1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Kezman'in Türkiye Saskinligi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by paco View Post
    yani kezman ın bir üstü f.torres veya etoo mu .... yoruma bak yani kezmanı beğenmemek için elinde etoo veya torres olacak ... benim elimde hiç forvet olmasada kezman ı beğenmiyebilirim ... ama ben şunu diyorum kezman çok iyi bi futbolcu beğeniyorumda ama öyle sizin abarttığınız kadar değil ... hollanda da psv veya ajax da oynuyorsan gol kralı olmak zor iş değil ... gol kralı olmak demek o oyuncunun kalitesini gösteriyosa okan koç gökhan ünal da çok yi oyunculardır ... ama herkez bu oyuncuların anadolu takımlarında oynayacağını savunuyor ... bende kezmanın chelsea veya buna benzer takımlarda oynayamıyacağını savunuyorum ancak avrupanın orta sınıf takımlarında oynayabilir çünkü sizin abarttığın kadar iyi değil .... ki kezman bunu ıspatladı bence ....
    Okan Koç Forvet mi ?

Psv Ve Ajaxta Oynayan her oyuncu Gol kralı olur demişin Hollanda Ligi Küçümsenecek Bir Lig mi Hayır Bence Bizim Ligimizden Çok HoLLanda Ligi daha Çekişmeli geçiyor Tek Sorunu Kezmanın Bizim Ülkede Sert Futbol oynanıyor Hollanda'da ise böyle Değil..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Okan Koç Forvet mi ?

Psv Ve Ajaxta Oynayan her oyuncu Gol kralı olur demişin Hollanda Ligi Küçümsenecek Bir Lig mi Hayır Bence Bizim Ligimizden Çok HoLLanda Ligi daha Çekişmeli geçiyor Tek Sorunu Kezmanın Bizim Ülkede Sert Futbol oynanıyor Hollanda'da ise böyle Değil..
    Okan Yılmaz demek istedi sanırım.

Son kez uyarıyorum kişisel polemiğe girmeyin...

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Okan Koç Forvet mi ?

okan yılmaz demek istedim ....

ayrıca psv de oynayan veya ajax da oynayan her futbolcu gol kralı oluyor demedim ... oralarda oynayan oyuncular için bu zor olmasa gerek dedim yazımı bi kere daha oku istersen ... izah etmek istemiyorum ayrıca o yazıda yazan bir sürü şey vardı ....

Mesaj Yetkileri