1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: TSL 26.Hafta |Gençlerbirliği - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya bazen oyle yorumlar goruyorum ki gercekten uzuluyorum.
    "Su alir bu alir,su rahat yener bu yenilir" gibi yorumlar gercekten cok bos,bilmiyorum bana katilan varmi
    Temenni olsa anlayacagim mesela "Besiktas kazansin" yada "biz rahatlayalim diye Genclerbirligi kazansin isterim" gibi falan ama yok "Besiktas yenilecek,Genclerbirligi kazanir" gibi mesajlarin altina en azindan ufak bir yorum eklesek mesela "bobo yok diye Besiktas'in sansi yok" gibi daha guzel olacak bence.
    Pek macla alakali bir mesaj olmadi ama hakikatten mac konularinda bu tip yorumlar cok anlamsiz oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok zor maç biliyorum ama istiyorumki millilerimizin yunanistan maçındaki gibi çıkıp aslanlar gibi top oynayıp gençleri dağıtsınlar inşallah bu isteğim gerçekleşir ve rakiplerimize göz dağı veriririz
    Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Ya bazen oyle yorumlar goruyorum ki gercekten uzuluyorum.
    "Su alir bu alir,su rahat yener bu yenilir" gibi yorumlar gercekten cok bos,bilmiyorum bana katilan varmi
    Temenni olsa anlayacagim mesela "Besiktas kazansin" yada "biz rahatlayalim diye Genclerbirligi kazansin isterim" gibi falan ama yok "Besiktas yenilecek,Genclerbirligi kazanir" gibi mesajlarin altina en azindan ufak bir yorum eklesek mesela "bobo yok diye Besiktas'in sansi yok" gibi daha guzel olacak bence.
    Pek macla alakali bir mesaj olmadi ama hakikatten mac konularinda bu tip yorumlar cok anlamsiz oluyor.
    Çok doğru bir yorum Feyyaz abi sana %100 katılıyorum
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri