Quote Originally Posted by KLeiNeR View Post
Tamam Pablo yu göndermeyeceğim.Zaten kadrom iyi oldu.Şampiyonlar Ligini alırım bugün inşallah.Hamburg Geldi ön elemede.Grupta M.Utd vardı iki maçıda aldım.En çok sinir eden İspanya kupasında Çeyrek Finade Real Madride Elenmek oldu.Ligte İlk maç 5-0.Agüero 3 gol attı falan ama İspanya kupasında onun sahasında 1-1 kendi sahamda 3-3 kaldım.3 kere öne geçip beraberlikle bitirmek sinir bozucu!Bir de Riquelme yi aldım.Sizce Juninho mu Riquelme mi? Merak ettim diye soruyorum,konuyu kirletiyorsun derseniz birşey demeye hakkım yoktur zaten...
Estagfurullah. Bu konu zaten A.Madrid ile ilgili konusmak üzere. Sen bakma benim garip yazilarima. 1. amaci Atletico'yu konusmak. Zaten adindan da anlasiliyor.

Simdi... Mevcut bütçeyle Riquelme'yi nasil aldin? Kimi sattin ki sen? Torres'i mi sattin yoksa? Bence son vurus olarak Juninho, dünyanin en iyi atak oyuncusu ama Riquelme, sahada daha fazla görünüyor. Tabi oyunda Juninho ile hiç karsilasmadim ama Riquelme ile karsilikli çok oynadim. Ben ilk 2 sezon hiç transfer yapamadim nerdeyse. Sadece genç oyuncular almistim ama simdi hepsi birer yildiz. Zaten bana UEFA kupasini getirdi bu gençler. Bence genç oyunculara yatirim yapmak çok zevkli oluyor. Belki 1-2 sezon pek basarili olamiyorsunuz ama ileriki yillarda rakip takmlarin oyuncularinin yaslanmasi sonucu avantajli duruma geçiyorsunuz. Real'e tarihinin en büyük yenilgilerini tattiriyorum ama onlari hala geçemedim.