Wigan Evinde Newcastle'i ağırlıyor...

VS

KadrolaR

Stat ::: St. James Park, Newcastle
Hakem ::: Neil Wright
Seyirci ::: 37742
Hava Durumu ::: Açık 10C

Karşılaşmaya biz başladık.

Santrayı kullanan Kamara topu hemen sol taraftaki Kilbane'nin koşu yoluna attı

Kilbane'de bir kaç adam geçtikten sonra harika bir orta yaptı.

İçeride tek başına bulunan Johnsen müthiş bir kafa ile bizi 1. dakikada 0-1 öne geçirdi.

Johnsen dakika 1. Newcastle 0-1 Wigan

Bu golden sonra dahada baskılı oynadık.

Ancak Given tecrübesiyle bize geçit vermedi ve ilk yarı böyle bitti.

<<Soyunma Odası>>

Erdem Kazan :::Aferin beyler.Bugün şaşılacak kadar iyisiniz.Yoksa bana 1 Nisan şakası yapıpda yalandan yeremi güzel oynuyosunuz..
Kamara :::Aman hocam nazar değecek.
Erdem Kazan :::Değmez olum bize nazar.Şu Johnsen'in surata baksana..Yüzüne turşu suyu serpsen bu kadar ekşimez...
Johnsen :::Hocam golüm nasıldı ama.
Erdem Kazan :::Bana yüzünü göstermeden sorarsan idare eder.Göstererek sorarsan senden forvet olmaz..

<<İkinci Yarı>>

İkinci yarıda da üstün bir futbol oynadık.

Ama ikinci golü bulamadık bir türlü.

Kamara adeta saç baş yoldurdu

Dakikalar 57'yi gösterdiğinde rakip oyuncu Bernard Johnsen'e tekme attığından dolayı kırmızı kart yedi.

Bernard dakika 57 kırmızı kart

Karttan sonra adeta tek kale oynadık.

Ancak Kamara'nın beceriksizliği tutmuştu adeta.

En sonunda Jemba Jemba son noktayı koydu ve 72. dakikada 0-2 öne geçtik.

Jemba Jemba dakika 72. Newcastle 0-2 Wigan

Son Olarak hakem Neil Wright maçı bitirdi.

<<Maç Sonrası>>

Spiker ::: Erdem Bey haftalar sonra tekrar kazandınız.Görüşleriniz nelerdir.
Erdem Kazan :::Öncelikle tebrik ettiğiniz için teşekkürler..
Spiker ::: Hee ben şey evet tebrik ederim..
Erdem Kazan :::Şimdi Newcastle gibi bir takımdan maçı almak kolay birşey değildir.Bundan önceki taktiklerimde bildiğiniz gibi 3'lü defans çıkıyordum.Ancak tamamen kendi düşüncemle tekrar 4'lü defansa geçtim.Bu taktikle yine galip geldik mutluyum.
Spiker :::Peki Erdem bey Johnsen'in golüne ne diyeceksiniz daha 1. dakikada gol attı.
Erdem Kazan :::Johnsen gibi bir futbolcuya sahip olduğumuz için şanslıyız.Takımda en beğendiğim forvet..Onunla soyunma odasında çok özel konuşuyoruz ve ona sürekli motivasyon veriyorum..Attığı golde benim payım % 95'tir..
Spiker :::Son olarak Erdem Bey klüpte bir finans çalışması varmış.Bu çalışma ile klüp oyuncularının maaşları azaltılacakmış.Ne diyeceksiniz.
Erdem Kazan :::Canım madem gerekli yapılsın.Futbolcular sıksın kemerlerini biraz.
Spiker :::Tek futbolcular değil efendim.Çalışanlar,güvenlik ekipleri , Klüp yöneticileri ve hatta sizinde maaşınıza yansıyacak..
Erdem Kazan :::Ne Benim maaşımadamı yansıyacak.Ee şey çok yanlış yapıyolar.Diğerleri hadi neyse ama futbolcularınınki verilmeli..Kimse onların ve benim hakkımı yiyemez..

Spiker :::Sayın Bernard maçta yediğiniz kart doğrumuydu acaba.Neden tekme attınız Johnsen'e...
Bernard :::Arkadaşlar ben ne yapayım şimdi.Arkamdan biri itikledi kafamı çevirdiğimde karşımda simsiyah kırışmaya durmuş kurbağa gibi bir surat vardı. Bende bi anda korktum ve gözlerimi kapayarak tekmelemeye başladım..
Spiker :::Ne yani siz onun Johnsen olduğunu fark edemedinizmi..
Bernard :::Dalgamı geçiyosun be kardeşim.Sen benim yerimde olsaydın geceleri uyuyamaz hale gelirdin...Nasıl fark edeyim.Adam sinirlenince bambaşka oluyor..

Spiker :::Erdem Bey ne söyleyeceksiniz.Tüm Türkiye sizi izlemekte
Erdem Kazan :::Öncelikle sallama çünkü bugün pazartesi herkes Acı Hayat'ı izliyordur..Yoruma gelince artık Newcastle'yi yendikten sonra 4 büyükler değerimi anlamıştır.Özellikelede Galatasaray...
Spiker :::Ne yani takımdan ayrılmayımı düşünüyosunuz.
Erdem Kazan :::Yok canım ne ayrılması.Ama sözleşmemin bitmesine az kaldı ve yeni bir sözleşme imzalatacaklarını sanmıyorum.
Spiker :::Neden efendim.?
Erdem Kazan :::Çünkü o kadar başarılı değilim..

Şimdiden okurlara sayısız teşekkürler.

Bizi okumaya devam edin.