Ben de creative muvo slim 512 mb var ve ses kalitesi kesinlikle harika.Almadan önce sony ve creative arasinda cok kaldim ama cok dogru bir karar verdim.Tek kötü yan bana 512 mb yetmez oldu.Ama 1 gb l1klari da piyasada mevcut.
Ben de creative muvo slim 512 mb var ve ses kalitesi kesinlikle harika.Almadan önce sony ve creative arasinda cok kaldim ama cok dogru bir karar verdim.Tek kötü yan bana 512 mb yetmez oldu.Ama 1 gb l1klari da piyasada mevcut.
bende de minton var 128MB'lık ama istersen bu telefonlara takılan hafıza kartlarını da takabiliyorsun mp3 player'a... gayet güzel ve gayette memnunum! ayrıca bi de kaset çipi var. kasetle bağlantı kurup arabanın kaset yerine özel kasetini yerleştirip MP3 player'a attığın şarkıları ordan da dinliyebiliyorsun! Tavsiye ederim.
Abi tam düşündüğüm modelOriginally Posted by totti_20
Yalnız 512 mb'lığı var mı bilgim yoktu. Öğrenmiş oldum varmış
Sen kaça temin ettim 512 MB lık ı ?
Originally Posted by skoklucan
Ben aldigimda 290ytl gibi bir ücret ödemistim ama en son teknorama dan baktigimda 240 milyona indirmislerdi.Güzel bir özelligi de var ceviricisi cd sinde mevcut.Eger Wav'a cevirmek istersen kendi yukledigi(pc;e) programla cok rahat yapabilirsin.Yalniz sana söyle bisey daha diyim kulakligina cok iyi bak cunku kendi kulakligi ile verdigi müzik ziyafeti harika.Basslar Tizler muhtesem cikiyor.Al bence hata yapmazsin hatta gücün yeterse 1Gb olani al![]()