Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Mp3 Çalarlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Post Mp3 Çalarlar

Sizce en kaliteli ve fiyatının hakkını veren MP3 çalar hangisi?

Benim görüşüm SONY NW-E105

Evet kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtirse iyi olur...Önümüzdeki ay umarım mp3 player alıcam paramızı boşa harcamayalım...Kardeşimde Creative'in bir playerı var ses kalitesi filan gayet iyi ama hiçbir ekstra özelliği yok...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Kapasitesi yüksek bir ZEN, her zaman keyifle kullanılır...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

bende birazcık eskidi ama Sony NF611 var, çok da memlunum. 2,5 senedir çok güzel şarkılar dinledim onunla
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Ben de creative muvo slim 512 mb var ve ses kalitesi kesinlikle harika.Almadan önce sony ve creative arasinda cok kaldim ama cok dogru bir karar verdim.Tek kötü yan bana 512 mb yetmez oldu.Ama 1 gb l1klari da piyasada mevcut.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bende de minton var 128MB'lık ama istersen bu telefonlara takılan hafıza kartlarını da takabiliyorsun mp3 player'a... gayet güzel ve gayette memnunum! ayrıca bi de kaset çipi var. kasetle bağlantı kurup arabanın kaset yerine özel kasetini yerleştirip MP3 player'a attığın şarkıları ordan da dinliyebiliyorsun! Tavsiye ederim.

bende yu-ma-tu marka var hem türk mali hem de baya kaliteli...

Quote Originally Posted by totti_20
    Ben de creative muvo slim 512 mb var ve ses kalitesi kesinlikle harika.Almadan önce sony ve creative arasinda cok kaldim ama cok dogru bir karar verdim.Tek kötü yan bana 512 mb yetmez oldu.Ama 1 gb l1klari da piyasada mevcut.
    Abi tam düşündüğüm model Yalnız 512 mb'lığı var mı bilgim yoktu. Öğrenmiş oldum varmış Sen kaça temin ettim 512 MB lık ı ?

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by skoklucan
    Abi tam düşündüğüm model Yalnız 512 mb'lığı var mı bilgim yoktu. Öğrenmiş oldum varmış Sen kaça temin ettim 512 MB lık ı ?

Ben aldigimda 290ytl gibi bir ücret ödemistim ama en son teknorama dan baktigimda 240 milyona indirmislerdi.Güzel bir özelligi de var ceviricisi cd sinde mevcut.Eger Wav'a cevirmek istersen kendi yukledigi(pc;e) programla cok rahat yapabilirsin.Yalniz sana söyle bisey daha diyim kulakligina cok iyi bak cunku kendi kulakligi ile verdigi müzik ziyafeti harika.Basslar Tizler muhtesem cikiyor.Al bence hata yapmazsin hatta gücün yeterse 1Gb olani al

10. Default

bende iPod Shuffle 512 mb hafızalı var gayet memnunum

Nesil
    2006
    Yer
    AC Milan UndergrounD

Flexy Mp3 Player Flash disk artık böyle bişidi neyse...kol saati normalde ama hem mp3 çalıo hem flash disk olarak kullanılıo...512 mb 256 mb ıda var...çok güsel ve kullanışlı bana göre tabii

ben yeni internetten 1 tane İpod aldım renkli ekran MPeg 4 Fm renkli ekran 512 MB Video oynatabiliyo falan alalı 3 gün oldu ama gayet memnunun Türkiyede Yok falan yazıodu internette şekli hoşuma gitti aldım

Nesil
    2001
    Yer

ipodlar çok sardı, apple'da güzel destek veriyor. Bizim bir tandığın USB başlığını koruyan kapağı kayboldu, üşenmemişler yurtdışından kargo ile gönderdiler USB soketi muhafaza kapağını. 50 kuruş bile maliyeti yok belki ama adamların hassasiyeti harika.

1-2 saatlik operasyonla tamir olacak yepyeni dizüstü bilgisayar için at yenisini al diyen firmalarda olduğunu düşünürsek hele...

Nesil
    2001
    Yer

Quote Originally Posted by Andriy

Nasıl bir cihazdır görmedim ama SONY yazısı yetiyor. TAşınabilir müzikçalar fikrinin babası olarak her ürettiği cihaz ayrı bir güzel.

Bir de diğer markalara göre çok düşük enerji sarfiyatı var. Bendeki mp3 cd çalar, 72 saat çalabiliyor. Ben basları vs. ne kadar pil sömürücü fonksiyon varsa kullanmama rağmen ayda 1-2 kereden fazla pil değiştirmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tolga Kaprol

Quote Originally Posted by Andriy

Nasıl bir cihazdır görmedim ama SONY yazısı yetiyor. TAşınabilir müzikçalar fikrinin babası olarak her ürettiği cihaz ayrı bir güzel.

Bir de diğer markalara göre çok düşük enerji sarfiyatı var. Bendeki mp3 cd çalar, 72 saat çalabiliyor. Ben basları vs. ne kadar pil sömürücü fonksiyon varsa kullanmama rağmen ayda 1-2 kereden fazla pil değiştirmiyorum.
    ürünü biraz tanıtıyım isterseniz...
    Sony NW-E105

--512 MB Dahili Flash Bellekli hafıza
    --ATRAC3plus sıkıştırma teknolojisi sayesinde yaklaşık 22 CD'yi ürünün dahili hafızasına aktarın
    --Maksimum 70 saat çalma süresiyle AAA pille çalışma.
    --Rahat gezinme için 1 satır LCD ekran
    --Kolay müzik yönetimi ve beğendiğiniz parçaları sınırsızca aktarabilmenizi sağlayan SonicStage® 3.0 yazılımı.
    --Tüm yaygın olarak kullanılan ses sıkıştırma formatlarını destekler: ATRAC / MP3 / WMA (şifresiz) / WAV.
    --Ses, görüntü ve veri dosyaları (Word, Powerpoint, ATRAC, Mp3, Jpeg, Mpeg, vb.) saklayabilir
    --Hafif gövdesi (26 gram) sayesinde kolay taşınabilir

Minton MMP - 3023 Ses kalitesi çok güzel 256 MB lık bana yetiyor 2 Hafta oluyor alalı

Nesil
    2006

128 mb creative muvo çok ucuza aldım işimi görüyo

creative muvo slim 512 şiddetle tavsiye ediyorum çok çok memnunum ayrıca da çok şık bir tasarımı var bakan bida bakıyo dünyanın en ince mp3 player ı

·1.5” CSTN True color renkli ekran
    • 512 MB dahili hafıza
    • 2 GB’a kadar SD Card ve MultimediaCard desteği
    • USB 2.0 arabirim ile hızlı veri akışı
    • MP3, WMA çalabilme
    • Video dosyalarını oynatabilme (.smw)
    • Resim dosyalarını gösterebilme
    • E-book özelliği
    • 20 kanal hafızalı FM radyo
    • Radyodan kayıt yapabilme
    • Dahili mikrofonu ile ses kayıt özelliği (.wav)
    • Dahili hoparlör
    • Şarj edilebilir dahili batarya (12 saat şarkı dinleme, 5 saat video izleme)
    • PC’den USB adaptör ile şarj olanağı
    • Kutunun içindekiler: 220V şarj adaptörü, USB Data kablosu, kulaklık, sürücü CD'si, kullanma kılavuzu

152 USD, arkadaşlar almayı düşnüorumda nasıl sizce ? yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yeni alacaklara tavsiyeler:

Önce Ipod düşünün bence.
    Creative ve Sony çok güzel ürünler çıkartıyorlar.
    Creative C100 radyo modülü ile geliyor ama yazılımda radyo yok.Yazılımı güncellemeniz lazım (kart destekli).
    Minton MMP-3059 çok güzel bir model (radyolu/kart destekli/renkli lcd ekran/mp4).

Quote Originally Posted by postman81
    ·1.5” CSTN True color renkli ekran
    • 512 MB dahili hafıza
    • 2 GB’a kadar SD Card ve MultimediaCard desteği
    • USB 2.0 arabirim ile hızlı veri akışı
    • MP3, WMA çalabilme
    • Video dosyalarını oynatabilme (.smw)
    • Resim dosyalarını gösterebilme
    • E-book özelliği
    • 20 kanal hafızalı FM radyo
    • Radyodan kayıt yapabilme
    • Dahili mikrofonu ile ses kayıt özelliği (.wav)
    • Dahili hoparlör
    • Şarj edilebilir dahili batarya (12 saat şarkı dinleme, 5 saat video izleme)
    • PC’den USB adaptör ile şarj olanağı
    • Kutunun içindekiler: 220V şarj adaptörü, USB Data kablosu, kulaklık, sürücü CD'si, kullanma kılavuzu

152 USD, arkadaşlar almayı düşnüorumda nasıl sizce ? yardımcı olursanız sevinirim
    Resim gözükmüyor, modeli yazarsan görüşlerimi belirtebilirim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO
    Yeni alacaklara tavsiyeler:

Resim gözükmüyor, modeli yazarsan görüşlerimi belirtebilirim.
    http://img.teknosa.com/pimages/produ..._110360517.jpg burdan bakabilirsin,aldım zaten... pek önemi kalmadı,yinede teşekkürler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by postman81
    http://img.teknosa.com/pimages/produ..._110360517.jpg burdan bakabilirsin,aldım zaten... pek önemi kalmadı,yinede teşekkürler
    Minton MMP-3059 değil mi bu
    Yanında oto kaset çeviricisi ile beraberinde gelir.Radyolu,kart destekli,ses ve radyo kayıtlı,renkli lcd menü (Ipod kadar olmasa da iyi),sanırım 2" boyundaki geniş lcd ekranı ile güzel bir ürün.

İyi bir seçim.Güle güle kullan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO
    Minton MMP-3059 değil mi bu
    Yanında oto kaset çeviricisi ile beraberinde gelir.Radyolu,kart destekli,ses ve radyo kayıtlı,renkli lcd menü (Ipod kadar olmasa da iyi),sanırım 2" boyundaki geniş lcd ekranı ile güzel bir ürün.

İyi bir seçim.Güle güle kullan.
    saol , video olarak smw destekliyo,o biraz sorun,onun dışanda ses kalitesi filan güzel ve ucus tavsiye edebilirim mp3 player almak isteyenlere..

minton mmp 3006 kullanıyorum arkadaşlar. Aldıktan sonra ertesi hafta bozuldu Allahtan iki yıl servis garantisi vardı neyse şimdi gayet iyi durumda 256mb hafızası var ve 1 gb ye kadar olan hafıza kartlarını çalıştırabiliyor.Ayrıca mp3 player 1 adet aaa pille(kalem pilden daha küçük olan )çalışıyor. bunun yanında araç kiti ve bilgisayara line in girişi var.
    dışardan veya radyodan ses kaydı yapabiliyor. wav ve mp3 formatında dosyaları çalabiliyor.

Bende Creative modelini bilmediğim bi tane var 512 mb

bende philips gogear var ses kalitesi mükemmel kulaklığı özel kulağı bozmayacak şekilde tasarlanmış ama tek eksiği raodyo yok aman radyo ne işe yarar diosanız tavsiye ederim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bende sony s-12 var ama mübarek su gibi pil harcıyor dayandıramıyorum kalem pilin ufağıyla çalışıyor...pilin ömrünü uzun tutmak için bişey yapabilirmiyim?

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    bende sony s-12 var ama mübarek su gibi pil harcıyor dayandıramıyorum kalem pilin ufağıyla çalışıyor...pilin ömrünü uzun tutmak için bişey yapabilirmiyim?
    Şarjlı pil kullanmanı tavsiye ederim..

29. Default

arkadaslar bende sony mpg4 player var bildiginiz ozellikler var fazla saymim acil satılık almak isteyenler [email protected] adresine gelebilirler video klip destekli 1 gb hafızası var

kulaklık dahil kulaklıgını yeni aldım philips

ayrıca belirtmek gerekirse ozellikleri e book ses kaydı yuksek ses kalitesinde mp3 muzik dinleme avantajı resimleri yuklediginizde hafızasında fazla yer kaplamıyor oyunu vartelefon defteri varcanınız sıkıldıgında dinleyebileceginiz bi fm radyosu var

bugun bi sony mpg4 player alsanız nerden baksan 250 ytl tutuyor 1 gb hafızalı

dısarıya ses verme ozellikli usb kablosuda dahil KACIRMAYIN

telefon alıcagım için yoksa memnunnum cihazdan

istanbul dogu banktan aldım bu arada orada fiyatlar acayip yukselmişşş

ABOO BEN SANA satim uygun fiyata veririm saydıgın ozellikler zaten standart dır sonylerde

Bu Arada Sampİyonlar Lİgİnde Galatasaraya Basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

alacaksın bir iPod Nano tamnam bitti başka ne istersin ki aabim bir tane aldı kamasonic 120 YTL ye 2 ay kullandı sonra bozuldu şimdi FlashDisc olarak kullanıyor

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri