Uyarin icin tesekkurler Cumhur Bu benim ilk yazdigim bir hikaye elimden geldigince duzgun yazamya calisiyorum.O yuzden hatalarim varsa kusuruma bakmayin.Hatalarimi gorurseniz elestirmekten cekinmeyin.Elestirilerede acigim
cunku
---------------------------------------------------------------------------

Akdenizz aksamlari birbaska oluyorr...

Fortis Turkiye Kupasi Ceyrek Final
Antalyaspor-Fenerbahce

Macin Yildizi=Jose Sosa

Soguk bir Akdeniz aksaminda Antalya Ataturk Stadini dolduran Antalyalilar takimlarina destek vermeye gelmislerdi.Iki takimda sahaya cikinca tezahuratlar
doruk noktasina ulasti.Fenerbahce icin cok zor bir mac olacakti fakat biz bu kadar yogun atmosfer arasinda skoru kendi lehimize cevirmeyi bilmistik.Jose
Sosa ilk golunu bu macta atti.

Bu mactan sonra moralli bir sekilde Istanbula donuyorduk...

3 Subat 2007
Turkcell Super Lig 19.Hafta
Fenerbahce-Genclerbirligi

Macin Yildizi=Jose Sosa

Sosaa,Sosaa,Sosaa.... Yeni transferimiz Genclerbirligi macindada sahneye cikti ve son dakikalarda Tuncaya attirdigi golle maca damgasini vuran isim oldu.Mac boyu rakibimiz daha etkili bir futbol sergilemesine ragmen son dakikalarda bastirip kazaninca en yakin rakibimiz besiktasla olan puan farkini koruduk.Iste mactan SSLer

7 SUBAT 2007
Fortis Turkiye Kupasi Ceyrek Final Rovans
Fenerbahce-Antalyaspor

Macin Yildizi=Oscar Cordoba

Konusacak fazla bir sey yok.Yakaladigimiz firsatlari degerlendiremedigimiz macta Antalyaspora penaltilarda elendik.Altta gordugunuz resim zaten herseyi yeterince acikliyor.

{10 Subat 2007}
Turkite Super Ligi 20.Hafta
Caykur Rizespor-Fenerbahce

Macin Yildizi=Alex De Souza

Fenerbahceye gunduz maclari hep ugursuz geliyordu.Sahaya ciktigimizda
Rizespor tribunlerinin actigi bu pankart demoralize olmami saglamisti.

O sirada...

Umit=Hocam gordunuzmu pankarti?
Ben=Gordum Kaptan, Uzuldum tabi ama artik bu maci kazanmamiz sart oldu.Sen bu takimin kaptanisin,Agabeyisin hadi cikin sahaya kazanin maci

Umit Ozatla yaptigim konusma etkili olmus olacakki etkili bir futbolla maci 3-1 kazandik..

Okudugunuz icin cok tesekkurler....
Feyenoordla Hollandada ve Istanbulda ki maclarda neler yasandi??
Birazdann...