Arkadaşlar oyunda hem ülke hem klüp yönetebiliyoruz.Ben hem barcelona yı hemde hollandayı yönetiorum.sizde yönetiorsanız yazın.
Arkadaşlar oyunda hem ülke hem klüp yönetebiliyoruz.Ben hem barcelona yı hemde hollandayı yönetiorum.sizde yönetiorsanız yazın.
Ben Türkiye bide fenerbahçeyi yönetiyorum ama güzel olmuyor kendi takımımdan genellikle seçtiğim için oyuncuları medya hep eleştiriyor![]()
Denizlispor ve Azerbaycan. Azerbaycan'da averaj takimi olduk ciktik![]()
Türkiye ve Galatasarayı yönetiyorum.
Türkiye ve Galatasaray eleştirilmemek için süper oyuncularımdan bazılarını kadroya almıyorum![]()
Atletico - Avustralya
walla ben fransa ve tokatspor takımlarımı bir arada götürüyorum türkiyeyi çalıştırmak istiyorum o kadar teklif gönderiyorum dünya ikinciliğim var ama yinede kabul etmiyorlar cemil adında birini getirdiler çıldıracam gibi oluyor
ben Sporting Lizbonu ve arjantini calıstrıyorum
Galatasaray Sk & İsveç ...
cesena ve şili milli takımını yönetiyorum,cesena yı italya lig b den lig a ya çıkardım.lig a da da 7. olup uefa ya katıldım
ama şili de işler zor dünya kupasına katılmak için güney amerika gurubundan çıkmam lazım ama bana takımı sonradan verdiler.ilk 5 e kalmak lazım 8 i sırada ve maçlar çok zorlu geçiyo.ve çıkabilmem için guruptan önümüzdeki maçların hepsini almam lazım oda çok zor.sanırım çıkamam.
Ya bu arada ilginç bişey oldu,milli takıma çağırdım oyunculardan birini çağırdım gelmek istemedi.sonra medyaya ben milli takımın başında oldukça birdaha kadroya giremez diye demeç ver.
1-2 hafta sonra futbolcu benden özürdiledi kabul etmedim.medya tekrar haber yaptı ve benim takımın başında oldum sürece x isimli futbolcunun milli takımı unutması gerektini filan yazdı.
çok hoşuma gitti ya,acayip gerçekçi yapmışlar
Blackburn - Çek Cumh.
Dün oynarken bir dostluk macında kulup menejerlerinin verdikleri 45.dk uyarılarına uymadıgım icin cok kotu eleştri aldım.Özellikle Cech için Chelsea menejeri ile bayagı kapıstık![]()
walla ben marseille-isveç bundan önce arsenal-denmark tı![]()
palermo-italy
beşiktaş-turkey
ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA
fulham-rusya nede olsa ikisinide biliyoruz
Yeni oyun acarken ligler sectiginde altta database buyuklugunu secebiliyorsun, onun altinda oyunda futbolcularini gormek istedigin ulkeleri secebiliyorsun. Ben Turki Cumhuriyetlerin hepsinide sectim, Azerbaycanli futbolcularin cogunu gorebiliyorum. Tabii hepside kotunun daha kotusu![]()
Avusturalya ve Çek Cumhuriyetinden teklif geldi ama reddettim.daha misyonumu tamamlamadım snra bakarız diip gönderdim![]()
oo böle çok oldu bana ama şuan
gs-çek cumhuriyeti
Ben Basel le basladim
2013 a kadar geldim 2012 avrupa sampiyonasinda turkiye puan alamayinca bana teklif geldi bende kabul ettim. Ama zaten baselle arka arkaya ligde 180 190 mac yenilmedim we 1 uefa 1 sampitonlar ligi 1 de super kupa aldim bi zahmet gelsin artik teklif ayrica 6 sampiyonluk da aldim ama tavsiye etmioyorum guzel olmuo birini bos weriosun
arsenal-çek cumhuriyeti
chelsea czech republic
werder bremen-isveç
Genk----Slovenia
Uruguay-Mersin İdman Yurdu
bu özellik cm serisinde de vardı yahu yeni mi fark ettiniz ama kafama takılan gerçekte var mı böyle birşey
Oyunda olduğuna göre vardır herhalde.
dikkatim çekti ,çoğu kişi çek cumhuriyeti'ni yönetior bnm gibi..bi aralar bende yönetiodum çoğu kişiyede teklif gelior herhalde..
celta ve u.s.a nin basındayım