Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 100 sonuç

Konu: En Sevmediğiniz Futbolcu

gallas.........

Roman Weidenfeller tam bir kova arkadaslar..

Talking

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    bende pesmergelere
    Bizde fenerden fenerLiLerden fenerLiLikten sarının yanına geLen Lacivertten süTCü saracogLundan avrupada feneri destekLiyorum diyenLerden ve fenere yararı dokunmus tum insan oguLLarından nefret edioruz!! (Burada adı gecen fener EL FENERİdir yanLış anLaşıLmasın! )
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

oyunda sabri,ilic,tomas...Gercekte cihana uyuz oluom cihan oynadi mi 10 kisi oynuomus gibi gelio bana takım.

nuno maniche gercekten berbat bir adam....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by koraygursoy View Post
    Bizde fenerden fenerLiLerden fenerLiLikten sarının yanına geLen Lacivertten süTCü saracogLundan avrupada feneri destekLiyorum diyenLerden ve fenere yararı dokunmus tum insan oguLLarından nefret edioruz!! (Burada adı gecen fener EL FENERİdir yanLış anLaşıLmasın! )
    yazdigin mesaja bak
    amacin ne senin? sidik yaristirmakmi..
    gec bunlari bos isler. seninle tartismayacagim.

walla ben lampard ı hiç sevmiyorum çok düz bir futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    Kırşehir

marcio nobre adam tam bir çirkef gerçekte olduğu gibi oyundada sırf galatasaraya gol atıyo adamın ligde golü olmuyo galatasaraya gelince coşuyo bi yakalarsam ama bi kaşık suda boğacam

ilic cihan tomas ronadinho ve king(tothennam)ynls yazmis olabilirim

10. Default

fm bazında torrese uyuz oluyorum her a.madridi aldığımda satıyorum adama reel hayatta gıcık olunca insan uyuz oluyor oynamaya

materazzi necati acaip kılım ben bunlara uyus oluorum resmen bide dnya kupasıdna izledimm meksika milli takımında fonseca vardıı ay ne kadar uus bi adam ıyk

Deivid gıcık oluyorum eğer feneri alırsam direk gönderiyorum nasıl oyndığına bile bakmaddan gereksiz yere yabancı sınırını kullanıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

AnELka'dan ..

yunan, rus, ingiliz ve işviçreli hiçbir oyuncuyu sewmiorum... hatta nefret ediorum... takımıma hayatta almam, eğer takımda varsa bile direk satarım..
    o derece yani

bende gökhan zana ayar oldum deplasmanda fiorentinayla uefa kupası yarı finalinde o-o kaldım kendi evimde 2-1 öndeyim 92. dk da penaltı yaptı adam bende onun yüzünden oyunu sildim artık gerçekte görsem bile tüylerim diken diken oluyo...

Rooney i sevmiyom ben oyunda... Sürekli 35metreden gol atıyo bana yada 90+5 de gol atıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

C.ronaldo semiyorum

PSV li Alex Galatasaray maçında bütün oyuncuları biçti adam o yüzden oyunda da ondan nefret ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by istanbul1453 View Post
    Bende oyunda ilice ve orhana ak a uyuz oluyorum hemen satıyorum bunları...Ama orhan çabuk gidiyor sasa ilici satamıyorum ona daha da uyuz oluyorum..2005 2006 da da zor satıyordum uyuzum ilicee....
    Arkadaşa katılıyorum Sasa İliç e gıcık oldum çünkü onun yüzünden bir sürü oyuncuyu kaçırdım kontenjanda boşluk yoktu takip ettiğim 5 oyuncudan 1 ini almayı düşünüyordum hepsinide kaçırdım ve hemen o gün serbest bıraktım fesh bile teklif etmedim.

Alex ve Cassano'dan hoşlanmıyorum hep rakip olarak gördüğüm iki oyuncudur.

bende tıplerınden mıdır nedır anlamadım rooney schols sabrı( burak yılmaz pas vermıyor dıye) crouch tore andre flo martın palermo rıvaldo umıt karan (guclerı az dıye)) tomas(Gs) di canıo karagunıs guıly pıere fan fan davino hurtado kaviades maxi rodrigez galleti

22. Default

runje ye uyuz oluyorum.adam 2. sezonunda iide performans gösteriyo ama bi türlü satamamıyorum.serbest bırakınca yönetim devreye giriyo.karşılık fessi kabul etmiyo.nası göndericem bilmiyorum.

bi de okan yılmaz a ayar oluyorum her maç gol atıyo bana.

bende ilic ta bir gubuz ve cihan

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

ZLATAN IBRAHIMOVIC...
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

25. Default

ayhan akman..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

i-n-a-m-o-t-o

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by alper_xxl View Post
    bende tıplerınden mıdır nedır anlamadım rooney schols sabrı( burak yılmaz pas vermıyor dıye) crouch tore andre flo martın palermo rıvaldo umıt karan (guclerı az dıye)) tomas(Gs) di canıo karagunıs guıly pıere fan fan davino hurtado kaviades maxi rodrigez galleti
    kardes senin sevdigin oyuncu varmi

Nesil
    2006
    Yer
    -

bende henry'i hiç sevyorum tabi oyunda gerçekte en sevdiğim oyuncu

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Tuncay SanLı (Tıpıne,ArtistLiğine--Elma YanakLarına)
    TumeR Metin (Sanki 40 yıLLık FenerLi Gißi Oldugu İcın)
    Kezman (Oda Aynı Sanki Adamın ßaßası FenerLiydi Nası f5 A$kı War Adamda)
    BuRak YıLmaz
    ßoßo
    UmuT ßuLut (KayseriLi ama yınede sewmıom)
    TomaS (kowuyom gıtmıo o yuzden)
    Gökhan Zan
    Alex (YakısıkLıLıgına )
    SchoLs
    Ronny

Hiç sevmediğim oyuncu çok ama en sevmediklerimi söyleyim.Galatasarayın hiç bi oyuncusunu sevmem.Ha İnamoto hariç.Yazık adama sahada masum masum geziyor!

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri