Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 233 sonuç

Konu: Yunanistan - Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    hepsine helal olsun

Türklere köle olduk"
    A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan'ı kendi sahasında 4-1 mağlup etmesi Yunan basınında büyük üzüntüyle karşılandı. Sport 24 Yunan milli takımının bu yenilgisini Kabus olarak nitelendirildi.

Sportnet ise, 'Yunan trajedyası' manşetini kullandı ve bu yenilgiyi Rehagel dönemi boyunca Yunan milli takımının kendi sahası içerisindeki en kötü yenilgisi olarak nitelendirdi. Bu yenilginin sorumluları ile ilgili olarak, "Maç dışında olan Nikopolidis, orta sahada bütün mücadeleleri kaybeden Angelos Basinas ve maçın başından beri kötü oynayan Takis Fissas" şeklinde yazıldı.

Sport time gazetesi ise, "Karaiskakis'te Kölelik" yazısında, Milli takımın 25 Mart bayramından Türklere boyun eğerek oryantal dansettiğini ve bu dünün Yunan futbolunun en karanlık günlerinden biri olduğunu yazdı. Tribünlerde yaşanan olayların ise utanç verici olduklarını belirten gazete, bu olaylar yüzünden cezalandırılma tehlikesinin bulunduğunu da belirtti. Atina Haber Ajansı, "Milli takımın trajik görüntüsü" başlığını kullandı. Katimerini gazetesi, "Milli takımda ne yürek ne de akıl vardı" başlıklı yazısında milli takımın beklentilerin çok altında kaldığını belirtiyor. Metrosport, "Türkiye'den 4 gol, Yunanistan için utanç verici yenilgi" başlıklı yazısında Yunan takımının rezil olduğunu ancak, Nikopolidis'in yanlışlarını, savunmada yapılan hatalar ve orta sahada hayal gücü eksikliği nedeniyle takımın bunu hakettiğini belirtiyor. Skai Tv internet sayfasında, "Rezilik" başlığını kullandı ve Türk Milli takımının çok iyi bir performans ve akıllı bir oyunla Yunan milli takımını 4-1 skorla rezil ettiklerini yazıyor. Ant1 Tv ise Yunan milli takımının, Türklerin ilk golünün ardından üstüste hatalar yaptığını ve Rehagel döneminin en kötü yenilgisini yaşadıklarını yazıyor.

25.03.2007

Kaynak : DHA
    onlar alışkın

Servet : Bir kac pozisyon disinda iyi oynadi.

Gökhan Zan : Bu kadar iyi oynayacagini beklemiyordum. Yunan forvetlerini alt üst etti.

Mehmet Aurelio : Macin gizli kahramani. Fatih Terimi hakli cikardi.

Hakan Şükür : Macta etkisi yoktu; ama Yunan defansinin en cok cekindigi isimdi topu her aldiginda 2 kisi yaninda bitiyordu. Eee adi Kral.

Hamit & Sabri : Ikisi de sag kanadi mükemmel kullandi. Yunanlari yikan oyuncular desem haksiz cikmam heralde.

Yiyin birbirinizi..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Onlarada Bu Yakışırdı Şu Düştükleri Hallere bak en azından Biz Böyle yapmıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Şimdi kalktım saçım başım dağınık ve yüzümü bile yıkamadım gazetelere bakmadım vs... Foruma girdim direk bu konuyu açtım fotoğrafı görünce uykum açıldı ve hiç bu kadar kahkahalarla güldüğümü hatırlamıyorum. etme bulma dünyası diyelim en iyisi bi bu işe ne ekerlerse onu biçtiler işte.. sonunda da dayanamayıp daldılar birbirlerine iyi olmuş.

ayrıca benim de gözlemlediğim fakat bizim türk medyasının da sakladığı bi olay. Herkes sadece kalecimiz Volkan'a yabancı madde atıldığı diye biliyor. Fakat maç bitiminde Fatih Terim takımımıza orta sahaya gidin sizi alkışlayacak derken Fatih Terim'in kafasına yabancı madde isabet ediyor. Umarım bunu benim görmem değil asıl gözlemcilerin görmesi.

Norveç - Bosna Hersek maçını izleyen arkadaş var mı bilmiyorum ama o maçı izlediğinizde de yabancı maddeleri göreceksiniz. Hem de Yunanlıların attığından daha fazla yabancı madde atıldı Bosna Hersek kalecisine... ayrıca patlayıcı madde de atmışlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yunanli taraftarlar artik böylelerine taraftarmi denilir bilmiyorum.
    Ellerinde ne varsa attilar Volkana. Tümer korner kullanmaya gider atarlar. Tuncay gol attiginda köseye gider atarlar. Tac kullaniriz atarlar. Mac biter galibiyete seviniriz atarlar. Soyunma odasina gideriz atarlar.
    Lakin gördüler 4 tane attik. Yagsiz kazik hesaaabii ..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Tuncay yine hareketini yapmis

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

onlar şişe attı, biz gol..

anca şişe atarlae zaten

Nesil
    2006

UEFA'nın sitesine gıcık kaptım. Tarihi bir zafer aldık bırakın manşeti güncel haberler bölümüne bile koymamışlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Milli Takım'a 2 takviye
    2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Yunanistan'ı deplasmanda 4-1 yenerek zafer kazanan A Milli Takım, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Teknik direktör Fatih Terim, 28 Mart Çarşamba günü oynanacak Norveç maçının kadrosuna, sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle Galatasaray'dan Ferhat Öztorun ve Çaykur Rizespor'dan Yasin Çakmak'ı çağırdı.

Terim, Yunanistan müsabakasının ardından Gökhan Ünal ve İbrahim Üzülmez'i sakatlıkları, Gökhan Zan'ı da sarı kart cezası nedeniyle kadrodan çıkarttı.
    25.03.2007

Kaynak : AA

ewet istiklal marşının isliklanması pankartlar ve şişeler fiseklerle moral bozma ancak yunanlılara yakışır ve onlar bence iyi bir futbol dersi aldı ve iyi bir
    OSMANLI TOKATI YEDİ
    OSMANLIDAN bağımsızlığını aldı ama bizim üstünlüğümüz dewam ediyor helal olsun herkeze Kahraman türkler sahadaydı ve iyi bir ders verdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    UEFA'nın sitesine gıcık kaptım. Tarihi bir zafer aldık bırakın manşeti güncel haberler bölümüne bile koymamışlar.

Dün manşetten verdiler Batu ..

Ayrıca Ferhat'ın çağrılmasına sevindim ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kardeş manşette ya zaten

ben baktım vardı
    Başlıkta şöle:
    Turkey storm to victory in Athens

Ayırıca Osasunanın trabzon maçında yaptığı gibi yunanlarda sahayı suladı osasunanınki tuttu ama bunu bile beceremediler diyim planları tutmadı oturdular şap diye

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalecileri o sulama yüzünden apışıp kaldı ..

kendi tuzaklarına düştüler yani dediğim gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ibrahim üzülmezin sakatlanmasına üzüldüm 4-5 ay oynamayacakmış

Nesil
    2006

O manşet Türkiye'nin haberi bölümünde var. Ben anasayfadan bahsediyorum. Dün maç sonu hemen baktım ve şimdi bakıyorum manşet gene aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Hoca neden Ümit Özat'ı çağırmıyor ? Sakat değil bildiğim kadarıyla, bu konuda bilgisi olan var mı ?

kimsenin bi bilgisi yok heralde ozaman sakat diildir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

maç içinden fotoların olduğu güzel bir video

http://www.youtube.com/watch?v=6Hw3UHcb_YY

http://www.youtube.com/watch?v=7BMzOWHxVQs
    gökdenizin golü yaw tüylerim diken diken oldu spikerler çoştu zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten muhteşem bir galibiyet aldık. Milli takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu galibiyetle ayağımızı yerden fazla kesmeyip, Norveç maçına %100 motive olmalıyız. Eğer Norveç'ten de 3 puan çıkarırsak, EURO 2008 kapısı yarılanır.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gökhan tarihe geçti
    (A) Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan'ı 4-1 yendiği 2008 Avrupa Şampiyonası elemeleri (C) Grubu 4. maçında ay-yıldızlı ekibini 2. golünü kaydeden Gökhan Ünal, milli takım tarihine geçti. Kayserisporlu futbolcu, attığı golle Türk Milli Takımı'nın 84 yıllık tarihindeki 550. golü kaydetti. Yunanistan karşısında 6. kez (A) milli formayı giyen geçen yılın ''Gol Kralı'' Gökhan, 2. kez ay-yıldızlı forma altında gol sevinci yaşadı. Türkiye'nin tarihindeki ilk golünü Zeki Rıza Sporel, 100. golünü Mustafa Ertan, 200. golünü Osman Arpacıoğlu, 300. golünü Uğur Tütüneker, 400. golünü Sergen Yalçın, 500. golünü de Fatih Tekke atmıştı.

-TARİHİ GOLLER-

Ay-yıldızlı ekibin attığı tarihi goller şöyle:

Gol Tarih Futbolcu Rakip Sonuç
    --- ---------- ---------------- ----------- -----
    1 26.10.1923 Zeki Rıza Sporel Romanya 2 - 2
    50 02.08.1948 Hüseyin Saygun Çin 4 - 0
    100 23.06.1954 Mustafa Ertan F.Almanya 2 - 7
    150 24.01.1965 Fevzi Zemzem Portekiz 1 - 5
    200 14.02.1973 Osman Arpacıoğlu Cezayir 4 - 0
    250 03.10.1980 Zafer Bilgetay S.Arabistan 3 - 0
    300 27.02.1991 Uğur Tütüneker Yugoslavya 1 - 1
    350 11.06.1995 Tolunay Kafkas Honduras 1 - 0
    400 27.03.1999 Sergen Yalçın Moldova 2 - 0
    450 21.08.2002 Arif Erdem Gürcistan 3 - 0
    500 09.10.2004 Fatih Tekke Kazakistan 4 - 0
    550 24.03.2007 Gökhan Ünal Yunanistan 4 - 1
    Not: Sonuçlarda ilk takım Türkiye olarak alınmıştır.
    25.03.2007

Kaynak : AA

Türk milletine hayırlı uğurlu olsun.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri