1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Tuncay'a Inter kıskacı

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Gunaydin! Zaten Cassano stoper degil, Tuncay da degil.
    Sanada iyi geceler.
    Ben her oyuncuda bunu ararım. Bir futbolcu top kapamıyorsa ve fizik olarak kuvvetli değilse ve diğer özellikleri bunu kapatmasına yetmiyorsa futbolcu değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sanada iyi geceler.
    Ben her oyuncuda bunu ararım. Bir futbolcu top kapamıyorsa ve fizik olarak kuvvetli değilse ve diğer özellikleri bunu kapatmasına yetmiyorsa futbolcu değildir.
    tuncay top kapıyormu ben hiç görmedim eğer 3 kişionu ortada oynatırken bilinçsizce boşa koşmak top kapmakasa çok kapıyor tuncay.bide bi maçta tuncay'ın hangi futbolcu olduğunu ayırt edemiyorsanız kolay yolu var.topuk pası atan bi oyuncu o kesin tuncay neredeyse her maç topuk pası atmaya çalışıyor

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    tuncay top kapıyormu ben hiç görmedim eğer 3 kişionu ortada oynatırken bilinçsizce boşa koşmak top kapmakasa çok kapıyor tuncay.bide bi maçta tuncay'ın hangi futbolcu olduğunu ayırt edemiyorsanız kolay yolu var.topuk pası atan bi oyuncu o kesin tuncay neredeyse her maç topuk pası atmaya çalışıyor
    Boş boş koşmuyor sahada yüreğiyle oynuyor elinden geleni hatta fazlasını yapmaya çalışıyor. Bunu göremiyormusun. Pres yapan her oyuncunun top kapma oranı yüksektir..
    Neyse konu farklı yerlere gidiyor, bu nedenle kapatıyorum..

Mesaj Yetkileri