gallas.........
gallas.........
Roman Weidenfeller tam bir kova arkadaslar..![]()
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!
oyunda sabri,ilic,tomas...Gercekte cihana uyuz oluom cihan oynadi mi 10 kisi oynuomus gibi gelio bana takım.
nuno maniche gercekten berbat bir adam....
walla ben lampard ı hiç sevmiyorum çok düz bir futbolcu![]()
marcio nobre adam tam bir çirkef gerçekte olduğu gibi oyundada sırf galatasaraya gol atıyo adamın ligde golü olmuyo galatasaraya gelince coşuyobi yakalarsam ama bi kaşık suda boğacam
![]()
ilic cihan tomas ronadinho ve king(tothennam)ynls yazmis olabilirim
fm bazında torrese uyuz oluyorum her a.madridi aldığımda satıyorum adama reel hayatta gıcık olunca insan uyuz oluyor oynamaya
![]()
materazzi necati acaip kılım ben bunlara uyus oluorum resmen bide dnya kupasıdna izledimm meksika milli takımında fonseca vardıı ay ne kadar uus bi adam ıyk![]()
Deivid gıcık oluyorum eğer feneri alırsam direk gönderiyorum nasıl oyndığına bile bakmaddan gereksiz yere yabancı sınırını kullanıyo
AnELka'dan ..
yunan, rus, ingiliz ve işviçreli hiçbir oyuncuyu sewmiorum... hatta nefret ediorum... takımıma hayatta almam, eğer takımda varsa bile direk satarım..
o derece yani![]()
bende gökhan zana ayar oldum deplasmanda fiorentinayla uefa kupası yarı finalinde o-o kaldım kendi evimde 2-1 öndeyim 92. dk da penaltı yaptı adam bende onun yüzünden oyunu sildim artık gerçekte görsem bile tüylerim diken diken oluyo...
Rooney i sevmiyom ben oyunda... Sürekli 35metreden gol atıyo bana yada 90+5 de gol atıyor...
C.ronaldo semiyorum
PSV li Alex Galatasaray maçında bütün oyuncuları biçti adam o yüzden oyunda da ondan nefret ediyorum...
Alex ve Cassano'dan hoşlanmıyorum hep rakip olarak gördüğüm iki oyuncudur.
bende tıplerınden mıdır nedır anlamadım rooney schols sabrı( burak yılmaz pas vermıyor dıye) crouch tore andre flo martın palermo rıvaldo umıt karan (guclerı az dıye)) tomas(Gs) di canıo karagunıs guıly pıere fan fan davino hurtado kaviades maxi rodrigez galleti
runje ye uyuz oluyorum.adam 2. sezonunda iide performans gösteriyo ama bi türlü satamamıyorum.serbest bırakınca yönetim devreye giriyo.karşılık fessi kabul etmiyo.nası göndericem bilmiyorum.![]()
![]()
![]()
bi de okan yılmaz a ayar oluyorum her maç gol atıyo bana.
bende ilic ta bir gubuzve cihan
ZLATAN IBRAHIMOVIC...![]()
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
ayhan akman..
i-n-a-m-o-t-o
bende henry'i hiç sevyorum tabi oyunda gerçekte en sevdiğim oyuncu
Tuncay SanLı (Tıpıne,ArtistLiğine--Elma YanakLarına)
TumeR Metin (Sanki 40 yıLLık FenerLi Gißi Oldugu İcın)
Kezman (Oda Aynı Sanki Adamın ßaßası FenerLiydi Nası f5 A$kı War Adamda)
BuRak YıLmaz
ßoßo
UmuT ßuLut (KayseriLi ama yınede sewmıom)
TomaS (kowuyom gıtmıo o yuzden)
Gökhan Zan
Alex (YakısıkLıLıgına)
SchoLs
Ronny
Hiç sevmediğim oyuncu çok ama en sevmediklerimi söyleyim.Galatasarayın hiç bi oyuncusunu sevmem.Ha İnamoto hariç.Yazık adama sahada masum masum geziyor!![]()