1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: "Tuncay serbest, gidebilir"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayrıca ben bu Aziz Yıldırım'ı anlamıyorum, Alman Milli takımında zenci oynuyor diye bizde de mi oynamalı ? Diğer ülkelerin yaptığı herşey doğru mu ki ? Aurelio sahanın en iyisi falan da değildi, Sabri ve Tuncay'dı .. Madem bir Fenerbahçeliyi övmek istiyor Tuncay'ı övsün .. En azından hakiki TÜRK ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ayrıca ben bu Aziz Yıldırım'ı anlamıyorum, Alman Milli takımında zenci oynuyor diye bizde de mi oynamalı ? Diğer ülkelerin yaptığı herşey doğru mu ki ? Aurelio sahanın en iyisi falan da değildi, Sabri ve Tuncay'dı .. Madem bir Fenerbahçeliyi övmek istiyor Tuncay'ı övsün .. En azından hakiki TÜRK ..
    Senin düşüncene göre milli takımdan Hamit,Nuri,Halil ve daha niceleri ayrıca Basketbol takımımızda Hidayet,Ersan,Mirsad çıksınlar bunlarda yabancı uyruklular eğer Renkden dolayı ayrım yapıyorsan o zaman durum ayrı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Senin düşüncene göre milli takımdan Hamit,Nuri,Halil ve daha niceleri ayrıca Basketbol takımımızda Hidayet,Ersan,Mirsad çıksınlar bunlarda yabancı uyruklular eğer Renkden dolayı ayrım yapıyorsan o zaman durum ayrı
    Irkçı değil, milliyetçiyim .. Türk kanı taşımayan birinin milli takımımızda oynamasını istemiyorum .. Oyuncunun Fenerde yada başka bir takımda oynamasından değil bu durum ..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Irkçı değil, milliyetçiyim .. Türk kanı taşımayan birinin milli takımımızda oynamasını istemiyorum .. Oyuncunun Fenerde yada başka bir takımda oynamasından değil bu durum ..
    yaptığın ırkçılık oluyor, farkında değilsin
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" diye Atatürk boşuna söylememiş, anlamını çok iyi düşün!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tuncay kendisini Fenerbahce'nin Tuncay yaptığını biliyorsa para kazandırmadan gitmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri