Evet gercekten Fenerbahcenin menfaatleri icin cok iyi bir transfer olacakti Jose Sosa nerdenmi biliyorum??Oynadim cunkuSizlerde goreceksiniz Jose Sosanin nekadar iyi bir futoblcu oldugunu (Gerci herkes biliyo ama ben geyik yaptim biraz
)
---------------------------------------------------------------------------
<<<<Fenebahce Kulup Binasi Sozlesme toreni>>>>>>
Artik anlasmalar yapilmis Jose Ernesto Sosa kendisini 2011 yilinin Mayis ayina kadar Fenerbahceli yapacak sozlesmeyi imzlamistir
Muhabir=Fenerbahceye gelmenizdeki en buyuk etken neydi?
Jose Sosa=Tabiki Para..... Diyecegimi saniyorsaniz yaniliyorsunuzFenerbahceyi tanidigim,Cok iyi oyuncularla oynama firsati buldugum icin geldim
![]()
CMuhabir=Yeni teknik direktorunuz Mert Cekeni taniyormusnuz?Taniyorsaniz nerden taniyorsunuz?
Jose Sosa=Tabiki taniyorum o 30 Lu yaslardayken Arjantin/Buenos Aires te Meyve Sebze halinde calisiyordu..Bi ara balik pazarinda da calismisti.
Ben 6-7 yasindakyen buralarda harclik topladigim icin biliyorum
![]()
Muhabir=![]()
![]()
Iste yeni transfer Jose Sosa!
Turkcell Super Ligi 18.Hafta
K.Erciyesspor-Fenerbahce
![]()
Macin Yildizi=Tuncay Sanli
Off ye ne macti soguktan dondugumuz macta yerli yildizlarimizla galip gelmeyi bildik.Ve maci kazanip Liderlik koltugunundaki yerimizi saglamlastirdik.
Iste mactan Ssler
Uefadaki Feyenoord maci....
Kupadaki maclar ve diger Lig maclari....
Hepsi ve daha fazlasi birazdan...

Sizlerde goreceksiniz Jose Sosanin nekadar iyi bir futoblcu oldugunu (Gerci herkes biliyo ama ben geyik yaptim biraz

Macin Yildizi=Tuncay Sanli