1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Mp3 Çalarlar

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Ben de creative muvo slim 512 mb var ve ses kalitesi kesinlikle harika.Almadan önce sony ve creative arasinda cok kaldim ama cok dogru bir karar verdim.Tek kötü yan bana 512 mb yetmez oldu.Ama 1 gb l1klari da piyasada mevcut.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bende de minton var 128MB'lık ama istersen bu telefonlara takılan hafıza kartlarını da takabiliyorsun mp3 player'a... gayet güzel ve gayette memnunum! ayrıca bi de kaset çipi var. kasetle bağlantı kurup arabanın kaset yerine özel kasetini yerleştirip MP3 player'a attığın şarkıları ordan da dinliyebiliyorsun! Tavsiye ederim.

Quote Originally Posted by totti_20
    Ben de creative muvo slim 512 mb var ve ses kalitesi kesinlikle harika.Almadan önce sony ve creative arasinda cok kaldim ama cok dogru bir karar verdim.Tek kötü yan bana 512 mb yetmez oldu.Ama 1 gb l1klari da piyasada mevcut.
    Abi tam düşündüğüm model Yalnız 512 mb'lığı var mı bilgim yoktu. Öğrenmiş oldum varmış Sen kaça temin ettim 512 MB lık ı ?

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by skoklucan
    Abi tam düşündüğüm model Yalnız 512 mb'lığı var mı bilgim yoktu. Öğrenmiş oldum varmış Sen kaça temin ettim 512 MB lık ı ?

Ben aldigimda 290ytl gibi bir ücret ödemistim ama en son teknorama dan baktigimda 240 milyona indirmislerdi.Güzel bir özelligi de var ceviricisi cd sinde mevcut.Eger Wav'a cevirmek istersen kendi yukledigi(pc;e) programla cok rahat yapabilirsin.Yalniz sana söyle bisey daha diyim kulakligina cok iyi bak cunku kendi kulakligi ile verdigi müzik ziyafeti harika.Basslar Tizler muhtesem cikiyor.Al bence hata yapmazsin hatta gücün yeterse 1Gb olani al

Mesaj Yetkileri