu yaşında çok şeyler verdi, verecek de. Onu beğenmeyenler maçlarını, yaptıklarını tekrar gözden geçirsin, üstündeki GS, BJK veya her ne forma varsa onu çıkarıp öyle yorum yapsın.
    Öyleyse senin Semih'ten kötü dediğin Hasan Kabze'ye bak.Geçen sene Antep 90+2,Beşiktaş maçında iki gol ve daha niceleri.Hasan'da çok şeyler verdi Galatasaray'a.Geçen sene Beşiktaş maçındaki golleri olmazsa şampiyon olmazdık.O zaman sende bunlara göre konuş.

Asıl sen üstünde ki Fener formasını çıkarıp öyle yorum yap

Ayrıca siz futbolun "f"sinden anlıyorsanız kafamı keseyim.

Hasan kabze semihe+devide 10 basar!

Hasan kabze semih gibi belese goller atmiyor,sonradan oyuna girip kendi basina cabalayip gollerini atiyor,milli takimda oynadi,gol atti belcika macinda.Semih oynadimi a milli takimda?Bunu sende görüyonda iste fanatizm!

Semih birsey vaadetmiyor,palavra atmayin.Adam bos kaleye atmaktan baska birsey yapmiyor.Frankfurta rövesata ile gol atmis.Peh peh peh ula o rövesata bile degildi,hani kücükken biz gercek rövesata cekemezdik yerde rövesata cekerdikya ayni durum orada.Ne rövesatasi

Semihin gecen seneki trabzon macindaki attigi golleri gösteririm ama.Adam bos kaleye atti golleri.Alex girdi kale icine kadar,bombos durumdaki semihe verdi o bos kaleye atti.Birde hasan kabzenin besiktasa attigi gollere bak.Birakin bu ayaklari.Sen üstündeki formayi cikarda kazma semihe gel yorum yap!

Hasan kabze ile semihi kiyasliyon sen ben sana daha ne diyeyim?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hasan kabze semih gibi belese goller atmiyor,sonradan oyuna girip kendi basina cabalayip gollerini atiyor,milli takimda oynadi,gol atti belcika macinda.Semih oynadimi a milli takimda?Bunu sende görüyonda iste fanatizm!

Semih birsey vaadetmiyor,palavra atmayin.Adam bos kaleye atmaktan baska birsey yapmiyor.Frankfurta rövesata ile gol atmis.Peh peh peh ula o rövesata bile degildi,hani kücükken biz gercek rövesata cekemezdik yerde rövesata cekerdikya ayni durum orada.Ne rövesatasi

Semihin gecen seneki trabzon macindaki attigi golleri gösteririm ama.Adam bos kaleye atti golleri.Alex girdi kale icine kadar,bombos durumdaki semihe verdi o bos kaleye atti.Birde hasan kabzenin besiktasa attigi gollere bak.Birakin bu ayaklari.Sen üstündeki formayi cikarda kazma semihe gel yorum yap!

Baran Sen olsan Sende Atardın Dimi O Çocukken Çektiğin Rövesata'yı

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Öyleyse senin Semih'ten kötü dediğin Hasan Kabze'ye bak.Geçen sene Antep 90+2,Beşiktaş maçında iki gol ve daha niceleri.Hasan'da çok şeyler verdi Galatasaray'a.Geçen sene Beşiktaş maçındaki golleri olmazsa şampiyon olmazdık.O zaman sende bunlara göre konuş.

Asıl sen üstünde ki Fener formasını çıkarıp öyle yorum yap

Ayrıca siz futbolun "f"sinden anlıyorsanız kafamı keseyim.
    Nerde o Hasan Kabze? Konyaspor maçında nerdeydi?

Futbolun f'sinden anlamıyormuşum, gülüyorum sadece

Hasan Kabze Deivid'e 10 basar, ona lafım yok, ama Semih'e asla Bunu sen de biliyorsun. Hasan Kabze'yi çıplak gözle de izledim defalarca, bana mı anlatıyorsun Kabze'yi? Semih'i de çıplak gözle izledim birçok kez. İki futbolcuyu da çıplak gözle izledim, ona göre yorumumu yapıyorum, katettikleri yola bakıyorum.

Semih beleşe gol mü atıyor? Sen gerçekten maçları hiç ama hiç izlemiyorsun. Gol atmanın beleşi falan olmaz, hem olsa bile Semih beleşe falan gol atmıyor. Hasan Kabze hayatında 2 tane gol Beşiktaş maçı dışında atabilecek mi acaba? Şansa 2 tane vurdu girdi diye hemen abartın. Semih Fenerbahçe'ye az maç kazandırmadı, Frankfurt'a attığı golü geçtim Trabzonspor'a attığı 2 gol de mi beleşeydi? Kalecinin çok iyi açı daralttığını görünce topun altına hafif girdi ve muhteşem bir gol attı, adeta iğne deliğinden soktu topu, o gol de mi beleşeydi?

Semih'e kazma da dedin ya helal olsun, fanatizmin bu kadarı

2005-2006 - 35 maç - 16 gol - 6 asist
    2006-2007 - 32 maç - 18 gol - 5 asist

İşte Semih'in geçen sezonki ve bu sezonki karnesi. Bu sezon devam ediyor, onu da hatırlatayım, golleri devam edecektir eminim

Hasan Kabze'nin karnesini görelim bir de, geçen sene 2 gol mü attı, Beşiktaş'a herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Nerde o Semih Şentürk?

Hasan Kabze Deivid'e 10 basar, ona lafım yok, ama Semih'e asla Bunu sen de biliyorsun. Hasan Kabze'yi çıplak gözle de izledim defalarca, bana mı anlatıyorsun Kabze'yi? Semih'i de çıplak gözle izledim birçok kez. İki futbolcuyu da çıplak gözle izledim, ona göre yorumumu yapıyorum, katettikleri yola bakıyorum.

Semih beleşe gol mü atıyor? Sen gerçekten maçları hiç ama hiç izlemiyorsun. Gol atmanın beleşi falan olmaz, hem olsa bile Semih beleşe falan gol atmıyor. Hasan Kabze hayatında 2 tane gol Beşiktaş maçı dışında atabilecek mi acaba? Şansa 2 tane vurdu girdi diye hemen abartın. Semih Fenerbahçe'ye az maç kazandırmadı, Frankfurt'a attığı golü geçtim Trabzonspor'a attığı 2 gol de mi beleşeydi? Kalecinin çok iyi açı daralttığını görünce topun altına hafif girdi ve muhteşem bir gol attı, adeta iğne deliğinden soktu topu, o gol de mi beleşeydi?

Semih'e kazma da dedin ya helal olsun, fanatizmin bu kadarı

İşte Semih'in geçen sezonki ve bu sezonki karnesi. Bu sezon devam ediyor, onu da hatırlatayım, golleri devam edecektir eminim

Hasan Kabze'nin karnesini görelim bir de, geçen sene 2 gol mü attı, Beşiktaş'a herhalde
    Bak hasani izlemis olabilirsin ama sen üzerindeki 100.yil fenerbahce formasiyla izliyon hasan kabzeyi.Ben semihin attigi golleri gördüm hepsi belese,trabzona attigi bos kale golü okadar abartiyonki utanmasan bu sezonun en iyi golleri arasina sokacan.Ama ne tesadüftür hasan kabzenin mükemmel gollerini semihin mahalle maclarinda bile atamayacagi golleri besiktasa atiyor ve sen sans diyon.Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

Bakalim semihin gercek lig istatistiklerine!

2006/2007 516 dakikada 1 gol.
    2005/2006 532 dakikada 9 gol.
    2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

2006/2007 17 macta 646 dakika oynamis 3 gol.
    2005/2006 18 macta 407 dakika oynamis 6 gol.
    2004/2005 14 macta 435 dakika oynamis 8 gol.

Bak bakalim istatistiklere,kim önde?

Hadi canim hadi söyle sagdan ilerle.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR
    Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

Bakalim semihin gercek lig istatistiklerine!

2006/2007 516 dakikada 1 gol.
    2005/2006 532 dakikada 9 gol.
    2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

2006/2007 17 macta 646 dakika oynamis 3 gol.
    2005/2006 18 macta 407 dakika oynamis 6 gol.
    2004/2005 14 macta 435 dakika oynamis 8 gol.

Bak bakalim istatistiklere,kim önde?
    arkadasim semihin o sezon boyunca oynadigi tüm maclari vermis egowich tr kupasi vs dahil. anlatabildimmi?

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    arkadasim semihin o sezon boyunca oynadigi tüm maclari vermis egowich tr kupasi vs dahil. anlatabildimmi?
    Salla türkiye kupasini,lig önemli,baktik lig istatistiklerine,hasan kabze fark atmis.Ya hasan gibi bir golcüyü kazma semih ile kiyasliyorsunuz vallahi ben ne diyeyim ya.

Lafi cevirin cevirin,zaten mesleginiz belli

Nesil
    2003

Demek ki Semih'in attigi 19. gol Alper Duruk'un internet sitesinden Fenerbahce.org'a henuz aktarilmamis... Hatta Semih'in Turkiye liginde oynadigi son 5 mac da eklenmemis.

Bu rakamlari biraz daha acalim o zaman.

Semih'in 2006-07 sezonunda attigi gollerden 9 tanesi hazirlik maclarinda. 7 Tanesi de Turkiye kupasi maclarinda. Lig'de 1 tane golu var 15 mac oynamis.

2005-26 Sezonunda ise 3 tane hazirlik, 4 tane Turkiye kupasi macinda atmis. Lig'de toplamda 9 gol atmis 22 macta.

Semih toplamda 66 Super lig macina cikmis 14 gol atmis.

Hasan Kabze'nin 17 golu var 48 Super Lig macinda oynamis.

Hatta daha da acayim:

Hasan Kabze Galatasaray'a geldiginden beri 1543 dakika oynamis ve 17 gol atmis. Yani Hasan Kabze'nin her 90.76 dakikada bir golu var.

Semih icin benzer bir istatistigi cikartamadim cunku 2004-2005 sezonundan once her mac kac dakika oynadigini belirten istatistik mevcut degil.

Sadece 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarina bakarsak:

Semih 523 + 518 = 1,041 dakika oynamis ve 10 gol atmis.

Yani Semih 104.1 dakika'da bir gol atiyor.

Yani istatistik cikartirkan biraz daha dikkatli olmak lazim.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Demek ki Semih'in attigi 19. gol Alper Duruk'un internet sitesinden Fenerbahce.org'a henuz aktarilmamis... Hatta Semih'in Turkiye liginde oynadigi son 5 mac da eklenmemis.

Semih'in 2006-07 sezonunda attigi gollerden 9 tanesi hazirlik maclarinda. 7 Tanesi de Turkiye kupasi maclarinda. Lig'de 1 tane golu var 15 mac oynamis.

2005-26 Sezonunda ise 3 tane hazirlik, 4 tane Turkiye kupasi macinda atmis. Lig'de toplamda 9 gol atmis 22 macta.

Hasan Kabze'nin 17 golu var 48 Super Lig macinda macta oynamis.

Hatta daha da acayim:

Hasan Kabze Galatasaray'a geldiginden beri 1543 dakika oynamis ve 17 gol atmis. Yani Hasan Kabze'nin her 90.76 dakikada bir golu var.

Semih icin benzer bir istatistigi cikartamadim cunku 2004-2005 sezonundan sonra her mac kac dakika oynadigini belirten istatistik mevcut degil.

Senin istatistiklerinle Fenerbahce.org'taki istatistikler tutmuyor açıkçası. Verdiğin istatistikler ne kadar doğru bilemem, ama doğru olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Senin istatistiklerinle Fenerbahce.org'taki istatistikler tutmuyor açıkçası. Verdiğin istatistikler ne kadar doğru bilemem, ama doğru olduğunu sanmıyorum.
    Çevir çevir

Sonra lafi ceviriyorsunuz diyince üslubunu düzelt diyon,al iste laf cevirmede üstünüze yok

Nesil
    2003

O zaman goz at su alttaki iki link'e:

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahc...h_senturk.html

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/semih_senturk.html

Dikkatini ilk cekecek nokta, Fenerbahce.org'daki istatistiklerin, Alper Duruk'un turkfutbolu.net isimli sitesi ile goruntu acisindan ayni olmasi. Bu site guvenilir ve her gun guncellenen bir site. (Ayrica kafalarda yumurta mi daha once geldi yoksa tavuk mu gibi bir soru olusabilir, Fenerbahce.org sitesi bu istatistikleri bir kac sene once yayinlamazken, Alper Duruk'un sitesi bu istatistikleri tutuyor ve yayinliyordu).

O da yetmezse:
    http://www.onbirim.com/istatistik_fu....aspx?fid=1184 sitesinde Semih Senturk'un bu sezon oynadigi maclari teker teker gorebilir, sahada kac dakika kaldigini ve hangi macta kac gol attigini gorebilirsin.

Oradan 2005 sezonuna ulsamak da mumkun.

Semih'in gol sayisini cok yukselten 2 mac var. Ilki 4 tane Denizlispor'a attigi mac ve Trabzonspor'a 2 tane attigi mac. Yani Butun 2005-2006 sezonunda attigi gollerin 2/3'unu toplam 112 dakika oynadigi bu iki maca sigdirmis.

Yani ben 3 tane farkli kaynaga bakip hangisi daha dogrudur diye arastirmisim senin belirttigin tek kaynaga dayanmak yerine.

Edit: Burak kusura bakma, konuyu kitlitlerken bu yaziyi yaziyordum ve yollamis bulundum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Hasan Kabze'nin 17 golu var 48 Super Lig macinda macta oynamis.

Hatta daha da acayim:

Semih icin benzer bir istatistigi cikartamadim cunku 2004-2005 sezonundan sonra her mac kac dakika oynadigini belirten istatistik mevcut degil.

Bence ömer abi son noktayı koymuş
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bana +1 demek düser söylemek istedigim herseyi söylemissin eline saglik

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bana +1 demek düser söylemek istedigim herseyi söylemissin eline saglik
    zaten tek söyleyebildiğin şey +1

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    zaten tek söyleyebildiğin şey +1
    kusura bakma seninle tartismaya girmek istemiyorum , siz fanatizmlige devam edin baska bir zaman semihi yine tartisiriz

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kusura bakma seninle tartismaya girmek istemiyorum , siz fanatizmlige devam edin baska bir zaman semihi yine tartisiriz
    Bak bakalım ben Futbol Genel'de ne zaman fanatizm yapmışım.Galatasaray'ı en fazla eleştirenlerden biriyim.elimizdeki futbolcuların neler olduğunu ve neler yapabileceğini de bilirim

Senin gibi Semih'i Türkiye'nin en iyi golcülerinden biride yapmam.Hade yallah

Allahim delirtecek bu beni,olum sen sabahtan beri fanatizm yapiyon,herkesi kiskirtan sensin,sonra gelmis fanatizmlige devam edin diyon.Vallahi bunlari ciddi olarak söylüyorsan sen tika kendini bir odaya,orada yasa ömür bosu,cikma disari,tehlikesin vallahi.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Allahim delirtecek bu beni,olum sen sabahtan beri fanatizm yapiyon,herkesi kiskirtan sensin,sonra gelmis fanatizmlige devam edin diyon.Vallahi bunlari ciddi olarak söylüyorsan sen tika kendini bir odaya,orada yasa ömür bosu,cikma disari,tehlikesin vallahi.
    Ne zannediyon kendini sen? oglum felan..
    Ben kimseyi kiskirtmadim. Kendi yorumumu yaptim.Yorumuma karsi gelen sizdiniz. Konuyu Hasan-Semih tartismasinada ceviren sissiniz ben degil!

Mesaj Yetkileri