1 ile 30 arası toplam 843 sonuç

Konu: [Murat Özdemir] Giresunspor,Bulancakspor ve ardından Milli Takım [Türkiye] Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bende bugün yeniden bir Giresunspor kariyerine başladım 7.0.2 de ilk kez Giresunumun başına geçicem bakalım ne yapabilicem

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bende bugün yeniden bir Giresunspor kariyerine başladım 7.0.2 de ilk kez Giresunumun başına geçicem bakalım ne yapabilicem
    İlk sezonda bişey yapamadım ama.

Şimdi yeni sezona geçtim ve süperlig de sözleşmesi biten oyunculardan 8-9 tane oyuncu aldım.Kadrom baya genişledi.Ama aldığım oyunculara değdi.6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile grubumda şu anda liderim...

Arkadaşlar özür dilerim maçları buraya yansıtamıyorum.Bir problemden dolayı...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    İlk sezonda bişey yapamadım ama.

Şimdi yeni sezona geçtim ve süperlig de sözleşmesi biten oyunculardan 8-9 tane oyuncu aldım.Kadrom baya genişledi.Ama aldığım oyunculara değdi.6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile grubumda şu anda liderim...

Arkadaşlar özür dilerim maçları buraya yansıtamıyorum.Bir problemden dolayı...
    bende ilk sezon son 3 maç kaldı dibe vurdum artık tüm umutlarım seneye kaldı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bende ilk sezon son 3 maç kaldı dibe vurdum artık tüm umutlarım seneye kaldı...

İlk sene gerçektende hiç birşey yapamıyorsun.Klübün beklentisi bile ilginç.Küme düşmeye kesin gözüyle bakıyorlar.Ama 2.sezon ilk 16 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik aldım ve artık her deplasmanında dahi favori ben çıkıyorum maça vede yönetim ve taraftarların beklentisi nedense bir anda değişti ve Şampiyonluk bekliyorlar.Zaten bitime 4-5 hafta kala garantiledim liderliği ve Play-OFF grubuna yükselmeye hak kazandım...

Hadi nekop sende yap bi başarı çifte zafer yapalım

Bu arada dediğim gibi 2.sezon Süper Lig'de baya bi oyuncunun kontratı sona eriyor."İmza Attır" butonu açılıyor.Ben hepsine teklif etmiştim vallaO şekilde oyuncu alabilirsin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri