Şimdi kalktım saçım başım dağınık ve yüzümü bile yıkamadım gazetelere bakmadım vs... Foruma girdim direk bu konuyu açtım fotoğrafı görünce uykum açıldı ve hiç bu kadar kahkahalarla güldüğümü hatırlamıyorum. etme bulma dünyası diyelim en iyisi bi bu işene ekerlerse onu biçtiler işte.. sonunda da dayanamayıp daldılar birbirlerine iyi olmuş.
ayrıca benim de gözlemlediğim fakat bizim türk medyasının da sakladığı bi olay. Herkes sadece kalecimiz Volkan'a yabancı madde atıldığı diye biliyor. Fakat maç bitiminde Fatih Terim takımımıza orta sahaya gidin sizi alkışlayacak derken Fatih Terim'in kafasına yabancı madde isabet ediyor. Umarım bunu benim görmem değil asıl gözlemcilerin görmesi.
Norveç - Bosna Hersek maçını izleyen arkadaş var mı bilmiyorum ama o maçı izlediğinizde de yabancı maddeleri göreceksiniz. Hem de Yunanlıların attığından daha fazla yabancı madde atıldı Bosna Hersek kalecisine... ayrıca patlayıcı madde de atmışlar..

ne ekerlerse onu biçtiler işte.. sonunda da dayanamayıp daldılar birbirlerine iyi olmuş.
Alıntılı Yanıtla