1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Ön liberoya yeni aday

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by paco View Post
    yanlış biliyorsun siz mücadele etmediniz ... siz ö.turqacı ile ilgilenmiyordunuz bile i.tormanı istiyodunuz bjk den alamayınca gittiniz direk ö.turacıya talip oldunuz ... ki galatasaray kimse talip değil diye fiyat indirmeye çalışıyodu ... siz o sırada fazla para verdiniz aldınız ... ha bence yanlış mı değil ... bende yönetici olsam aynısını yapardım ... laf aramızda bizim başkan biraz becereksizde ... pardon biraz abartılıoldu baya bi becereksiz .....
    Bu neyi değiştirirki. İstediğimiz futbolcuyu alırız. Kimseden izin alma gibi bir durumumuz yok.. Düşman olarak değil rakip olarak karşı karşıyayız..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bu neyi değiştirirki. İstediğimiz futbolcuyu alırız. Kimseden izin alma gibi bir durumumuz yok.. Düşman olarak değil rakip olarak karşı karşıyayız..
    sen yazımı sonuna kadar okumadın heralde bi heyecanla başını okuyup cvp verme ihtiyacı duydun sonunun oku .... bencede ben f.bli yöneticileri haklı buluyorum dedimz zaten ....

Sheriff Misafir

sen yazımı sonuna kadar okumadın heralde bi heyecanla başını okuyup cvp verme ihtiyacı duydun sonunun oku .... bencede ben f.bli yöneticileri haklı buluyorum dedimz zaten ....
    Benim yazdığımdan ne anladın çok merak ediyorum..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Benim yazdığımdan ne anladın çok merak ediyorum..
    benim açıklamamın altına bu neyi değiştiri ki demişsin rekabet eder alırız demişsin bende zaten onu dedim .... yani olayları anlattım ve bunların bişiy değiştirmiyeceiğini söyledim ....

Sheriff Misafir

benim açıklamamın altına bu neyi değiştiri ki demişsin rekabet eder alırız demişsin bende zaten onu dedim .... yani olayları anlattım ve bunların bişiy değiştirmiyeceiğini söyledim ....
    Neyse boş tartışmaya gerek yok..
    Farklı şeylerden bahsetmiyoruz.. Bir heycanla fln yazmadım hepsini okudum yazının..

Mesaj Yetkileri