Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 510 sonuç

Konu: Erdem Kariyer

omer-faruk-14 Misafir

Bittim, Erdem abi. Bak

Süpersin ya,hele protestolardan sonra fransaya baglanip telefon konusmasi yaptinya bittim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Evet Arkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Birlikteyiz

Wigan Everton'u ağırlıyor...

VS

Everton maça favori olarak başladı...

Everton Mükemmel bir futbol oyunu kurdu sahaya.Adeta izliyorduk onları...

Bu izleme sonucunda Everton 20. dakikada Andy Johnsen ve 38. dakikada Jose Mari ile 2-0 öne geçti...

Andy Johnsen Dakika 20...

Wigan 0-1 Everton

Jose Mari dakika 38...

Wigan 0-2 Everton

41.Dakikada Eddie Johnsen Topu ağlarla buluşturdu ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı hemen...

<<BAYRAKTAN SONRA>>
    Eddie Johnsen ::: Ya hocam gözünü seveyim ver şu golü.Bak kaç hafta oldu geleli hala gol atamadım.Eğer bu maçtada atamazsam Erdem hocam keser beni...
    Yan Hakem :::Git lan işine.Oyunmu oynuyoz biz burda.Şey doğru oyun oynuyoz..Sülaleni yığsan önüme vermem o golü..
    Spiker :::Evet sayın seyirciler şu anda Erdem Kazan Eddie Johnsen'i yanına çağırdı.Sanıyoruz ona taktik verecek.Şu anda Johnsen geldi.Ama oda ne Erdem Kazan ayakkabısını çıkardı ,Johnsen'e doğru kaldırdı ve bize baktı bi anda.Evet şu anda kameralara bakarak güldü ve Johnsen'i yolladı..

İlk Yarı Biter...

Erdem Kazan :::Arkadaşlar görüyorum ki yeniliyoruz.Bir şeyler yapmamız lazım.
    Kamara :::Hocam aslında ben atarımda pas gelmiyor ki...
    Skoko ::: Ne sallıyon lan.Kaçırdığın gollerle şimdiye şampiyonduk...
    Johnsen :::Kamara abi doğru söylüyo bi tek pas bile alamadık...
    Kamara ::: Sana ne oluyo lan.Seni adam yerine koyan mı var..
    Skoko ::: Hiiç
    Erdem Kazan ::: Luccin seni dinliyelim...
    Luccin :::Ya bırak yaa.Ben ne konuşacam yaa.Yenilelim kurtulalım işte.Ne kafa yoruyonuz...

<<İKİNCİ YARI>>

İkinci Yarıya verdiğim taktiklerle süper başladık...

Kaleyi adeta abluka altına aldık ama Nafile...

Derken 57. dakikada oyuna 2. yarı giren Jemba Jemba Füze gibi bir vuruşla golümüzü attı...

Jemba Jemba dakika 57

Wigan 1-2 Everton

Golden sonra Everton ataklarını sıklaştırdı.Sürekli baskı yapmaya başladılar...

Hemen 75'te taktik değiştirdim ve yine biz üstün oynamaya başladık...

Artık dakika 90+2 olmuştu.Valencia'nın ortasına Johnsen kafayı vurdu ancak top direkten döndü...

Boşta kalan topu Fransız Luccin doldurdu ve beraberlik golümüzü attık...

Luccin dakika 90+2

Wigan 2-2 Everton

Ve hakem son düdüğü çaldı...

<<MAÇTAN SONRA>>

Muahabir ::: Sayın Erdem Kazan maç ortasında neden ayakkabınızı çıkardınız...
    Erdem Kazan :::Arasına taş kaçmıştı
    Muhabir :::Erdem Bey yeşil sahada taş ne arar...
    Erdem Kazan ::: Ne demek ne arar.Arıyo işte.Şimdi tutupda Johnsen'e vurmak için çıkardım diyemem ya..Taş kaçmış işte..

Muhabir :::Erdem Bey Luccin sahadaydı ne diyeceksiniz...
    Erdem Kazan :::Luccin bu zamana kadar Fransız diye ayy şey pardon yetersiz diye oynamadı..Ama bu maçta ona ihtiyacımız vardı.Şimdi benim ayrımcılık yapmadığımı anşlamışsınızdır heralde...
    Muhabir ::: Ama Erdem bey Johnsen Wigan'a geldikten yarım saat sonra maça çıkmıştı..
    Erdem Kazan :::Evet çünkü o Fransız değil..

Muhabir ::: Sayın Luccin görüşlerinizi alalım...
    Luccin :::Şimdi anladım ki Wiagra şey Wiagramıydı neydi ???
    Muhabir :::Wigan olacak
    Luccin :::Heh Wigan işte.Şimdi anladım ki iyi bi kulüp ileride Wigan'a gitmeyi düşünebilirim..
    Muhabir :::İyi ama siz zaten Wigan'da oynuyosunuz...
    Luccin :::Şey benim kafa dağınık heralde akşam hapı fazla kaçırdım.. Bizim rakip varya işte o iyi bi takımdı.Neyse hepinize iyi geceler...

TÜM OKURLARA BOL BOL TEŞEKKÜR

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Abi Süper yaa wiagra Die Bişey var orda Koptum Süper Bişey yaa Eline emeğine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

süpersin yav

Nesil
    2006
    Yer

Sağolun arkadaşlar.Çok teşekkür ettim...

Erdem Kardesim cok guzel ve eglenceli bir kariyer severek takip ediyorum.. Basarılarının devamını dilerim insallah..
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by koraygursoy View Post
    Erdem Kardesim cok guzel ve eglenceli bir kariyer severek takip ediyorum.. Basarılarının devamını dilerim insallah..
    Eyvallah abi.Dediğim gibi 19. sıradayım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Heeyt!!! Luccinimi aşağılama Erdem yakarım burayı.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Heeyt!!! Luccinimi aşağılama Erdem yakarım burayı.
    Luccin'e zaten lafımız yok abi.Adam Fransız..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

90+2 de kurtarmışın işi

Muhabir ::: Sayın Erdem Kazan maç ortasında neden ayakkabınızı çıkardınız...
    Erdem Kazan ::: Ne demek ne arar.Arıyo işte.Şimdi tutupda Johnsen'e vurmak için çıkardım diyemem ya..Taş kaçmış işte..

süperdi bura

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok güzel gidiyorsun. Bir 17. olsan götüreceksin ligi ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine mükemmel bir anlatım .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erdem süpersin kardeşim

Muhabir :::Erdem Bey Luccin sahadaydı ne diyeceksiniz...
    Erdem Kazan :::Luccin bu zamana kadar Fransız diye ayy şey pardon yetersiz diye oynamadı..Ama bu maçta ona ihtiyacımız vardı.Şimdi benim ayrımcılık yapmadığımı anşlamışsınızdır heralde...
    Muhabir ::: Ama Erdem bey Johnsen Wigan'a geldikten yarım saat sonra maça çıkmıştı..
    Erdem Kazan :::Evet çünkü o Fransız değil..

Ama Sende Fransız değilsin

Süpersin erdem yemin ediyorum.

Buralara cok güldüm:

Muahabir ::: Sayın Erdem Kazan maç ortasında neden ayakkabınızı çıkardınız...

Spiker :::Evet sayın seyirciler şu anda Erdem Kazan Eddie Johnsen'i yanına çağırdı.Sanıyoruz ona taktik verecek.Şu anda Johnsen geldi.Ama oda ne Erdem Kazan ayakkabısını çıkardı ,Johnsen'e doğru kaldırdı ve bize baktı bi anda.Evet şu anda kameralara bakarak güldü ve Johnsen'i yolladı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

devamını istiyoruz erdem abi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kardeşim kariyer süper olmuş ya baya zevkle okudum süper gidiyo dewam et aynı tempo

Nesil
    2006
    Yer

Default M.United VS Wigan

Everton beraberliğnden sonra M.United'la karşılaşacaktım

VS

Kadrolar...

<<Maç Öncesi Old Trafford Önü>>

Spiker :::Evet sayın seyirciler şimdi maç öncesi Wigan'lı taraftarlarla konuşacağız...Merhabalar
    Taraftar :::Merhabalar efendim
    Spiker :::Sizce bir Wiganlı olarak maç kaç kaç biter.Kümede kalabilirmisiniz...
    Taraftar :::Ben şahsen Wigan'ın muteşem bir performans göstererek,inanılmaz bir futbol oynayarak,rakibine nefes aldırmayarak yenileceğine inanıyorum...2.soruyu ise duymamış olayım.Tabiikide küme düşeceğiz..
    Spiker ::: Madem yenileceğini biliyorsunuz burada ne işiniz var..
    Taraftar :::Ona bakarsan sende Wigan'ın yenileceğini biliyorsun ama utanmadan bu soruyu soruyosun dimi gavat..
    Spiker ::: Eeee evet sayın izleyiciler şimdi reklamlar..

Ve Maç Başlar

Maç tam bir çekişme içinde başladı.

Ancak 30. dakikada M.United kalemizi abluka altına aldı..

Fakat kalecimiz Politt bir türlü izin vermiyordu...

İlk Yarı 0-0 sona erdi...

<<Soyunma Odası>>

Erdem Kazan ::: Arkadaşlar şimdi hiç birinize şu taktiği yap,bu taktiği yap demiyecem.Zaten desem bile yapmayacağınız kesinde..Rakibimiz belli.Yenemeyeceğiniz kesin.En iyisi kendinizi fazla yormayında bir daha ki maça dinç çıkalım...
    Politt :::Ne yani hocam şimdi o kadar tuttuğum toplar boşamı gidecek...
    Erdem Kazan :::Eeeee.Tabi şimdi emeğe saygı..
    Eddie Johnsen :::Hocam burası forum değil...
    Erdem Kazan :::Olum sen eceline susadın heralde..

<<İkinci Yarı>>

İkinci yarıda da M.United tek kale oynuyordu...

Rooney'in ve Saha'nın kaçırdığı goller ile en az 15'di

İkinci Yarının sonuna kadar bir tek atak bile yapamadık

Ve sonunda maç 0-0 bitti...

Maçın Yıldızı Poul Scharner

<<Maç Sonrası>>

Spiker :::Sayın Erdem bey.Berabere kaldınız ve tekrar 20.liğe düştünüz.Ne diyeceksiniz...
    Erdem Kazan :::Arkadaşlar oynadığımız takım M.United.Adamların kalitesi belli.Onların Ronaldo'sunun geliri bile bizim başkanı 3'e katlar...Onun için aldığımız beraberlik bence bir galibiyetti...
    Spiker :::Ama Erdem Bey kan kaybediyorsunuz.2 haftadır 1 puana talipsiniz.Kümede kalacağınıza inanıyormusunuz..
    Erdem Kazan :::Tabiikeide kümede kalacağız.Lider takımı bile ataklarımızla boğup yorduk.Maç az daha devam etseydi alırdık bile maçı...
    Spiker :::Erdem Bey abartmıyalım isterseniz
    Erdem Kazan :::Doğru çok az bişe abarttım...
    Spiker :::Az bir şeymi.Sizin kaçırdığınız gol pozisyonları sıfır.Rakibinizin ise 23 ...
    Erdem Kazan :::Hee şey ben maçı izlememişimde.

Spiker :::Sayın Sharner Maçın Yıldızı oldunuz ne diyeceksiniz...
    Scharner :::Zor bi maçtı.Aslında ben nasıl maçın yıldızı oldum anlamadım..Çünkü top maç boyunca ayağıma sadece 3 kere geldi..

Ve Bir Bölümüm Daha Sonuna Geldik...Herkese Tüm Okurlara Bol Bol Teşekkür..Bizi Okumaya Devam Edin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Erdem bravo.Devamını dilerim.

Helal be erdem sana,man utdden puan almak zordur.Senin kümede kalacagina sonuna kadar inaniyoruz

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Erdem bravo.Devamını dilerim.
    Eyvallah.Devamı gelecek...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Helal be erdem sana,man utdden puan almak zordur.Senin kümede kalacagina sonuna kadar inaniyoruz
    İnşallah Baran.Ama tekrar 20. liğe düştüm..

Nesil
    2006
    Yer
    nevşehir

bu ne ya okuduğum gülmekten yıkıldığım en güzel kariyer hikayesi süper valla tebrikler devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer

Default Şok Şok Şok Wigan Mali Krizde..!!!

Sayın seyirciler İngiltere'nin köklü takımlarından Wigan Athletic klübü yöneticileri borsaya yaptığı açıklamada klübün mali bir sıkıntıya girdiğini söyledi.Klüb yöneticilerinin bir kısmı mali krizden sonra istifasını verdi. Wigan'ın başkanı ise şu anda hiç bir haberciyi kabul etmiyor.Bütün gözler ise şu anda Wigan'ın başında bulunan Erdem Kazan'ın üzerinde..Şimdi klüpten istifa eden İsveçli yönetici Nedi Yonlansen'e bağlanacağız.
    Spiker ::: Sayın Yonlansen merhaba efendim.Bugün istifa ettiğinizi açıkladınız.Neden istifa ettiniz.Mali krizden dolayımı...
    Nedi Yonlansen :::Öncelikle düzelteyim.Yonlansen değil efendim.Nedi Yonlansen.. Krize gelince, Klübümüzün başında bulunan Erdem Kazan yeni transfer ettiği oyunculara çok yüksek miktarda maaş verdi.Erdem Hocayı bu konuda uyardık ama o bizi tınlamadı bile.Şimdi ise krizdeyiz...
    Spiker :::İyi ama istifanızın nedenini söylemediniz..
    Nedi Yonlansen :::Doğru istifamın sebebini söylemedim.İstifa etmemin sebebi belli tabiikide.Hepinizin tahmin ettiği gibi emekli oldum onun için ...
    Spiker :::Biz aslında mali krizden dolayı sanmıştık ama neyse..
    Evet izleyiciler şimdi telefonumuza kritik bir isim Erdem Kazan bağlanıyor..

Merhaba Erdem Bey...
    Erdem Kazan :::Merhabalar efendim nasılsınız.
    Spiker :::Sağolun efendim sizleri sormalı...
    Erdem Kazan :::İyiyim iyi.Çok neşeliyim bugün.Çoluk çocuk nasıl ,Yenge nasıl.Baban nasıl hala beni Maradona'mı sanıyo..
    Spiker :::Sayın Erdem bey konumuza geçelim isterseniz..
    Erdem Kazan :::Olur geçelim..Geçtiğimiz pazar oynadığımız halı saha maçı gerçekten de güzeldi.Gerçi sen iyi oynayamadın ama hakda vermek lazım sana.Benim gibi birisinin yanında Ronaldinho bile güzel oynayamaz.Ama yinede dediğim gibi.Maç harika geçti..
    Spiker :::Erdem bey konumuz bu değil.Klüp finansal probleme girdi ondan bahsediyoruz.Ayrıca geçenki maçın neresi zevkliydi anlamadım.2 saat halı saha maçı yaptık maç sonucu 0-0 ...
    Erdem Kazan :::İlahi Paçoroni sende amma geri kalmışsın haa.Galatasaray'ın krizde olduğunu yenimi öğrendin oğlum..
    Spiker :::Erdem Bey krizde olan klüp Wigan yani sizin başınızda olduğunuz klüp..Haberiniz yoktu sanırım..
    Erdem Kazan ::: Haaa.Olmazmı canım.Vardıda ben durumu karamsallaştırmamak için eğlenmeye çalışıyordum...
    Spiker :::Erdem bey krizin sizin yüzünüzden olduğu söyleniyor.Oyunculara verdiğiniz fazla maaş yüzünden finansınız çökmüş.Ne diyeceksiniz...
    Erdem Kazan :::Çok maaşmı veriyorum.Yapmayın Allah aşkına.Yahu Jemba Jemba aldığı parayla ay sonunu getiremiyor.(Her ay Miami'de yeni aldığı villa ve Porche'si için 90 Bin Dolar ödemekte..)
    O'Shea desen geçende benden borç istedi..(M.United'den ayrılmak için her ay tazminatına 100 Bin Dolar ödüyor..)
    Luccin zaten geceleri boza satıyor.. (Eroin almak için her ay 75 Bin Dolar ödüyor )
    Johnsen'i hiç sorma bi kere.Adam daha bana borcunu bile ödemedi..(Oda her ay Kansas City'liler yardımlaşma ve dayanışma derneğine bağış yapıyor.)
    Yani anlayacağınız o ki kriz tamamen başkana ait.Paraları alıp kaçtılar o kadar.
    Ben klübüme çok bağlandım.İnanmazsınız damarlarımı kesseniz kıpkırmızı akar..
    Spiker :::İyi ama Erdem Bey kanınızın kırmızı akmasıyla Wigan'a bağlı olmanızın ne alakası var.Wigan'ın renkleri mavi beyaz.
    Erdem Kazan :::Evet Fransa'nın da renkleri mavi beyaz.Ayy dilim şürştü.Hani hep öyle derler ya.Bende işte sizi kandırmak için öyle dedim..

Evet gerçektende mali krize girmiştik.Ama olsun bize bu oyuncularda yeter...

Okurların hepsine Teşekkür...

omer-faruk-14 Misafir

Yine çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook komik çok süpersün bu konularda. En iyisi sen Stand-up'çı ol

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erdem senin yüzünden karnım ağrıyor, hesabını soracağım sana bunun .. Bu kadar komik olma yav ..

Yaw olum cok komiksin sen ya

Ama hergün buraya hikayeni yaz.Tamammi

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Yine çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook komik çok süpersün bu konularda. En iyisi sen Stand-up'çı ol
    Eyvallah Ömer.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Erdem senin yüzünden karnım ağrıyor, hesabını soracağım sana bunun .. Bu kadar komik olma yav ..
    Ben ne yapayım Burak.Sadece olanları yazıyorum..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yaw olum cok komiksin sen ya

Ama hergün buraya hikayeni yaz.Tamammi
    Tamam Baran her gün yazarım.Tabi kovulmassam..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yaw nerden geli,yo aklına böle şeyler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erdem kardeşim yine döktürmüşsün... Ellerine sağlık valla kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

off koptun yine

Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri