1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Al Necati'yi ver Semih'i

Hybrid View

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Nerde o Hasan Kabze? Konyaspor maçında nerdeydi?

Futbolun f'sinden anlamıyormuşum, gülüyorum sadece

Hasan Kabze Deivid'e 10 basar, ona lafım yok, ama Semih'e asla Bunu sen de biliyorsun. Hasan Kabze'yi çıplak gözle de izledim defalarca, bana mı anlatıyorsun Kabze'yi? Semih'i de çıplak gözle izledim birçok kez. İki futbolcuyu da çıplak gözle izledim, ona göre yorumumu yapıyorum, katettikleri yola bakıyorum.

Semih beleşe gol mü atıyor? Sen gerçekten maçları hiç ama hiç izlemiyorsun. Gol atmanın beleşi falan olmaz, hem olsa bile Semih beleşe falan gol atmıyor. Hasan Kabze hayatında 2 tane gol Beşiktaş maçı dışında atabilecek mi acaba? Şansa 2 tane vurdu girdi diye hemen abartın. Semih Fenerbahçe'ye az maç kazandırmadı, Frankfurt'a attığı golü geçtim Trabzonspor'a attığı 2 gol de mi beleşeydi? Kalecinin çok iyi açı daralttığını görünce topun altına hafif girdi ve muhteşem bir gol attı, adeta iğne deliğinden soktu topu, o gol de mi beleşeydi?

Semih'e kazma da dedin ya helal olsun, fanatizmin bu kadarı

2005-2006 - 35 maç - 16 gol - 6 asist
    2006-2007 - 32 maç - 18 gol - 5 asist

İşte Semih'in geçen sezonki ve bu sezonki karnesi. Bu sezon devam ediyor, onu da hatırlatayım, golleri devam edecektir eminim

Hasan Kabze'nin karnesini görelim bir de, geçen sene 2 gol mü attı, Beşiktaş'a herhalde
    Bak hasani izlemis olabilirsin ama sen üzerindeki 100.yil fenerbahce formasiyla izliyon hasan kabzeyi.Ben semihin attigi golleri gördüm hepsi belese,trabzona attigi bos kale golü okadar abartiyonki utanmasan bu sezonun en iyi golleri arasina sokacan.Ama ne tesadüftür hasan kabzenin mükemmel gollerini semihin mahalle maclarinda bile atamayacagi golleri besiktasa atiyor ve sen sans diyon.Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

Bakalim semihin gercek lig istatistiklerine!

2006/2007 516 dakikada 1 gol.
    2005/2006 532 dakikada 9 gol.
    2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

2006/2007 17 macta 646 dakika oynamis 3 gol.
    2005/2006 18 macta 407 dakika oynamis 6 gol.
    2004/2005 14 macta 435 dakika oynamis 8 gol.

Bak bakalim istatistiklere,kim önde?

Hadi canim hadi söyle sagdan ilerle.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR
    Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

Bakalim semihin gercek lig istatistiklerine!

2006/2007 516 dakikada 1 gol.
    2005/2006 532 dakikada 9 gol.
    2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

2006/2007 17 macta 646 dakika oynamis 3 gol.
    2005/2006 18 macta 407 dakika oynamis 6 gol.
    2004/2005 14 macta 435 dakika oynamis 8 gol.

Bak bakalim istatistiklere,kim önde?
    arkadasim semihin o sezon boyunca oynadigi tüm maclari vermis egowich tr kupasi vs dahil. anlatabildimmi?

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    arkadasim semihin o sezon boyunca oynadigi tüm maclari vermis egowich tr kupasi vs dahil. anlatabildimmi?
    Salla türkiye kupasini,lig önemli,baktik lig istatistiklerine,hasan kabze fark atmis.Ya hasan gibi bir golcüyü kazma semih ile kiyasliyorsunuz vallahi ben ne diyeyim ya.

Lafi cevirin cevirin,zaten mesleginiz belli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih kazma ise Hasan Kabze kütüktür.Hasan'ın kacırdığı golleri amatör futbolcular rahatlıkla gole cevirebilir. Mesleğe gelince Liderlik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Semih kazma ise Hasan Kabze kütüktür.Hasan'ın kacırdığı golleri amatör futbolcular rahatlıkla gole cevirebilir. Mesleğe gelince Liderlik.
    simdi ben burada seninle semih kazmadir,hasan süperdir muhabbetlerine girmeyecem.Herkes görüyor en iyisini.Cünkü ben sizinle ne konuda tartissam siz lafi ceviriyorsunuz.Meslek icin ben size baska bir meslegi secmistim,hani su cevirmekle ilgili

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    simdi ben burada seninle semih kazmadir,hasan süperdir muhabbetlerine girmeyecem.Herkes görüyor en iyisini.Cünkü ben sizinle ne konuda tartissam siz lafi ceviriyorsunuz.Meslek icin ben size baska bir meslegi secmistim,hani su cevirmekle ilgili
    Çevirmek mesleği bize değil sezon sonu size ait olacak. Hani şu şampiyonluk hesapları falan filan neyse onun zamanı gelecek. Herkes görüyor en iyisini.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Sınırları zorluyorsun! Haddini bil, üslubuna dikkat et! Çevirmekle ilgili mesleği çok iyi anladım, sen kimsin ki buradaki Fenerbahçeliler'e hakarete varan sözler söylüyorsun? Biz sana burada hakaret mi ediyoruz, meslekle ilgili belaltı sözler mi söylüyoruz, karakterine laf mı ediyoruz? Haddini bil, saygısızlık etme!

Bir daha bak istatistiklere!

Semih'in Karnesi

2005-2006 - 35 maç - 16 gol - 6 asist
    2006-2007 - 32 maç - 18 gol - 5 asist

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

baran bırak laf anlamazlar sen onların hasan kabze daha iyi diyebiliceğini düşünüyomusun (iyi bile olsa ) boşuna uyarı alıcaksın bence değmez
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sınırları zorluyorsun! Haddini bil, üslubuna dikkat et! Çevirmekle ilgili mesleği çok iyi anladım, sen kimsin ki buradaki Fenerbahçeliler'e hakarete varan sözler söylüyorsun? Biz sana burada hakaret mi ediyoruz, meslekle ilgili belaltı sözler mi söylüyoruz, karakterine laf mı ediyoruz? Haddini bil, saygısızlık etme!

Bir daha bak istatistiklere!

Semih'in Karnesi
    ben burada semih kazmadir dedim,bu kazma lafini fenerbahceli üst yöneticilerden bazilari da kullaniyordu zamaninda galatasarayli futbolcular hakkinda.Ozaman sorun olmuyor,ben burada kazma lafini kullaninca sorun oluyor.Ne ala memleket.

Lafi cevirmekten baska ne yapiyorsunuz söyleyin,siz 1 saattir kiskirtiyorsunuz bizi,yok sudur yok budur,sonra gelmis laf atma diyorsun.Ok yaydan cikinca üslübunu düzelt diyon.Hakaret ettigimi kim söyledi,laf ceviricisiniz iste,lafi cevirmekten baska birsey yaptiginiz yok.Eger ben kiviriyorsunuz deseydim ozaman bu dansözlük anlamina gelirdi ve ozaman bana diyebilirdin üslubunu düzelt diye,ama ben kiviriyorsunuz demiyorum.Lafi ceviriyorsunuz diyorum.

Neyse konu amacindan sapti.Bu konu hakkindaki son mesajim.Her gs-fb tartismasinda oldugu gibi bu tartismadada uzlasamadik.

ISTATISTIKLERE BAKMAK ISTIYORSAN ÖMER ABININ MESAJINI OKU!!!

Mesaj Yetkileri