Istatistiklerde Alex'in ustunlugu olabilir, ama bu onun daha iyi bir oyuncu oldugu anlamina gelmez. Mesela asist'E bakildiginda. Bir oyuncu korner kullanirsa ve birisi ona cikip kafa vurursa asist olur. Ama o oyuncu oraya topu bilerek mi gonderdi orasi tartisilir, ayrica sirf onun pasina degil, kendi takim oyuncularinin da kalitesine bagli birsey. Bazi takimlar daha hucuma donuk oynar ve o takimlarin golculeri daha cok gol atip istatistiklerini gelistirir, bazi takimlarda boyle degildir. Hep Alex'in Sebatspora Zeytinburnuspora attigi 2-3 gole aldanarak yorum yapiyorsunuz, ama Alex'in damga vurdugu ve kazandirdigi bir Avrupa maci hatirlamiyorum.
Ayrica sen de buna cevap ver o zaman:
Sen de son 2 Dunya Kupasindaki kadroya bak, 2 oyuncuyu karsilastir ve oradan cikan sonucu buraya yaz.
Ben Ricardinho Alex'ten cok daha iyi futbolcudur diye birsey soylemiyorum, ama Fenerbahce'lilerin bahsettigi gibi buyuk bir fark yok aralarinda bana gore. Zaten Alex o kadar daha da kaliteli bir oyuncu olsa Dunya Kupasinda o olurdu ve Ricardinho olmazdi.

Alıntılı Yanıtla