Sayın seyirciler İngiltere'nin köklü takımlarından Wigan Athletic klübü yöneticileri borsaya yaptığı açıklamada klübün mali bir sıkıntıya girdiğini söyledi.Klüb yöneticilerinin bir kısmı mali krizden sonra istifasını verdi. Wigan'ın başkanı ise şu anda hiç bir haberciyi kabul etmiyor.Bütün gözler ise şu anda Wigan'ın başında bulunan Erdem Kazan'ın üzerinde..Şimdi klüpten istifa eden İsveçli yönetici Nedi Yonlansen'e bağlanacağız.
Spiker ::: Sayın Yonlansen merhaba efendim.Bugün istifa ettiğinizi açıkladınız.Neden istifa ettiniz.Mali krizden dolayımı...
Nedi Yonlansen :::Öncelikle düzelteyim.Yonlansen değil efendim.Nedi Yonlansen.. Krize gelince, Klübümüzün başında bulunan Erdem Kazan yeni transfer ettiği oyunculara çok yüksek miktarda maaş verdi.Erdem Hocayı bu konuda uyardık ama o bizi tınlamadı bile.Şimdi ise krizdeyiz...
Spiker :::İyi ama istifanızın nedenini söylemediniz..
Nedi Yonlansen :::Doğru istifamın sebebini söylemedim.İstifa etmemin sebebi belli tabiikide.Hepinizin tahmin ettiği gibi emekli oldum onun için ...
Spiker :::Biz aslında mali krizden dolayı sanmıştık ama neyse..
Evet izleyiciler şimdi telefonumuza kritik bir isim Erdem Kazan bağlanıyor..

Merhaba Erdem Bey...
Erdem Kazan :::Merhabalar efendim nasılsınız.
Spiker :::Sağolun efendim sizleri sormalı...
Erdem Kazan :::İyiyim iyi.Çok neşeliyim bugün.Çoluk çocuk nasıl ,Yenge nasıl.Baban nasıl hala beni Maradona'mı sanıyo..
Spiker :::Sayın Erdem bey konumuza geçelim isterseniz..
Erdem Kazan :::Olur geçelim..Geçtiğimiz pazar oynadığımız halı saha maçı gerçekten de güzeldi.Gerçi sen iyi oynayamadın ama hakda vermek lazım sana.Benim gibi birisinin yanında Ronaldinho bile güzel oynayamaz.Ama yinede dediğim gibi.Maç harika geçti..
Spiker :::Erdem bey konumuz bu değil.Klüp finansal probleme girdi ondan bahsediyoruz.Ayrıca geçenki maçın neresi zevkliydi anlamadım.2 saat halı saha maçı yaptık maç sonucu 0-0 ...
Erdem Kazan :::İlahi Paçoroni sende amma geri kalmışsın haa.Galatasaray'ın krizde olduğunu yenimi öğrendin oğlum..
Spiker :::Erdem Bey krizde olan klüp Wigan yani sizin başınızda olduğunuz klüp..Haberiniz yoktu sanırım..
Erdem Kazan ::: Haaa.Olmazmı canım.Vardıda ben durumu karamsallaştırmamak için eğlenmeye çalışıyordum...
Spiker :::Erdem bey krizin sizin yüzünüzden olduğu söyleniyor.Oyunculara verdiğiniz fazla maaş yüzünden finansınız çökmüş.Ne diyeceksiniz...
Erdem Kazan :::Çok maaşmı veriyorum.Yapmayın Allah aşkına.Yahu Jemba Jemba aldığı parayla ay sonunu getiremiyor.(Her ay Miami'de yeni aldığı villa ve Porche'si için 90 Bin Dolar ödemekte..)
O'Shea desen geçende benden borç istedi..(M.United'den ayrılmak için her ay tazminatına 100 Bin Dolar ödüyor..)
Luccin zaten geceleri boza satıyor.. (Eroin almak için her ay 75 Bin Dolar ödüyor )
Johnsen'i hiç sorma bi kere.Adam daha bana borcunu bile ödemedi..(Oda her ay Kansas City'liler yardımlaşma ve dayanışma derneğine bağış yapıyor.)
Yani anlayacağınız o ki kriz tamamen başkana ait.Paraları alıp kaçtılar o kadar.
Ben klübüme çok bağlandım.İnanmazsınız damarlarımı kesseniz kıpkırmızı akar..
Spiker :::İyi ama Erdem Bey kanınızın kırmızı akmasıyla Wigan'a bağlı olmanızın ne alakası var.Wigan'ın renkleri mavi beyaz.
Erdem Kazan :::Evet Fransa'nın da renkleri mavi beyaz.Ayy dilim şürştü.Hani hep öyle derler ya.Bende işte sizi kandırmak için öyle dedim..

Evet gerçektende mali krize girmiştik.Ama olsun bize bu oyuncularda yeter...

Okurların hepsine Teşekkür...