Originally Posted by
paco
burda galatasary ı neden sokuyosun hatta tromso yu neden katıyosun onu anlmadım ( aslında anladımda)...madem amacın tartışmak bu verdiğin örnek çok garip senin gibi bi futbol duayeni anlamalıkı galatasaryın elinde ki forvetlerlerin hepsini toplasan fiyat olarak bi kezman yapmaz ama ne iştir içlerinde sadece ü. karan kezmandan fazla iş yapıyor ... avrupada tromso maceralarına dönmemiz gerekirse bu konuda bi f.b li olarak hiç konuşmaman lazım .... avrupda biz başarıları kezmanlarla değil hakanlarla kazandık

... ama siz ortegalarla, anelkalarla, kezmanlarla hiç bişey yapamadınız

.... cımbızla çekip tromso olayını koymanın bi manası yok ... bunun gibi başka da bi örnek veremezsin zaten avrupada ....
Neden mi öyle söyledim, çünkü diğer arkadaşlar kendi takımları ile karşılaştırdıklarını düşündüğümden.Yoksa neden öyle söyleyeyim?
Hagi, Popescu, Filipescu, Ilie vs.. kötü yabancılar mıydı?
Onlar olmasan Hakan o kadar gol atabilir miydi? Takım iyi gidebilir miydi?
Alex ne iştir ki orta saha olmasına rağmen bir forvet kadar gol atıyor, gol kralı olmayı kıl payı kaçırıyor, gol krallığında yarışıyor 
Trömsö'nün manası var, iyi oyuncular yoksa futbol olmaz anlamında söyledim.
Orta sahası güçlü Gs o dönem bol pozisyon hazırlıyordu, oraya iyi pres yapan bir 'uzun' koydular tabir-i caiz ise
Hakan Şükür gibi bir dolu oyuncu vardı, Hakan iyi pres yaptığı için başarılı oldu.
İyi bir santraforu olsaydı Gs'ın her sezon 20 gol daha fazla atardı, bunu da iyice düşünün ...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı