1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Galatasaray'a Süper Teklif

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default Galatasaray'a Süper Teklif

    Maddi zorlukları aşmaya çalışan Galatasaray'a süper bir teklif geliyor. Futbol ile motorsporlarını birleştirmeyi düşünen bir organizyon şirketi aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu dev ekiplerle müthiş bir anlaşma yapmak için harekete geçti.




    'Superleague Formula' adı altında yapılması planlanan organizasyon, tek kişilik araçların mücadele ettiği 6 yarıştan oluşacak ve araçlar anlaşma sağlanan takımların renklerini ve resmi logolarını taşıyacak. Her takıma yıllık 14 ila 18 milyon euro getirmesi beklenen projeye şu an için Milan, Porto, PSV ve Olympiakos çok sıcak bakıyor. Hatta 4 ekibin anlaşmayı imzaladığı bile iddia ediliyor. Proje sorumlusu Alex Andreau ve Robin Webb, hedefteki diğer takımların Galatasaray, Barcelona, Real Madrid, Inter, Valencia, Boca, Flamengo, Manchester United, Schalke, Lyon, Dortmund, Marsilya, Anderlecht olduğunu açıklarken, ilginin durumuna göre sezonu 17 yarışa çıkarabilecklerini belirtti. Futbol tutkusunun motorsporlarıyla birleşmesinin etkileyici olacağını belirten Andreau, "Bu dev ekiplerin mücadelesi eminimki ilgi çekecektir" dedi. Milan kaptanı Paolo Maldini ve PSV teknik direktörü Roland Koeman da projenin heyecan verici olduğunu ifade ettiler.



    Organizatörlerin önümüzdeki günlerde Sarı kırmızılıların kapısını çalması beklenirken, proje hayata geçerse Galatasaray'ın kasasına yıllık 15 milyon euro girecek


    KAYNAK. lig tv

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık
    Yaş
    37
    Mesajlar
    616

    Default

    Güzel para...

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Hayirli olsun harbiden guzel para hemde arabalarda her takimin logosu olcak o da super

  4. #4

    Default

    Olursa cidden harika olur. Umarım bu parayı yönetim akıllı kullanır ve yıldız yerine, gerekli yerlere transferler ve genç futbolcular alırlar.

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    eger olursa bir cok insanin dikkatini ceker herkez aynizamanda takiminin arabasini tutar

  6. #6
    Nesil
    2005
    Yer
    istanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    369

    Default

    bencede çok güzel olur para açısındanda yarışlar açısındanda...

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,101

    Default

    Yalan olur...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

  8. #8
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Yalan olur...
    hic belli olmaz kaynak lig tv

  9. #9
    Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,103

    Default

    inancınıza hayran kaldım..

  10. #10
    Nesil
    2007
    Yer
    Izmir
    Yaş
    38
    Mesajlar
    128

    Default

    bı dk ya sımdı hem reklam yapıcaklar hem de ustune para mı alıcaklar

  11. #11
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta
    Yaş
    37
    Mesajlar
    0

    Default

    Süper birşey.Umarım doğrudur...

  12. #12
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    hayalden öte değil, yalan..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  13. #13
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,588

    Default

    Iyi para ama yalan olur

  14. #14

    Default Formula Ligi'ne girdik!

    Cim Bom, Milan’ın önderliğinde kurulacak olan Formula Süper Lig’de yarışmaya hak kazandı. Bu lig, Formula 1’de olduğu gibi bir çok ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek. Şu ana dek Milan’ın dışında PSV (Hollanda), Olimpiyakos (Yunanistan) ve Porto (Portekiz) lige katıldı. Futbol kulüpleri Amerikan şirketi Elan Motorsport’un girişimiyle 750 beygir ve 12 silindirli araçlarla yarışacak. Organizasyonda en az 20 aracın yarışması tasarlanıyor.

    Barça, Real, Inter...

    Galatasaray dışında lige katılması planlanan diğer kulüpler ise şöyle: Real Madrid, Barcelona, Valencia (İspanya), Inter (İtalya), Lyon, Marsilya (Fransa), Dortmund, Schalke (Almanya), Juniors Mouth (Arjantin), Flamengo (Brezilya), Anderlecht (Belçika), Göteborg (İsveç), Basel (İsviçre), Lokomotiv Moskova (Rusya), America (Meksika), Shanghai Shenua (Çin) ve Bluewings (Güney Kore). Lig fikstürü 2008 yılının Ağustos ayında resmiyet kazanacak.

  15. #15

    Default

    Inanmayanlara,hayal diyenlere buradan selamlarimi gönderiyorum

  16. #16
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta
    Yaş
    37
    Mesajlar
    0

    Default

    Çok iyi oldu çok iyi...

  17. #17
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Inanmayanlara,hayal diyenlere buradan selamlarimi gönderiyorum
    http://www.galatasaray.org/default.asp

    var mı böyle bir haber?!

    Aleyküm Selam
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    http://www.galatasaray.org/default.asp

    var mı böyle bir haber?!

    Aleyküm Selam
    Neyse,simdi senle tartismayacam,gsnin hakkinda bir iyi haber oldumu hemen reddediyon zaten sen...

    Ama görecegiz bu olayin gercek yüzünü...

  19. #19
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,705

    Default

    belki doru olabilir gs yonetimi seneye transfer butcesini 20 milyon dolar olarak acıkladı(gazete acıkladı tabi bunu) bunuda supriz bi katkıyla yaptıklarını solediler belki de o supriz se budur

  20. #20
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    olabilir ama böyle bişiy varsa süpper olur
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  21. #21

    Default

    Eerste race in 2008
    The passion of football joins the excitement of motorsport, luidt het motto van de Superleague Formula, waarvan het hoofdkantoor sinds drie jaar zetelt in Barcelona. In augustus 2008 wordt de eerste race gereden met waarschijnlijk twintig auto’s. Het eerste seizoen bestaat uit zes races, allemaal op de grote circuits in Europa. In de toekomst moet de kalender uitbreiden naar zeventien races die ook op andere continenten worden gereden. De internationale autosportfederatie FIA heeft al formeel toestemming gegeven voor de nieuwe racecompetitie. De organisatie van de Superleague Formula (two great sports, one thrilling championship) is momenteel nog volop in onderhandeling met topclubs als FC Barcelona, Valencia, Real Madrid, Inter, Olympique Lyon, Olympique Marseille, Borussia Dortmund, Schalke 04, Galatasaray, Anderlecht, Boca Juniors, Flamengo, Club America (Mexico), Shanghai Shenua (China) en Samsung Bluewings (Zuid-Korea), om ook in te stappen als deelnemer. Daar komen mogelijk ook nog Britse en Amerikaanse clubs bij. PSV, AC Milan, FC Porto en het Griekse Olympiakos hebben de papieren al ondertekend en verbinden dus hun ‘merk’ aan de raceliga. PSV is de enige Nederlandse topclub die zich onder de deelnemers schaart. De club investeert geen geld, maar verbindt de licentie PSV aan een operationeel team. Daarvoor krijgt de club jaarlijks een vergoeding.

    http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=43747

    http://www.psv.nl/web/show/id=118705/contentid=20634

    daha bunun gibi bir çok linkde galatasarayın adı geçiyor galiba biraz gerçekci ...

  22. #22
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default

    Doğruluk payı fazla.Kaynak LigTV
    (/s)

  23. #23

    Default

    Sanki DOĞRU

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •