Sağolun, burayı şimdi yorum bile yazılmamıştır diyerek açmıştım ama bir baktım yorumlar coşmuş. Hafta sonu kariyere devam edeceğim. Ayrıca Gattuso'nun hastalığı şizofreni. Kendini Ronaldinho zannediyor.![]()
Sağolun, burayı şimdi yorum bile yazılmamıştır diyerek açmıştım ama bir baktım yorumlar coşmuş. Hafta sonu kariyere devam edeceğim. Ayrıca Gattuso'nun hastalığı şizofreni. Kendini Ronaldinho zannediyor.![]()
devam et bekliyoruz
Çok güzel gidiyorrrr
ii de abisi bojan anca 20sine geldiğinde teklifleri kabul ediyor,vanden borre dediğin 20 yaşındayken fazsla güzel olmuyor ben chelseadeyken almıştım milana gittiğimde aldım anca 26 yaşına geldiğinde güzel oynuyor onun yerine carlos velayı al arsenaldan 17 yaşında
cok guzelll aynen devam et kolay gelsınn
![]()
![]()
![]()
![]()
Carlos Vela'yı satmıyor Arsenal.
güzel güzel devam.
david villa yi almayi dene gerci onuda wermezlerde bi dene gerci o kdr gnc deil ama
David Villa 25 yaşında ve çok pahalı. Şimdilik Miroslav Klose ile idare ediyorum.
Bu hafta sonu yazamayacağım yarın sınavım var ve ödev teslim etmem gerekiyor. Haftaya inşallah.
bizimde bu hafta full sinavv zaten![]()
Sosyal ve Vatandaşlık var bizim.![]()
edebıyat dıl anatım cografya tarıh saglık![]()
Neyse, sosyal sınavı bitti. Fen sınavını atlatayım yazacağım hemen.
inşallah.............
bıtmedımı hala sınavlarzaten bu ara karıyerlerın çoğunda duruş war
kariyerin cok gusel dewamini beklioruz! gattusoyu Bakirkoyden alip bizim orda bir koy war oraya getirin eskiden eto gelmisti 12 yasinda geldi 8 sene tavuk kumesinde tavuklarla kosusturdu sonra barcelona ya gitti (biraz alakasis oldugu icin ozur diliyorum)-
guzelll gidior!Dvam et Cumhur![]()
Şevkim kırıldı nedense. HSV ile kariyere başlayınca küçük çağlı takımların daha zevkli olduğunu farkettim. Dün akşam HSV ile Milan'ı 10 kişi yenince kolumu o kadar salladım ki akşam kolum ağrıdı.
Bolton'la zorla kümede kalınca ve Giresun la yeni bi kariyere başlayınca herkese daha alt takımlardan oynamak cazip gelmeye başladıÖncü gördüm kendimi canım hahahahaha
Her neyse arkadaşlar bence herkes alt liglerden takım alsınGüçlü takımlarla başarı yakalamak bir nebze daha kolay.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"