1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: FM Genie Scout!Bu ne biçim şey!

Unhappy FM Genie Scout!Bu ne biçim şey!

programı uzun süreden beri kullanıyordum.Hiçbir sorun yoktu dün kullandım bilgisayarı kapattım birdaha açtığımda şu an oynadığım oyun çalışmıyor.Yani oyuna bursaspor ile başladım sonra inter e transfer oldum interde de 1 sezon oynadım şu an inter de oynadığım save den oyun açılmıyor.Örneğin bursaspor daki save imi açabiliyorum ama bu şimdiki oynadığım açılmıyor.Acaba şu an 6. senem bundan olabilirmi.İşte şu yazı çıkıyor inter deki save imi açmak istediğimde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Oynunun açılıyor mu?
    Hatada:"Stadyum bilgileri doğru olmalı,kaydettiğiniz oyunun Fm tarafından açılabilir olduğundan emin olunuz"diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

DAT dosyalarının salt okunur olmasıyla alakası olabilirmi acaba??

yeni version yuklemissin

hatır beyler hiç birşey yüklemedim.Oyunda şu an sorunsuz açılıyor hiçbri sorun yok oyunda.Daha geçen gün programı açmıştım ama bu gün açmıyor.Zaten editör filan da kullanmıyorum yani oyunla ilgili hiçbir bilgiyi değiştirmedim.

Leoucwhsua Misafir

bikere banada olmustu.tekrar silip yukledim scoutu ve oyunuda baska isimle kaydetip eski ismi sildim duzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Oynunun açılıyor mu?
    Hatada:"Stadyum bilgileri doğru olmalı,kaydettiğiniz oyunun Fm tarafından açılabilir olduğundan emin olunuz"diyor.
    Hayır, stadyum datası zarar görmüş olabilir yazıyor. Eğer editörde veya oyun oynarken herhangi bir hata oluşmuşsa düzeltilemez.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri