Arkadaslar oncelikle gosterdiginiz ilgi icin tesekkurler.Derslerim yogun oldugu icin son birkac gundur yazamiyorum.Neyse daha fazla uzatmadan Kariyere devam....
---------------------------------------------------------------------
Uefada gruplardan cikmamiz sadece uefa.com da degil tum avrupada genis yanki uyandirmisti.Hemen 1 Gun sonrasinda kura cekimi vardi.Iste butun detaylari ile Kura cekimi
Fenerbahce Hollanda ekibi FEYENOORD La eslesti !!!!
Hollanda ekibinin cok tehlikeli oyunculari var.Iste rakibin analizi
Kura ile ilgili yorumlar...
Fenerbahce t.d si Mert Ceken
Oncelikle sunu belirtmeliyimki artik kupada oyle bir yerdeyiz ki zor takim kolay takim kalmadi.Rakibimizin sanini sohretini biliyoruz.Hesaplarimizi ona gore yapacagiz.Bizim hedefimiz bu kupada sampiyonluktur.![]()
Feyenoord T.D si Erwin Koeman
Bende kolay bir takim sectigimizi soyleyemem.Ancak kulubun tarihine baktigimizda Fenerbahceyi iki defa yendigimiz belli oluyor.Rakip T.D Mert Cekenin iyi bir teknik direktor oldugunu dusunuyorum.Ama bizim hedefimiz bu kupada iyi yerlere glebilmektir.
Fortis Turkiye Kupasi (Kalan maclar)
V.Manisaspor 0-1 Fenerbahce
Gol=Ugur Boral![]()
Malesef Manisa maci goruntulerini Manisa kalecisi Bulent Atamanin kameralarimiza saldirip onlari parcalamasi yuzunden yayinlayamiyoruz.
Fenerbahce 1-1 Denizlispor
![]()
Mardinspor 1-4 Fenerbahce
Ve Fortis Turkiye kupasinda Ceyrek FInal eslesmeleri soyle olsutu.
Sok ustune sok daha..
Fenerbahce hayal kiriligi yaratan muzmin yedek forvet deivid 2 Milyon$ bonservis bedli ile hamburga gitti.Ayni saatlerde Fenerbahce Estudiantesin forveti Jose Sosa ile sozlesme imzaladi.
Yeni transfer Sosanin bomba gibi basin aciklamasi.
T.Kda oynanan Antalyaspor maci vee.. Turkcell Super Ligi 2.yarisi
basliyorrr...
Hepsi ve daha fazlasi birazdan....
Okuduktan sonra yorumda yazip hevesimi kirmassaniz cok sevinirim

.Rakip T.D Mert Cekenin iyi bir teknik direktor oldugunu dusunuyorum.Ama bizim hedefimiz bu kupada iyi yerlere glebilmektir.