1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Transfer problemi

Hybrid View

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    Arkadasa hak veriyorum.oyunculara kolay kolay teklif gelmiyor.halbuki transfer haberlerinde benim oyuncularimdan daha kotu olan oyuncular milyon dolarlara gidiyor.
    ayrica oyuncu alip satmayinca oyunun ne zevki varki.Yetistirdigimiz bir genci satamayinca hicbir zevki yok bu oyunun....
    Sana katılıyorum arkadaşım yetiştirdiğimiz bir oyuncuyu satmak çok zevkli olur ama oyunda bu zor oluyor ama Türkiye'de de durum böyle değil mi avrupaya giden oyuncularımız bir elin parmaklarını geçmiyor biraz gerçeğe yakın aslında

Quote Originally Posted by Saboteur View Post
    Sana katılıyorum arkadaşım yetiştirdiğimiz bir oyuncuyu satmak çok zevkli olur ama oyunda bu zor oluyor ama Türkiye'de de durum böyle değil mi avrupaya giden oyuncularımız bir elin parmaklarını geçmiyor biraz gerçeğe yakın aslında

Arkadaşım gerçekten doğru sölüyosun ama beşiktaş da şimdiki beşiktaş değil ki Uefa kupasını almışım şampiyonluklar var. dünya sıralamısında Beşiktaşı önemli yerlere getirmişim. Yani büyük başarılar kazansan bile oyunun akışı aynen devam ediyor...

Sen bir Türk takımısın. Takımını ne kadar ileriye götürürsen götür yine de hiçbir şey değişmiyor CM01-02 de böyle miydi???? Aghahowa'yı bi alırdın 2 sene oynatım milyon dolarlara satardın bu da sana inanılmaz keyif verirdi ama malesef artık o ruhu yakalayamıyorlar bu oyunda

Mesaj Yetkileri