ne güzel tezahüratlarını yapıyor başkeeent başkeeeent diye bağırıyorlardı ne oldu Şaş'a küfür ettilerde
2-1![]()
Evet tezahüratlar cok güzeldir.Cok daha güzelleri de vardı.![]()
Hasan Şaş yaptığı hareketlerle eski takımının taraftarından küfür yemiş oldu.Birşey olmadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yani boş bi iş oldu desene direkt şuna
3 puanı almış agücünün küfürlerine mi takacaktı![]()
Öyle denilebilir ama taraftar hırsını bu şekilde alıyor sahadakilerden.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok küfür oldu
2.yari iyi oynadik ve kazandik
1 yarıyı diilde 2.yarıyı izledim iyi futbol vardı hasan ve necati iyi iş yaptı
tamam beyler birakalim su hasan sasi ya baska futbol yapsa bu kadar konusulmaz ustelik bu tur olaylar oluyor turkiyede
objektif olsan biraz fena olmaz ... o stad samiyen olsa kime küfür edilecekti ankaragücünden sen çok yi biliyorsun ... hasan ın boğazına yapışan adama inamotoya çift dalan adama ne küfürler edilirdi .... hep hasandan bahsediyorsun birazda o a.güçlü oyuncunun yaptıklarından bahsetde senin objektif olduğuna inanalım .... o ankaragüclü oyuncu çok iyi biliyordu ki tek hasan ona karşılık vericekdi ... ama iyi oldu bu olaylar galatasarayı dahha çok hırslandırdı ....
macin zemini nekadar kotuya koceli ve ordununzemini bin kat iyi
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hasanin lafi gayet yerinde,inamoto orada sakat kalabilirdi.Sonra 3 futbolcunun hasana gelmesi ve abdurrahmanin hasani bogazlamasina ne diyon?
Senin fanatizmden gözlerin kararmis.Senlede tartismayacam cünkü seninle tartisip bos yere zaman harcamak kadar aptalca bisey olamaz!
Laflari cevirmekten baska bisey yaptigin yok!
Hasan'ın lafı yerindeyse boğazlanması da gayet yerinde. Kimin gözlerinin karardığı çok belli. Tüm gece dua ediyorum emperor gelse de onla tartıssam ne kadar istiyorum(!) bilemezsinBenimle tartısıp aptalca(!) zaman harcamak istemeseydin bu cevabıda yazmazdın. Çevirdiğim lafları gösterebilir misin ? Kendi özelliklerini başkalarına yüklemeyi seviyorsun galiba..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ya bu göz kırpması ne oluyo lafmı sokuyon zannediyosun ....
ayrıca seni objektif olmaya falan davet etmiyorum vazgeçtim sadece her lafından sonra göz kırpma daha iyi olur ....![]()
umarım necati ilk golü attıktan sonra sedatın hareketlerini gördün ... ama pardon sen tribünden izledin galiba o sırada hasana küfür etmekle meşguldun .... o yüzden çoğu şeyi kaçırdın galiba![]()
![]()
güzel oluyomuş bu göz kırpma olayı ya ....
Neyse,sakin olalim...
Ankara´nin 4 tane takimi var ve sadece 2 tane stadi var.Ankarasporun kullandigi stad gayet güzel bence.Ama oraya 1 tane daha stad gerekli gercekten cok kötü bir zemini var.Hele mac oynandigi zaman ertesi gün ankaranin baska bir takiminin maci olduysa ozaman o zeminin kötülügü 2 kat artiyor.Buna bir cözüm bulunmali ve ankaraya en azindan 1 stad daha eklenmeli.
Ankarada Kesin ve Kesin Bir Stad daha yapılması lazım..Stadların zeminleri çok kötü Seneye 4 takım olacak süper ligte Buda 4 Takımı olan Bir Şehirin 2 tane stadı olması pek iç açıcı olmaz.
beyler lutfen birakalim hasan sas olayini galibiyetimize leke dusurmeyelim galibiyetimiz hakkinda konusalim
Tartismayi kisisellestireni isiririm (uyariyi basarim).. ona gore ayaginizi denk alin..![]()
Nasıl algılıyorsan![]()
![]()
19 Mayıs gerçekten tribünler bakımsız,zemin bakımsız kötü bir stad. TRT 1 de bir yorumcu vardı cok güzel bir şey dedi: Ankaraspor 30-40 milyon $ harcamıstır Süper Lige cıktıktan beri,bu kadar futbolcu değiştireceklerine keşke ortak Ankara'ya yakışır bir stad yapsalardı diye. İlhan Cavcav cimri,Ankaragücü'nün o kadar maddi durumu yok, Ankaraspor farklı bir stadta yapıyor,Oftaş Cavcav'ın.Yani bu gidişle Ankara'ya stad zor görünüyor maalesef.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
evet arkadaşlar yav ne biçim stattı o ya kendimi mahalle maçı izler gibi sandım![]()
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.