Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 350 sonuç

Konu: Oyuncu Paylaşım Alanı

fm son versiyonda deisler free ama transfer edemiyorsun ama özellikleri iyileştikten sonra gayet güzel oluyor ona yapıcağınız 4 er haftalık deneme süreleriyle bütün maçlarınızda oynatabiliyosunuz pek çok takımı kabul ediyo koçluk teklifini kabul etmeden yazılmanız lazım gayet faydalı oynuyo

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

amc lazım, Alex free gitti Dortmund'a
    14 M $'ım var..
    yıldız lazım, Riquelme gelmek istemedi
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

van nistelrooy Super santrafor Bir maçta 6 golun altına düşmüyor ama ozel taktikle

Quote Originally Posted by eneshan View Post
    celsinho(2.2M),kerlon(6.5M),guarin,veron hepside besiktasa gelmis oyuncular.....
    arkadaş katılıorum yha celsinhoyu all ilk sezonda ben sekersporla 1. lige çıktıın 2. sezzonda aldım tam 44 milyon $ patladı:S ama takır takır top oynuo bir sürü teklif var...marcelo,kerlon,higuain,daniel carvalho

Falcao Yu Al....

Quote Originally Posted by mert961 View Post
    giriom editöre bişiy olmuo.ben bjk yi orjinaline uygun bi hale getirmek istiyorum.ayrıca bjk yi ingiltere ligine geçirebilir miyim..güzel olurdu.yardım ederseniz sevinirim
    yardımcı olayım arkdasm lig geçirme olayını yapıosun ama olmuo ingiltere v türk ligi çıkmıo new game kurarken heç deneme amma oyuncuyu deişrmek içinn clubs ara ordan besiktas yas orda playersa gir add remove var istemediklerini remove le sil add a bas itedini ara ve al

7. Default

Ia quinta yı almıstım galatasaraya ilk sezonumda

İbrahim Afellay

MARCELO WBL,DL
    FREDDY ADU AMC,AML
    GEİRGİOS SAMARAS SC
    daniel carvalho AMC
    carlos alberto AMC
    LEANDRO LİMA AMC
    EDCARLOS DC(bu adama dikkat)
    Toto Tamuz(almayan pişman 1 trilyona al aldığın gibi değri 10 olacak) o sezon 15 golden az atsın oyunu kırar atarım

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Bir cok arkadas Marcello ve Gago yazmis ama onlar 7.0.2'de Rela Madrid'de ve almak imkansiz. Cesar Delgado eskinden geliyordu yeni yama ile birlikte bircok buyuk klup istiyor gelmiyor.

Ben yeni yamada ilk sezonumda Bojinov'u aldim Fenerbahce'ye toplamda 15 milyon Eur'a, cok kotu oynadi ertesi sezon 13.4 mil Eur'a Chealse'ye sattim... Ama belki benim taktige uymamistir...

Eddie Johnson (Kansas City) oyunun en iyi forveti tartismasiz, Target Man ve hizli.... En fazla 2 mil Eur'a alirsiniz. Kotu oynarsa adresimi verecegim gelin hesap sorun)

Saygilar...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Staffı baştan aşağı değiştirdim, bir Brezilyalı scoutu gönderdim Güney Amerika'da AMC aramaya

Gitti bir hafta içinde 15 oyuncu civarı buldu, toplam 2 ay kalacak orda
    Mükemmel birini buldu, onu aldım ve araştırdıktan sonra inanılmaz bir yetenek çıktı!!

Jorge Valdivia - AMC - 1983lü

Müthişşşşşşşşşş!!!
    Şili Milli Takım oyun kurucusu, su gibi adam geçiyor.
    Bir çok özelliği 19-20.
    Adam şov yapmış Şili Ligi'nde, sezon başı Palmerias'a geçmiş.
    Tekniği mükemmel, çok seri, hızlı ve çok iyi şut çekiyor.Ters tarafa inanılmaz paslar atıyormuş.Videosunu buldum ve hayran kaldım, az daha koltuğumdan düşüyordum..

Mutlaka izleyin!!!! :
    http://www.youtube.com/watch?v=4JYHIM8Ev98

----------------

Colo Colo açılış liginden sanırım:
    http://www.youtube.com/watch?v=wyOgp0iURPg

Videolarda biri ilgimi çekti, fizik,yüz hatta top sürüşü bile Ronaldo'ya benziyordu, siyahiydi zaten..

Humberto Suazo - ST - 1981li
    Oyundan baktım Blackburn'e transfer olmuş kaçırmışız.
    Dribbling: 18
    Flair: 18
    Creativity: 18
    Finishing: 15
    Shot: 17
    First Touch: 17

Sakın kaçırmayın bu ikiliyi!!!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Valdivia gercekten cok kaliteli bir Amc.Ben fm 06 alirken hep onu alirdim,hem fazla pahalida degil.Bence her takimda olmasi gereken bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaslar sızlere 3 oyuncu tavsıye edıcem kendım arayıp buldum çok begendım mutlaka bır bakın derım.
    Pepe: forvet oyuncusu Wits takımında oynuyor potansıyelıne baktım 186
    Kwabena Agouda: forvet oyucusu Gana'lı potansıyelı 174
    Ever Guzman: forvet oyuncusu Morelia takımında oynuyor potansıyelı 178
    Not: Guzman ı aramak ıcın takımının ısmını yazın cıkmıyor cunku.
    oyuncuları ben rutın olarak arama ıslemı yaparken bulduktan sonra potansıyellerıne baktım cunku cok merak ettım
    Ancak A.B.D de oynayan bır oyuncuyu aldım bunu sızde duymussunuzdur mutlaka Eddie Johnson ınanılmaz bır oyuncu G.S ye aldım 40 maçta 38 gol,20 asist ve 20 kezde maçın adamı seçildi daha ne yapsın değilmi? ancak 2.sezonda yanına Necati yerine Agouda yı koyunca performansı düştü gibi görünüyor aslında düştü denilemez bölündü denir çünkü Agouda da çok golcü bir oyuncu çıktı. kolay gelsin sizlere beğenirsiniz umarım

1 oyuncu daha eklemek istiyorum Barcelona alt yapısında oynuyor Mexico uyruklu diğer uyrukları Brazil ve Spain. Mevkisi: AMC İsmi: Giovani Dos Santos Potansiyeli ise beni çok şaşırttı bilmeyenler varsa bu oyuncuyu çok heyecanlanacaktır kesinlikle. 194 evet yanlış görmediniz 194 ben bu ocak ayında hemen alıcam bu çocuğu Carrusca yı göndericem orada Bilal Kısa yada Arda oynar artık

(FALZi KocabAS ) ... BeLçik VATndaşı ama ( turkish aynı zamanda ) dc
    (FERHAT bikmaz )... sabredin 23 ya$ına GeLdiği zaman super star OLcak ( 10 GOLU VAR bu sezon 7 si freekick.. yane 100 de 70 goL .. Füze gibi şut atıyor )
    Ergun Teber ( Muthiş bi soL bek MutLaka ALın )
    iLhan ParLak ( zaman ihtiyacı var ama Muthiş bir oYuncu )
    Murat Ozavci ( 1.92 boyunda.. sanırım 21 yaşında.. 10 sene DC sorununuz OLMaz.. ( FALZi Kocabas & mURAT Ozavci yan yana ama tabi YaŞLarını daUnutmayın zaman verin .. ))

bı arkadas demıs turk futbolu solda sıkıntı cekıyo arkadasımız galatasarayı bılmıyo galıba ben sahsen ferhat torunu elımde zor tutuyorum avrupanın en ıı takımları elımden almaya calısıyo zar zor sozlesme ımzalıyomm uyandıralım yane
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ferhat oztorun yanlıs yazmısazzzz

16. Default Colin Kazim Oyunda Yok Mu ?

arkadaslar umit milli takiminda da oynaya bu oyuncu neden oyunda yok acaba ? cok anlamsiz geldi bu bana ???

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by thor1907 View Post
    arkadaslar umit milli takiminda da oynaya bu oyuncu neden oyunda yok acaba ? cok anlamsiz geldi bu bana ???
    var.. sheffield united takiminda ingiliz ligini acmadiysan bulamassin.
    ama oyunda adama turk vatandasligi eklememisler

varda turk deıl ama fena oluyor ben onu oyun ılk cıktıgında es kaza almıstım tottenham a sırf kazım vede ozellıklerı ıyı dıye kucuk defoe olur dıye

defoe egıttı aynı ozlelıkelre sahıp olmustu vede 12 mılyon dolara satmısıtm mılan a ey gudu gunler ey

güzel oyuncu ya gercektete oyundada

Oyunda warrr

Ben AVRUPA uyruklu 28 yasindan kucuk iyi adamlar istiyorum he bide avrupa uyrugu hangi ulkelerde var yazarsaniz cok guzel olur simdiden saolun

22. Default

eddie johnson dehset verıcı bır strıker rakıp defansı tabırı caızse parcalıyor

23. Default

alex diyorum sadece

van persie

e.Johnson ( Gol makinası)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cesar Delgado,Marcelo,Farfan,De Guzman,ugur yildirim,hamit altintop,nuri sahin,garay bocaly,figo,defoe,jo,gago,higuain.... bunujn gıbı bır cok adam tsl ye gelıyo

1-Stillian Petrov
    2-Henry
    3-Ronaldinho
    4-Messi
    5-C. Ronaldo

1- Tuncay Şanlı
    2- F. Torres
    3- Sosa
    4- Alex
    5- Ümit Özat (valla güzel oynuyor bende )

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

- Podolski
    - Lahm
    - Adu
    - Sinan Bolat
    - Mancini

javierano Misafir

İşte size Uzman Listesi
    1)Daniele De Rossi(Yazmayanlar hakkında kuşkulanıyorum)
    2)Fernando Torres
    3)Ronaldinho
    4)Wayne Rooney
    5)David Villa

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri