6 yıllık chealsea karıyerımde 4 sampıyomlar lıgı 4 premıer lıg 3 FA cup 3 lig kupası 4super kupa 4 kıtalar arası kupa kazandım bundan ıyısını yapabılen var mı arkadaslar merak ettım
6 yıllık chealsea karıyerımde 4 sampıyomlar lıgı 4 premıer lıg 3 FA cup 3 lig kupası 4super kupa 4 kıtalar arası kupa kazandım bundan ıyısını yapabılen var mı arkadaslar merak ettım
mutlaka vardır merak etme sen![]()
Kötü bir performans.Hele hele Chelsea gibi bi takımda...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bunlardı chelsea gibi bir klüpte yapmak kolay,gelde Fenerbahçe gibi takımlarda yap
ya birader sen daha siteye yeni üye olmuşsun sen dışında kimsenin büyük bir başarı görmediği bir olay için 700 küsür mesajı olan bir yani artık sitenin gediklisi diyebileceğimiz bir adamla anlamsız tarıtşmaya griryosun her ne kadar bunu söylemek benim haddim olmasada biraz haddini bil
konu sapmaya basladi modlar kilitleyebilirler konuyu
benim hikaye yazmamin sebebi boyle ben su senede sunu aldim su oyuncuyu aldim sunu sattim gibi klasiklesen hikayelerden ayri eglendirici guzel gercekci resimli bir sey yazmaktir arkadasim.