1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Besleyici Kulüpler (Feeder Clubs)

Hybrid View

1. Default

Pİlot KlÜp BİŞeye Yaramiyor Bence.4 Adet Pİlot Takimim Var Ama GÖnderdİĞİm HİÇbİr Oyuncuyu Oynatmiyorlar.ÜstÜne Bİde Parami SÖĞÜŞlÜyolar.hepsİyle BaĞlantiyi Kestİm.bedava BaŞka Takimlara Kİraya Verİyorm Daha İİ.oynuyor HİÇ Olmazsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by karabatak80 View Post
    ya benimde anlamadiim bi olay var yani kulup bana feeder klup buluor atiorum 2 3 tane ben onlardan istediimi secemiorum klup secior yok corafi yakinlik vss dierek ya istediiimis klubu nasil seciorus ben orasini yakalayamadim sanirim simdiden cevabinis icin tesekkurler arkadaslar
    hem yönetim buluyor hemde istediğin takımını secemiyon ee o zmana seccegin takımı istemiyorlasa o takımı sana nie öneriyorlar ???

Quote Originally Posted by oumariu View Post
    Pİlot KlÜp BİŞeye Yaramiyor Bence.4 Adet Pİlot Takimim Var Ama GÖnderdİĞİm HİÇbİr Oyuncuyu Oynatmiyorlar.ÜstÜne Bİde Parami SÖĞÜŞlÜyolar.hepsİyle BaĞlantiyi Kestİm.bedava BaŞka Takimlara Kİraya Verİyorm Daha İİ.oynuyor HİÇ Olmazsa.
    +1

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    hem yönetim buluyor hemde istediğin takımını secemiyon ee o zmana seccegin takımı istemiyorlasa o takımı sana nie öneriyorlar ???

+1
    derdımı acıklayamadım sanırım ya sole acıklıyayım fenerbahce kulubu bana 3 kulup buluor

urfaspor
    adanaspor
    kartal spor

ben adana sporu ıstıorum secmek ama nasıl seccem bılmıorum yonetım tavsıyesı butonu var bıtek oraya tıkladıımdaa cografı yakınlıktan otturu kartal sporu soluorlar reddettıımde ıse hepsı gıdıor ben burada adana sporu secemıcekmıyım benım sorum bu aslında

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by karabatak80 View Post
    derdımı acıklayamadım sanırım ya sole acıklıyayım fenerbahce kulubu bana 3 kulup buluor

urfaspor
    adanaspor
    kartal spor

ben adana sporu ıstıorum secmek ama nasıl seccem bılmıorum yonetım tavsıyesı butonu var bıtek oraya tıkladıımdaa cografı yakınlıktan otturu kartal sporu soluorlar reddettıımde ıse hepsı gıdıor ben burada adana sporu secemıcekmıyım benım sorum bu aslında
    Oké Anladım Şimdi

Sag Üsten secsen takımı secsen

Mesaj Yetkileri