Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 233 sonuç

Konu: Yunanistan - Türkiye

istanbullu arkadaşlar bizde haziranda yunanistan maçına gidip onların marşı okunurken yuhalıyalım kafalarına en büyüğünden bozuk para atalım en azından ben yapcam yapdıkları büyük ahlaksızlıkdı özellikle Atatürke olan

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mahoo View Post
    istanbullu arkadaşlar bizde haziranda yunanistan maçına gidip onların marşı okunurken yuhalıyalım kafalarına en büyüğünden bozuk para atalım en azından ben yapcam yapdıkları büyük ahlaksızlıkdı özellikle Atatürke olan
    bence tam tersi yapılmalı ki yaptıklarından utansınlar...

işte bunu yapmayalım onlar ne kadar pislik yaparsa yapsın biz onlar kadar alçalmayalım

bencede bizim sahamızdaki maçta böyle şeyler yapmamalıyız

yok abi tükürene sende tüküreceksin kafasını uzatanın başını keseceksin uefa zaten onların yanında ceza meza vermicekler biz kime ahlak dersi veriyoruz kimse bizim dostumuz değil naparsak yapalım yine bakış aynı o kadar barışcıl mesaja rağmen yapdıkları tavra bak...

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

mahoo nun dediği doğru.. biz küçükken bi kabahat işlediğimiz de annem babam yunan tohumu derdi. Yani tam bicbu serefsizler.. Aslında kaldıkları oteli basacaksın mahvedeceksin öldürüp evine yollayıverceksin..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu zihniyet yüzğnden zaten adımız barbara cıktı Avrupada.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Toplam kadromuzda 15 sakat varmış arkadaşlar... Buna rağmen biz son Avrupa Şampiyonu'nu hem de kendini evinde 4-1 yeniyosak bu kupaya gideceğimizi ve çok iyi yerlere geleceğimizi gösterir...

Arkadaslar norvecde yenildi.Norveci de yenersek gruptan lider olarak cikariz.

Yapma mahoo,biz simdi onlara gene bunlarin yaptigi rezillikle karsilik verirsek cok kötü olur.Zaten fifa ensemizde,en ufak hatada verirler tarihi cezayi.Biz onlara en büyük darbeyi macta asiller gibi olarak,süper tezahüratlarla sahaya tek madde atmadan izleyecegiz.Ozaman yunanlar yerin dibine girecekler!

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bu zihniyet yüzğnden zaten adımız barbara cıktı Avrupada.
    dinime söven müslüman olsa. zerre kadar iplemiyorum onların dediklerini. 600 yıl 45 devlet 23 millete 3 kıtada hükmettik de bigünden bi güne birisine Türkce konusacaksın sen Türksün dedik mi. Adamlar kendi krallarından daha güzel yasaılar ülkemizde. Ama şimdi günay amerika yeni zellanda avustralya neden
    ispanyolca ingilizce portekizce konusuyor ?? onların ötmeleri kendilerine.. BARBAR biz miyiz onlarmı.. Aslında keşke barbar olsaydık elimizdeyken avrupa Atilla zamanında da osmanlı zamanında da kıysadık köklerini onların da görselerdi..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sen İstiklal Marşı'nı yuhalarsın ha! İşte böyle alkışlattırırlar adamı.

Aslında dşyecek pek birşey yok, galip geleceğimize inanıyordum, sahaya çıkan takımı görünce de bu inancım daha da arttı. Şanssız bir gol yedik. Yunanistan'ın zaten 2. yarıda yakaladıkları 1 pozisyon haricinde gollük pozisyonları yok.

Helal olsun sahada mücadele eden tüm oyunculara, o iyi bu kötü demeyeceğim, tüm takım şahaneydi. Maçın sonu gelmiş, fark atmışsın ama Sabri hala pres yapıyor mücadele ediyor. Bunu alkışlamayacaksın da ne yapacaksın.

Hiç yenemediniz ve hiç yenemeyeceksiniz. Türkler size yenilmeyecek.

Sanırım ilk defa grup maçlarında bu kadar rahat bir performans gösteriyoruz. 4'de 4 yaptık. Grubun favorisiyiz, Norveç maçı çok önemli, havaya girmemeliyiz, o maçı da alırsak neredeyse bu iş bitti diyebiliriz. Bosna umarım Yunanistan'ın üzerine çıkar ve grupta 2. onlar olur...

Tekrar teşekkürler, bize bu sevinci, bu gururu yaşattığınız için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Ne kadar övünsek az,yunanistan deplasman sayılmaz...

Her zamanki gibi denize döktük.

Şimdi yiyin o pankartı Yunan'lı insanlar(!)

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    mahoo nun dediği doğru.. biz küçükken bi kabahat işlediğimiz de annem babam yunan tohumu derdi. Yani tam bicbu serefsizler.. Aslında kaldıkları oteli basacaksın mahvedeceksin öldürüp evine yollayıverceksin..
    eğer bu söylenenler konusunda fikirlerinizle ciddiyseniz. hakkaten sonumuz hiç iyi değil. fenerbahce_1907'in dediği gibi bu yüzden sadece avrupa'da değil her yerde adımız barbara çıkmış. orda ortalığa atlıyan, saldıran şerefsizlerden her yerde var, bizde yok mu? hava alanından itibaren kral gibi ağırladılar bizimkileri orda. fatih terim basın toplantısında özellikle teşekkür etti. siz öldürmekten bahsediyorsunuz adamları. ölümle, saldırganlıkla beslenenler sonuda aynı şekilde olur. futbolu hatta tüm sporları çirkinleştiren faşizmin sportif versiyonu holiganizm bugün rakiplerinin, yarın senin, öbür gün herkesi kurban seçecek bir zihniyettir.

Diyecek fazla birşey yok , Teşekkürler Fatih'in aslanları.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Turkiyemiz kazandi oyuncuları canı gönülden kutluyorum..

Sıra geldi Norveçe

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

"Tarihi bir gün yaşadık"
    Milli Takımımız Yunanistan'ı Atina'da 4-1 mağlup ederek tüm ülkeyi sevince boğarken, Fatih Terim karşılaşmadan sonra oyuncularının büyük bir özveriyle oynadığını ve galibiyeti hakettiklerini söyledi. Fatih Terim sözlerine şu şekilde devam etti;

"Yunanistan Türkiye maçı öncesi oyuncularıma video analizleriyle herşeyi gösterdim. Oyun içersinde nasıl oynamaları gerektiğini tek tek hepsine anlattım. Yunanistan taraftarları konusunda oyuncularıma çeşitli uyarılarda bulundum ve onlarda üzerlerine düşeni en iyi şekilde yaptılar."

Fatih Terim Yunanistanlı taraftarların İstiklal Marşımızı ıslıklamaları konusunda da şunları söyledi; "Yunanistanlı taraftarların İstiklal Marşımızı ıslıklamaları hiç hoş olmadı ama biz burada gerçekten çok iyi ağırladılar. Başta Yunanistan Futbol Federasyon Başkanı olmak üzere bizimle her konuda ilgilendiler. Onları buradan teşekkür ediyorum. Bizim de onları Türkiye'de en iyi şekilde ağırlayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Fath Terim sözlerine şu şekilde devam etti; "Türk futbolu 1990'dan beri kaydettiği aşamayı korkak futbol oynayarak değil hücum futbolu oynararak rakibine önde basarak geliştirdi. Bu karşılaşma öncesi oyuncularımıza gol atan hücum yapan bir futbol yapısını benimsetmeye çalıştık ve bununda meyvesini Yunanistan karşısında aldığımızı düşünüyorum.

Fatih Terim, Bosna Hersek'in deplasmanda Norveç'i 2-1 yenmesi konusunda ise; "Biz diğer maçlara bakmıyoruz. Bizim için önemli olan kendi futbolumuz ve sahadan aldığımız puanlar. Beni işin bu kısmı ilgilendirir. "

Takımdaki eksik oyuncuların olmasının önemli olmadığını belirten Fatih Terim Milli formayı giyen her futbolcunun elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Fatih Terim, Tuncay ve Tümer başta olmak üzere bütün futbolcularının alınlarından öpüyorum diyerek Atina'da tarihi bir gün yaşatan bütün futbolculara teşekkür etti.

Atatürk ve Milli Marşımıza hakaret ettiler !

Yunanistan taraftarları Atatürk ve İstiklal Marşı’na hakaret etti, tribünlerden pet şişe yağdırdı.

Georgios Karaiskais Stadı bu gece skandallara imza attı. Maç öncesi Hakan’ı pet şişe yağmuruna tutan Yunan taraftarları rezaletlerle geceye damgasını vurdu.

Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan ekibimizi yuhalayan ve ıslıklayan taraftarlar Hakan’ı pet şişe yağmuruna tuttu. Tecrübeli oyuncu topu Yunan kalesine atarak ıslıklara en güzel yanıtı verdi.

Yunanlı taraftarlar ıslıklarıyla tepkilerini gösterirlerken bazı futbolcularımızın bundan etkilenmemek için sahaya müzik dinleyerek çıktıkları görüldü.

Atatürk’e Hakaret !

Maç öncesi ulusal marşlar okunurken, bir grup Yunan fanatik "Yunanistan'ın başkenti İstanbul'dur" yazılı pankartın yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren bir pankart açtı.

Milli Marşımızı ıslıkladılar !

Maç başlarken Yunanistan taraftarları yine sahnedeydi. İstiklal Marşımız okunurken Yunanistan taraftarları ıslıklar ve yuhalamalarla takımımızın moralini bozmaya çalıştı.

Tribüne Yabancı Madde Yağdı

Yunan taraftarları ekibimizin her atağında pet şişe yağmuruna tuttu. Tuncay’ın attığı golü sindiremeyen taraftarlar maçın ikinci devresinin de 1 dakika kadar geç başlamasına neden oldu.

Spor yorumcuları ise “Yunanistan seyircisi kırmızıyı görünce yuhalıyor, kırmızı görmüşboğa gibi.. Ama böyle maçlarda yüksek tansiyon olması normal, Milli Takım en güzel yanıtı verecektir” yorumunu yapmakla yetindi.

Olaylar Gösterilmedi

Maçın 50. dakikasında kale arkası tribünde çıkan olaylar ve sahaya atlayan taraftarlar ekrana getirilmedi. Bu da Yunanistan’da yaşanan rezaletin son damlası oldu.

HAYDI FIFA VER GEREKLI CEZALARI!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Pankarta karşılık birisinin güzel bir cevabı

istanbulda ki maçta;

kemal was your father, since 1-4(53)

şeklinde cevap verilmesini umduğum pankart

Kolpanistan işte nolacak.. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum harika bir maç çıkardık. Fatih hocayı kutluyorum, maçın adamı Tümer ve Tuncay'ı kutluyorum.. Hepiniz harikaydınız..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buradaki maçta Yunan Marşı çalarken, staddan ses çıkmazsa, ben kendi insanımla daha çok gurur duyarım. Maç içinde gereken tepkiyi vereceksin, ıslıklayacaksın ama bir ülkenin onurunu, şerefini temsil eden şeylere laf etmeyeceksin.

Hepimiz Atatürk'ü örnek alırız. Kurtuluş Savaşı sırasında Yunan Kralı İzmir'e geliyor, müthiş çoşkuyla karşılanıyor, Rumlar sokaklarda. Yunan Kralı kalacağı yere girerken yere Türk Bayrağını seriyorlar ve o keyifle bu bayrağa basarak geçip gidiyor.

Kurtuluş Savaşı kazanılıyor, Atatürk tüm yurtta geziler düzenliyor, İzmir'e geliyor, Kral'ın zamanında kaldığı bina da kalacak. O zaman kralı gören Türkler aynı şeyi yapmak istiyorlar ve yere Yunan Bayrağı seriyorlar. Atatürk buna çok sinirleniyor ve o bayrağı yerden kaldırtıyor. Ne olursa olsun bir ülkenin gurur duyduğu şeye hakaret edilmemelidir diyor.

Atatürk'ü örnek alıyoruz, yaptıklarını takdir ediyoruz, eğer doğru olan o bayrağı çiğnemek olsaydı ATAM o gün o bayrağı çiğnerdi ama doğru olan onu kaldırıp saygı duymaktır. Doğru olan budur...
    "YÜCE ATATÜRK"

beyler bırakın ahlak dersini.. doğrular vardır, gerçekler vardır. belki doğru olan sinemize çekip susmaktır fakat gerçek de şudur ki bugüne kadar susduk da elimize ne geçdi diğer bir gerçek de onların tavırlarıdır ulu önderimize mili değerlerimize takındıkları tavırdır... iş neyin peşinden gideceğimize bağlı ben gerçekleri tercih ederim çünkü bugüne kadar doğruları yapdık ...elde var 0....

Tarih tekerür etti.Milli Takımı Kutluyorum.

hadi istiklal marşımızı ıslıklamalarına biz de onlarınkini ıslıklayarak cevap veririz de bizim sayıp söveceğimiz bi önderleri de yokki

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

beyler bırakın ahlak dersini.. doğrular vardır, gerçekler vardır. belki doğru olan sinemize çekip susmaktır fakat gerçek de şudur ki bugüne kadar susduk da elimize ne geçdi diğer bir gerçek de onların tavırlarıdır ulu önderimize mili değerlerimize takındıkları tavırdır... iş neyin peşinden gideceğimize bağlı ben gerçekleri tercih ederim çünkü bugüne kadar doğruları yapdık ...elde var 0....
    Peki onlarin yaptiklarini sende yapinca eline ne gececek?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

cok guzel oynadik, biz sanzlidik ve yunanlarda sanszis. gokdenizin gollu superdi.

tebrikler bu kadar sakarlığa rağmen çok güsel oynadık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada
    bosna hersek deplesmanda norveçi 2-1 yendi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal olsun. Ayrıca Norveç'in yenilmesi de üzerine çok iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hepsine helal olsun

Türklere köle olduk"
    A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan'ı kendi sahasında 4-1 mağlup etmesi Yunan basınında büyük üzüntüyle karşılandı. Sport 24 Yunan milli takımının bu yenilgisini Kabus olarak nitelendirildi.

Sportnet ise, 'Yunan trajedyası' manşetini kullandı ve bu yenilgiyi Rehagel dönemi boyunca Yunan milli takımının kendi sahası içerisindeki en kötü yenilgisi olarak nitelendirdi. Bu yenilginin sorumluları ile ilgili olarak, "Maç dışında olan Nikopolidis, orta sahada bütün mücadeleleri kaybeden Angelos Basinas ve maçın başından beri kötü oynayan Takis Fissas" şeklinde yazıldı.

Sport time gazetesi ise, "Karaiskakis'te Kölelik" yazısında, Milli takımın 25 Mart bayramından Türklere boyun eğerek oryantal dansettiğini ve bu dünün Yunan futbolunun en karanlık günlerinden biri olduğunu yazdı. Tribünlerde yaşanan olayların ise utanç verici olduklarını belirten gazete, bu olaylar yüzünden cezalandırılma tehlikesinin bulunduğunu da belirtti. Atina Haber Ajansı, "Milli takımın trajik görüntüsü" başlığını kullandı. Katimerini gazetesi, "Milli takımda ne yürek ne de akıl vardı" başlıklı yazısında milli takımın beklentilerin çok altında kaldığını belirtiyor. Metrosport, "Türkiye'den 4 gol, Yunanistan için utanç verici yenilgi" başlıklı yazısında Yunan takımının rezil olduğunu ancak, Nikopolidis'in yanlışlarını, savunmada yapılan hatalar ve orta sahada hayal gücü eksikliği nedeniyle takımın bunu hakettiğini belirtiyor. Skai Tv internet sayfasında, "Rezilik" başlığını kullandı ve Türk Milli takımının çok iyi bir performans ve akıllı bir oyunla Yunan milli takımını 4-1 skorla rezil ettiklerini yazıyor. Ant1 Tv ise Yunan milli takımının, Türklerin ilk golünün ardından üstüste hatalar yaptığını ve Rehagel döneminin en kötü yenilgisini yaşadıklarını yazıyor.

25.03.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Atatürk ve Milli Marşımıza hakaret ettiler !

Yunanistan taraftarları Atatürk ve İstiklal Marşı’na hakaret etti, tribünlerden pet şişe yağdırdı.

Georgios Karaiskais Stadı bu gece skandallara imza attı. Maç öncesi Hakan’ı pet şişe yağmuruna tutan Yunan taraftarları rezaletlerle geceye damgasını vurdu.

Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan ekibimizi yuhalayan ve ıslıklayan taraftarlar Hakan’ı pet şişe yağmuruna tuttu. Tecrübeli oyuncu topu Yunan kalesine atarak ıslıklara en güzel yanıtı verdi.

Yunanlı taraftarlar ıslıklarıyla tepkilerini gösterirlerken bazı futbolcularımızın bundan etkilenmemek için sahaya müzik dinleyerek çıktıkları görüldü.

Atatürk’e Hakaret !

Maç öncesi ulusal marşlar okunurken, bir grup Yunan fanatik "Yunanistan'ın başkenti İstanbul'dur" yazılı pankartın yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren bir pankart açtı.

Milli Marşımızı ıslıkladılar !

Maç başlarken Yunanistan taraftarları yine sahnedeydi. İstiklal Marşımız okunurken Yunanistan taraftarları ıslıklar ve yuhalamalarla takımımızın moralini bozmaya çalıştı.

Tribüne Yabancı Madde Yağdı

Yunan taraftarları ekibimizin her atağında pet şişe yağmuruna tuttu. Tuncay’ın attığı golü sindiremeyen taraftarlar maçın ikinci devresinin de 1 dakika kadar geç başlamasına neden oldu.

Spor yorumcuları ise “Yunanistan seyircisi kırmızıyı görünce yuhalıyor, kırmızı görmüşboğa gibi.. Ama böyle maçlarda yüksek tansiyon olması normal, Milli Takım en güzel yanıtı verecektir” yorumunu yapmakla yetindi.

Olaylar Gösterilmedi

Maçın 50. dakikasında kale arkası tribünde çıkan olaylar ve sahaya atlayan taraftarlar ekrana getirilmedi. Bu da Yunanistan’da yaşanan rezaletin son damlası oldu.

HAYDI FIFA VER GEREKLI CEZALARI!!!

MAÇ BURDA OLSAYDI VE SAHAYA BİZİM TARAFTARLAR YABANCI MADDE ATSAYDI,TV GÖSTERİRDİ...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

"Aptallık hiç yenilmez"
    Yunanistan'ın kendi sahasında Türkiye'ye farklı mağlup olmasına, maçı yayınlayan Yunan televizyonundaki spiker de büyük tepki gösterdi.

Mega TV spikeri "yenilgi başka, rezillik başka" yorumu ile dikkati çekti. Spiker Türk takımının üstünlüğünü vurgularken, gerek Yunan futbol takımını gerekse Yunan seyirciyi yorumlarıyla yerden yere vurdu.

İşte şok yorumlardan bir demet: "Seyirci sahaya attıkları ile çirkin bir manzara yaratıyor, aptallık hiç yenilmez", "İkinci yarıda Türkler'in tam üstünlüğü var. Adeta Yunan savunması önünde sirtaki yapıyorlar", "Yenilgi başka, rezillik başka", "Sahada da, tribünde de yenildik".

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri