1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Ricardinho´dan carpici aciklamalar!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bjk4ever
    Fenerbahcenin avrupa maclarini izlemedigin belli
    Ricardinho nun avrupada gittigi kuluplerde hicbir basarisi yok bordeaux ya gitti oynamadan ülkesine geri döndü son iki dunya kupasinin kadrosuna secildi diye alexten iyi futbolcu oldu? adam daha türkiyeye ayak basmadan besiktasli yazarlar adami göklere cikardilar Alexten iyi Alex Efsane olur gibi yorumlarda bulundular . Geldi ve su anda Besiktasa ne kazandirdigini söylermisin?(1-2 mac disinda). Ama size göre alexten daha iyi hatta bir dünya stari.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    bjk4ever
    Fenerbahcenin avrupa maclarini izlemedigin belli
    Ricardinho nun avrupada gittigi kuluplerde hicbir basarisi yok bordeaux ya gitti oynamadan ülkesine geri döndü son iki dunya kupasinin kadrosuna secildi diye alexten iyi futbolcu oldu? adam daha türkiyeye ayak basmadan besiktasli yazarlar adami göklere cikardilar Alexten iyi Alex Efsane olur gibi yorumlarda bulundular . Geldi ve su anda Besiktasa ne kazandirdigini söylermisin?(1-2 mac disinda). Ama size göre alexten daha iyi hatta bir dünya stari.
    Ben zaten hicbir zaman Ricardinho'nun dunya stari oldugunu veya Alex'ten daha iyi oyuncu oldugunu soylemedim. Bana gore ikisi de esit veya aralarinda sizin belirttiginiz gibi buyuk farklar yok. Ayrica Dunya Kupasi kadrosu benim icin cok sey ifade ediyor. O kadro en ustunlerin, en iyilerin, en kalitelilerin cagrildigi kadro ve bir oyuncu forvet arkasi olarak Brezilya milli takiminda forma giyiyorsa onun kalitesinden suphe edemezsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    Sana kanıtlamak gibi bir derdim yok ama yazıyı bu sitede okumuştum.Ayrıca Ricardinho'nun Avrupada ne yaptığını bana söyleyebilir misin?
    Birsey ortaya atiyorsan kanitlayabilmen lazim. Ben dahil muhtemelen bircok kisi bu kurali ilk defa duydu. O zaman kanitla da biz de inanalim, sen de hakli cik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    Bu konuda birdaha mesaj yazmayacağım bu da benim fikrim değil Brezilya'nın fikri

http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOz...?r=1&hid=12664
    Muhtemelen FB'li bir yazar tarafindan yapilan/uydurulan bir ankettir bu. Turk medyasinin surekli danismadan/sormadan bazi haberleri direkt agizdan almis gibi verdigini biliyoruz. Medyaya karsi en cok cikan belki FB'lilerdir, boyle bir habere bir anda inanmamiz gercekten sasirtici.

Mesaj Yetkileri