1. Trabzonspor'a attığı golleri tekrar izle, boş kale mi değil mi bir daha bak. Maçları izlemiyorsun hiç, gelip burda yorum yapıyorsun. Bahsettiğim golü hatırladığına eminsen diyecek söz bulamıyorum.
2. Bana "la" gibi bir ifadede bulunmuşsun. Sert bir şey yazardım ama bu seferlik sadece uyarıyorum.
3. İstatistikleri yazdım. Bu istatistikler doğrudur ve TÜM RESMİ MAÇLARın istatistikleridir. 16 gol mü atmış 18 gol mü atmış bir daha incele yazdığım tabloyu istersen
Bir daha bak bakalım istatistiklerde kim öndeTÜM RESMİ MAÇLAR ve işte istatistikler, kendi yazdığın istatistiklere bak benim yazdıklarıma bak, hangisi önde gör
"Sağdan ilerle" falan, ne diyorsun sen, üslubuna dikkat et, bir daha uyarmayacağım. Amcanın oğluyla konuşmuyorsun!
Semih'e kazma diyip de ona hakaret etme! Biz burda Kabze'ya kabız veya kazma demiyoruz, üslubuna dikkat et.
Türkiye Kupası'nı salla, onu salla, bunu sallaBak TÜM RESMİ MAÇLARA göre istatistikleri yazdım, hadi sen de yaz, dakika falan yazmadan, direk maç ve gol sayısı yaz, asist sayısı yaz, görelim kim önde
![]()