OnLar Hiç Bişey yapamaz..
Adamın Kendi orda Aklı maçta olur Birde fenerbahçeliyse..![]()
OnLar Hiç Bişey yapamaz..
Adamın Kendi orda Aklı maçta olur Birde fenerbahçeliyse..![]()
yhaw o kadar cok topic acılmıski haftanın macları için acılanlar arkada kalıo nese simdi one gecer![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
F.Bahçe'de Yozgatlı alarmı!
Fenerbahçe'de Pazar günü oynanacak Ankaraspor maçı öncesi Mehmet Yozgatlı sıkıntısı yaşanıyor. Orta sahanın sağ kanadında görev yapan Appiah'ın sakatlığı sebebiyle, Ankaraspor maçında sağ kanatta Mehmet Yozgatlı'ya şans vermeyi düşünen teknik direktör Zico'nun planları, dünkü çalışmada bu futbolcunun sakatlanması ile bozuldu.
Sağ ayağına aldığı darbe yüzünden sakatlanan Mehmet Yozgtalı'nın ayak tarak kemiğinde problem olduğu ve tedavisinin sürdüğü ifade edildi. Ancak Mehmet'in Ankaraspor maçında oynamasının zor olduğu bildirildi. Teknik direktör Zico ise bu oyuncunun yerine sağ kanatta Deivid'e şans vermeyi planlıyor.
30.03.2007
Kaynak : DHA
Ankaraspor beraberlik takımı dikkat etmemiz gerekiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet Yozgatlı Oynamasada Onun yokluğunu İssedeceğimizi Sanmıyorum Onun Yerine Oynayacak oyuncularımız Mevcut İnş.ALLAH Ankarasporu Yenip Aradaki Puan Farkını Koruruz..
mehmet yozgatlı nın oynamayacaı mac saatinde belli olacakmıs ama oynamasada pek bişi deişmez saten zico onu pek oynatmıor
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Sağ kanatta Deivid oynayacakmış galiba ..
sag kanatta deivid oynayacak.
Teknik direktör Zico'nun, dünkü antrenmanda denediği Serdar, Serkan, Lugano, Edu, Ümit, Deivid, Deniz, Aurelio, Tuncay, Alex ve Kezman'dan oluşan muhtemel 11 kişilik kadroyu Ankaraspor maçında sahaya sürmesi bekleniyor.
Deivid İlk 11 oynıcak heralde bence bu onun için Son Şans Kendini Gösterdi Gösterdi Yoksa Yol Gözükür Sene Sonunda
Kendi mevkisinden oynamayacak ama, sağ kanatta görev yapacak .. Bu maç son şansı olmamalı objektif bakarsak ..
ben daum u çok beğenmezdim ama appiah ve aurelio yu birlikte iyi kullanıyordu ... bence orta sahada bu sistemi kullanması lazım zico nun .. ayrıca deived in sağ kanatta oynayacğını tahmin etmiyorum fiziğibuna müsait değil kezman olsa daha iyi olur tekniği ve top sürüşü daha iyi ...
offfff deivid offfff .. her deivid diyince aklima Alkmaar maci geliyor.
Bu maci alacagiz insallah.
Deivid'te kanatta etkili olabilir kanımca..
Deniz+Deivid saç baş kalmayacak desene yine.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yapma Burak Forvette boş kaleye gol atamayan şaç baş yolduran bir oyuncu top alıp sürecek çalım atacak ve isabetli orta yapacak sence böyle bir olay mümkün mü?
Deniz bu takımda en fazla mücadele eden oyuncu daha sezon başında karısını kaybetti ama çabuk toparlandı.
Deivid Başarılı Olamaz Sağ Tarafta İyi Oynayamazsa Zaten Gider Gönderirler Takımdan Bu Onun Son Şansı.
deivid kanatta çok iyi oynar![]()
1 olsun bizim hesabı.inşallah yeneriz