Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: F.Bahçe'ye suskun golcü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default F.Bahçe'ye suskun golcü

F.Bahçe'ye suskun golcü
    Bu sezon transferde geç kalan ve yaptığı son dakika transferleri nedeniyle eleştiri alan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı. Geldiği günden bu yana istenilen performansı sergileyemeyen forvet oyuncusu Deivid De Souza ile yollar ayrılacak. Bu futbolcunun yerine ise sarı lacıvertliler ilk isim olarak Sevilla forması giyen Uruguaylı Javier Chevanton'u düşünüyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu futbolcunun transferi ile ilgili ise menajer Bayram Tutumlu'yu görevlendirdiği ve Tutumlu'nun girişimlerde bulunacağı ifade edildi. Bu sezon başı Monaco'dan Sevilla'ya transfer olan Uruguaylı, bu sezon sadece 1 gol atabildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

hiç olmazsa 1 gol atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Attığı Golün Önemide Çok büyük Ama Yanılmıyorsam Real Madrid'e Son Dakikalarda Atmıştı 2-1 kazanmıştı o maçı Sevilla.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

vurgu=Bu sezon başı Monaco'dan Sevilla'ya transfer olan Uruguaylı, bu sezon sadece 1GOL ATABİLDİ.

gelirse çok iyi olur monaco da iyiydi sevilla da hem yedek kalmaktan hem de formsuzluktan kötü oynuyordu en azından deivid e 10 basar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok kaliteli bir golcü gelmesini çok isterim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

En Azından Deivid'den Daha İyi iş yapar

Fenerbahce gene cok para ödeyecek anlasilan bu transfer icin.Milli takiminda 27 yasinda olmasina karsin ciktigi 13 macta sadece 5 gol atabilmis.Cok kaliteli bir golcü icin cok az bir gol sayisi.

Lecce´de ciktigi 88 macta 47 gol atmis.Tabi bunda Seri B de attigi gollerde bulunuyor.Seri a da 2003-2004 sezonunda ciktigi 31 macta 19 gol atmis.10 sari kart görmüs.Seri b de ise 2001-2003 yillari arasi ciktigi 53 macta 28 gol atmis.

Monaco´da 2004-2006 yillari arasinda ciktigi 50 lig macinda 20 gol atmis.

Bu sene sevillada ciktigi 10 lig macinda 1 gol atabilmis sadece!

Ne kadar kaliteli olduguna siz karar verin artik

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

chevanton leccede cok iyiydi monacoda adami bitirdiler.
    gelmesini istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid'e attığı gol onun kalitesini,klasını gösteriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=2huRD...elated&search=
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Real Madrid'e attığı gol onun kalitesini,klasını gösteriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=2huRD...elated&search=
    Ronaldinho'nun Villarreal'e attigi gole benzemis. Ama Ronnie'ninki daha klas

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ronaldinho'nun Villarreal'e attigi gole benzemis. Ama Ronnie'ninki daha klas
    Merak ettim izledim şimdi. Gerçekten R10 çok başka bir alem.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Her voleyle gol atan kaliteli golcü olsaydi Necati ve Ümit Karan Avrupanin en iyi kulüplerindeydiler...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Her voleyle gol atan kaliteli golcü olsaydi Necati ve Ümit Karan Avrupanin en iyi kulüplerindeydiler...
    Yalniz ufak bir fark var Necati Ankaragücüne... O adam Real Madrid e attı vole golünü...
    Ayrıca İspanya nın 2.sırasında Uefa da en büyük favori Sevilla dan ayrılıp Fenerbahçe ye gelecegini hiç zannetmiyom...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce gene cok para ödeyecek anlasilan bu transfer icin.Milli takiminda 27 yasinda olmasina karsin ciktigi 13 macta sadece 5 gol atabilmis.Cok kaliteli bir golcü icin cok az bir gol sayisi.

Lecce´de ciktigi 88 macta 47 gol atmis.Tabi bunda Seri B de attigi gollerde bulunuyor.Seri a da 2003-2004 sezonunda ciktigi 31 macta 19 gol atmis.10 sari kart görmüs.Seri b de ise 2001-2003 yillari arasi ciktigi 53 macta 28 gol atmis.

Monaco´da 2004-2006 yillari arasinda ciktigi 50 lig macinda 20 gol atmis.

Bu sene sevillada ciktigi 10 lig macinda 1 gol atabilmis sadece!

Ne kadar kaliteli olduguna siz karar verin artik
    Hala fanatiksin!
    Javier Chevanton Türkiye'ye gelmez, İtalya'da patlama yaptığında Juve almayı çok istiyordu.

Çok büyük bir isim, çok yetenekli ama çok da uyumsuz biri.
    Attığı goller müthiş goller, sürekli takım değiştiriyor.Ne bekliyorsunuz ki?

FUTBOL=GOL DEĞİLDİR!!!!

Chelsea 1-0 1-0 alıyor maçları??

Günümüz defans futbolunda tek pozisyonları teknik vuruşlarla kulanan, kontratağı tekniği ile zorlayan isimler gerekiyor.

Ne kadar korkuyorsun böyle?!
    Fenerbahçe alamaz merak etme.Aslında biliyorum seni Gs alsa 360 derece tersi yorumlarını göreceğim ya neyse..

Fakat şunu iyi bil (!) piyasadaki en iyi ama az da olsa gözden düşmüş forvetlerden biridir kendisi..
    Çok çok fazla hızlı (rüzgarın oğlu), çok atletik, çok çabuk yön değiştiren, çok sert şutları olan biri.

Bilmiyorsan sus ki birşey zannetsinler diye bir laf var, kimseyi kötülemeden önce kibirlerinizi bir kenara bırakmayı öğrenin.

Ayrıca Fenerbahçe yabancı forvet almayacak Deivid'den boşalan kontenjan yerine!.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Yalniz ufak bir fark var Necati Ankaragücüne... O adam Real Madrid e attı vole golünü...
    Ayrıca İspanya nın 2.sırasında Uefa da en büyük favori Sevilla dan ayrılıp Fenerbahçe ye gelecegini hiç zannetmiyom...

Necati Schalke 04´ede atti rövesata golü

Sevilla´da zaten oynayamiyorki öyle son dakikalarda ara sira maca giriyor okadar.

Luis Fabiano,Alexander Kerzhakov,Frédéric Kanouté var yahu ne gerek var Chevantona

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hala fanatiksin!
    Javier Chevanton Türkiye'ye gelmez, İtalya'da patlama yaptığında Juve almayı çok istiyordu.

Çok büyük bir isim, çok yetenekli ama çok da uyumsuz biri.
    Attığı goller müthiş goller, sürekli takım değiştiriyor.Ne bekliyorsunuz ki?

FUTBOL=GOL DEĞİLDİR!!!!

Chelsea 1-0 1-0 alıyor maçları??

Günümüz defans futbolunda tek pozisyonları teknik vuruşlarla kulanan, kontratağı tekniği ile zorlayan isimler gerekiyor.

Ne kadar korkuyorsun böyle?!
    Fenerbahçe alamaz merak etme.Aslında biliyorum seni Gs alsa 360 derece tersi yorumlarını göreceğim ya neyse..

Fakat şunu iyi bil (!) piyasadaki en iyi ama az da olsa gözden düşmüş forvetlerden biridir kendisi..
    Çok çok fazla hızlı (rüzgarın oğlu), çok atletik, çok çabuk yön değiştiren, çok sert şutları olan biri.

Bilmiyorsan sus ki birşey zannetsinler diye bir laf var, kimseyi kötülemeden önce kibirlerinizi bir kenara bırakmayı öğrenin.

Ayrıca Fenerbahçe yabancı forvet almayacak Deivid'den boşalan kontenjan yerine!.
    Banane yahu fenerbahce istedigini alsin.Beni ne ilgilendirir.Zaten aldiklarinizda meydanda 2 sene kalmadan gidiyorlar

Gene abartiyorsun,bazen futbolculari okadar abartiyorsunki diyorum peh ya bu kadar da olmaz yahu!Chevantonuda mükemmel olaganüstü forvet yaptin ya ne diyeyim?

Forvet=Goldür!Gol atamayan forveti hicbir kulüp istemez.Forvet istedigi kadar cirpinsin sonucta kendini attigi gollerle ispatlamasi lazim.

Ben cok sey biliyorum,fanatiklik de yapmiyorum hani,kimin fanatizm yaptigini merak mi ediyorsun?Bak aynaya

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Necati Schalke 04´ede atti rövesata golü

Sevilla´da zaten oynayamiyorki öyle son dakikalarda ara sira maca giriyor okadar.

Luis Fabiano,Alexander Kerzhakov,Frédéric Kanouté var yahu ne gerek var Chevantona

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Banane yahu fenerbahce istedigini alsin.Beni ne ilgilendirir.Zaten aldiklarinizda meydanda 2 sene kalmadan gidiyorlar

Gene abartiyorsun,bazen futbolculari okadar abartiyorsunki diyorum peh ya bu kadar da olmaz yahu!Chevantonuda mükemmel olaganüstü forvet yaptin ya ne diyeyim?

Forvet=Goldür!Gol atamayan forveti hicbir kulüp istemez.Forvet istedigi kadar cirpinsin sonucta kendini attigi gollerle ispatlamasi lazim.

Ben cok sey biliyorum,fanatiklik de yapmiyorum hani,kimin fanatizm yaptigini merak mi ediyorsun?Bak aynaya

ben hep bakıyorum demek ki sen hiç bakmıyorsun
    bak ne güzel söylemişsin, Necati de Shalke 04'e attı rövaşa golünü.
    Fakat Necati Chevanton'un 10'da biri etmez!..

Hani gol=forvetti?
    Sorun nerede?!

Neymiş futbol kalitesi golle değil teknik, vücut yapısı, dribbling yeteneği, şut yeteneği gibi bir çok değerler ölçülüyormuş..

Ümit Karan neyse de Necati için 1 M $ bile değmez..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Peki ben necatiyi kiyasladimmi chevantonla?Ben necatiye deger bictimmi?Hayir!Peki öyleyse neden necatiyi kiyasliyorsun birileriyle

Ama herkes bilirki necati formda oldugu zaman durdurulamaz bir forvettir

Forvet=Gol bu kadar!Sorun falan yok

Neymiş futbol kalitesi golle değil teknik, vücut yapısı, dribbling yeteneği, şut yeteneği gibi bir çok değerler ölçülüyormuş..
    Tamamen haklisin,futbolcu kalitesi bu degerlerle ölcülüyor.Peki bir forvetin en önemli degeri ne olmali?Bitiricilik!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Peki ben necatiyi kiyasladimmi chevantonla?Ben necatiye deger bictimmi?Hayir!Peki öyleyse neden necatiyi kiyasliyorsun birileriyle

Ama herkes bilirki necati formda oldugu zaman durdurulamaz bir forvettir

Forvet=Gol bu kadar!Sorun falan yok

Tamamen haklisin,futbolcu kalitesi bu degerlerle ölcülüyor.Peki bir forvetin en önemli degeri ne olmali?Bitiricilik!
    hahahah forvet=gol falan değil!!

Bitiricilik; iyi şut çekme, iyi bir top tekniği ile topu doğru yumuşatma, tekniği ile topun yönünü belirleme, topu teknik ile markajcıyı yanıltarak saklama ile olur.
    O pozisyonları da anca teknik isen yaratabilirsin, dribbling dünyada en çok aranılan şey şu sıralar

sorunu kendin yaratıyorsun ))
    çok konuşan doğru söyleyen de değildir ayrıca, çok yazmanın alta cevap yetiştirmenin haklı olmayı getiren bir tarafı da yok..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Tartisiyoruz surada sorun falan yok (Sevdim bu smileyi )

Yahu okadar yetenegi olan bir futbolcunun zaten türkiyede isi ne Okadar özeligi olan birisi zaten avrupanin 1.sinif takimlarinda oynar.

Bitiricilik; iyi şut çekme, iyi bir top tekniği ile topu doğru yumuşatma, tekniği ile topun yönünü belirleme, topu teknik ile markajcıyı yanıltarak saklama ile olur.
    O pozisyonları da anca teknik isen yaratabilirsin, dribbling dünyada en çok aranılan şey şu sıralar
    Jardel diyorum sadece sana ABOOO

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tartisiyoruz surada sorun falan yok (Sevdim bu smileyi )

Yahu okadar yetenegi olan bir futbolcunun zaten türkiyede isi ne Okadar özeligi olan birisi zaten avrupanin 1.sinif takimlarinda oynar.

Jardel diyorum sadece sana ABOOO

Porto ve Gs dışında doğru düzgün takımı yok Jardel'in..
    Jardel bir çok isimden daha teknikti ayrıca, Hakan Şükür vs.. hikaye..

Sevilla bu sene lig lideriydi İspanya'da..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Porto ve Gs dışında doğru düzgün takımı yok Jardel'in..
    Jardel bir çok isimden daha teknikti ayrıca, Hakan Şükür vs.. hikaye..

Sevilla bu sene lig lideriydi İspanya'da..

1999, 2000 ve 2002 yılında Avrupa liglerinde en çok gol atan oyuncu Jardel idi. Portekiz'de beş kere gol kralı olmayı başardı, 2000 yılında ise UEFA Şampıyonlar Lig'inde gol kralı olmayı da başardı. kariyerinde Avrupa'nin önde gelen Real Madrid, Bayern Munih ve Hamburg gibi takımlardan teklif almasına rağmen, anlaşılan anlaşmalara uymamak ya da görüşmelere geç kalmak nedeniyle hiçbir zaman öyle bir takımda oynayamamıştı. Bu yüzden Jardel'in yeraltı Dünya'sı ile bağlantıları olduğunu yazmıştı. Bunların tümünü kendisi doğrulamıştı.

Sociedad ta bi aralar lig lideriydi,hatta son haftada sampiyonlugu kacirmislardi.Simdi küme düsmemeye oynuyorlar

hahahah forvet=gol falan değil!!

aboooow naptın sen ya forvet buysa türkiyede forvet yok ..... bana bunların hiçbirini yapmasın sadece gol atsın bitirici vuruşları iyi olsun yeter ... adamın r.madrid e attığı bir golun videosunu izleyipde yorum yapmanında bi anlamı yok ... necati den kaliteli olduğu kesindir bunu tartışmaya bile gerek yok ... ama f.b ile adı geçen her oyuncuyu dünya çapında bir oyuncu yapmanında bi manası yok ... f.b ye gelir mi bence gelebilir öyle çok zor bir transfer değil hele f.b için hiç zor değil ....

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

walla o kadar az gol atmasina ragmen cok yetenekli oldugunu biliyorum gene de biraz kumar olur bu
    Edit : ilginc yaw fm de p.a sini dusurmusler (kezman in altinda) demek ki bu forvetin guzel gunleri geride kalmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar yaklaşık olarak SEmih, Kezman, Tuncay, Alex ve TÜmer gibi forvette oynayailen oyuncularınız var ve Alex ve TümeR'i çıkartırsak KEzman ile ileride oynayacak gibi görünüyor ne diyimö hasyırlısı olur inşallah
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Forvet = Gol ise Hakan Sükür'ün kariyerini hice sayarak hicbir ise yaramaz diyebiliriz, senin degimin ile 3.sinif bile degil 20. sinif düzeyinde bir futbolcu derim.

Konuya gelince Chevanton Fenerbahcede is yapamaz. Bu adama vereceginiz parayi verin Gökhan Ünal'a yahu para boldu bosami harcamak istiyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sanane ise neden yorum yazma geregini duydun?

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Forvet = Gol ise Hakan Sükür'ün kariyerini hice sayarak hicbir ise yaramaz diyebiliriz, senin degimin ile 3.sinif bile degil 20. sinif düzeyinde bir futbolcu derim.

Konuya gelince Chevanton Fenerbahcede is yapamaz. Bu adama vereceginiz parayi verin Gökhan Ünal'a yahu para boldu bosami harcamak istiyorsunuz.
    ya allah aşkına bırakın şu hakan şükürü artık ya .... iinizi gücünüz galatasaraylı bir futbolcu konunun ne alakası var hakanla ... ayrıca hakan şükür kaç sene türkiyede gol kralı olmuş ... gol diyince hakan şükür atamıyormuş falan diyorsun hakan atmasa kaç sene nasıl gol kralı olacak ... sizin çok takdir ettiğiniz oyuncular sezonu yatarak geçirirken hakan onların yaşındayken gol kralı oluyordu avrupada kaç maçta kaç golu var bakın allah aşkına .... sonra gelin diğer oyuncularla hakanı karşılaştırın ....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sevilla'yı içten çökerteceğiz galiba bi gazete kanoute'yi yazıyor biri chevanton2u.şimdi bunlara nasıl inanalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yararlı olur deivid 'den ama gelmez ki..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri