1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: FM Modifier 2.12 Burda! 7.0.2 Uyumlu

Hybrid View

Question

ya kullanıosun ozeLLıkLer guseL arada 2 ay gecıo ozeLLıkLer cofff!!!
    eskısındende kotu oLuo sadece ozel yetenek dusmuo onu yukseLtın derım ama baska ozeLLıkLer eskısındende kotu haLa bu sefer futbolcunun ozeLLıkLer artısa gecıo +5 +6 dususe gecıo gene -5-6 berbat bısı yanı ama pozısyon wermek ıcın we mewkıLerdekı ozeLLıkLerı ayarLmak ıcın cok guseL
    sert sut pLase sut vs vs hea bıde sakatLık duzeLtmek moraL duzeLtmek falan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Saboteur View Post
    Ben bu soruna şöyle bi çözüm buldum önceki mesajımda da yazmıştım oyuncunun özelliklerini yükselttikten sonra ca sını ve pa sını aynı orana getirip save yap. Düşüşün nedenin bu oldugunu düşünüyorum özellikleri çok yüksek bi oyuncunun ca düşük olmaz eger düşükse özellikleri ca sına uygun bi hale geri düşer
    ca - pa nedır
    ben bılmıorum nerden bakıLıo??

Quote Originally Posted by asdMB View Post
    ya kullanıosun ozeLLıkLer guseL arada 2 ay gecıo ozeLLıkLer cofff!!!
    eskısındende kotu oLuo sadece ozel yetenek dusmuo onu yukseLtın derım ama baska ozeLLıkLer eskısındende kotu haLa bu sefer futbolcunun ozeLLıkLer artısa gecıo +5 +6 dususe gecıo gene -5-6 berbat bısı yanı ama pozısyon wermek ıcın we mewkıLerdekı ozeLLıkLerı ayarLmak ıcın cok guseL
    sert sut pLase sut vs vs hea bıde sakatLık duzeLtmek moraL duzeLtmek falan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ca - pa nedır
    ben bılmıorum nerden bakıLıo??

Arkadaşlar özellikler düşer tabikii özelliklerii yükseltmeden önce Current Abilitiy ve Potential Abilitiy'i 200 yapmanız lazımm Current Abilitiy ve Potential Abilitiy'e İnfodan ulaşabilirsiniz.

Quote Originally Posted by emrecants View Post
    Arkadaşlar özellikler düşer tabikii özelliklerii yükseltmeden önce Current Abilitiy ve Potential Abilitiy'i 200 yapmanız lazımm Current Abilitiy ve Potential Abilitiy'e İnfodan ulaşabilirsiniz.

Çok teşekkürederim arkadaşım demek istediğimi resimle anlatmışsın arkadaşın gösterdiği yerleri ayarlayacağız ozaman düşüş olsa bile çok olmaz ve tekrar yükselir. Biraz mantıklı ayarlama yapmalıyız özellikleri ve ca-pa sı mantıklı olmalı

Quote Originally Posted by emrecants View Post

işte bunları yapcan

Mesaj Yetkileri